Κατηγορία | Εστιατόριο, Bar-Restaurant, Ξένο |
Διεύθυνση | Φράγκων 2-4, Θεσσαλονίκη |
Νομός | Θεσσαλονίκης |
Χάρτης | |
Χαρακτηριστικά | |
Λέξεις κλειδιά | Puntoes, Punto Es, Dotes, Espania, .Espania, #ισπανικό, Pounto Es, Πουντο, Πουντοες, Pundo Es, τελεία ες |
Άνοιξε | Νοέμβριο 2008 |
Έκλεισε | 31 Δεκεμβρίου 2014 |
"
https:
Αυτοχαρακτηρίζεται ως "
Γενικά καλή φάση για το μενού των 10€ αν και οι τελευταίες εντυπώσεις (επιδόρπιο, απόδειξη) σου αφήνουν μια μέτρια εντύπωση.
Παρακμή.
Εμείς και πολύ λίγοι ακόμα.
Για φαγητό, στα τραπέζια, ουδείς.
Τέσσερα άτομα, ποτά και ολίγα τάπας, 75 ευρώ.
Κατανοητό.
Ακατανόητη η "
Τραγική η έλλειψη του πιο κοινού whisky της αγοράς την ώρα της επανάληψης ("
Κατά τις 12 που σβήνουν τα φώτα στην κουζίνα
θαρρείς και ευγενικά ανακοινώνεται οτι
ο γάμος έχει από καιρό σχολάσει.
Μου έχει συμβεί και εμένα και παρατηρώ ότι τα 2 από τα 4 πιο πρόσφατα σχόλια αναφέρουν ότι το κατάστημα κάνει το δύσκολο ή απλά δεν δίνει αποδείξεις. Θεωρώ απαράδεκτο να συμβαίνει γενικά αυτό, πόσο μάλλον όταν ιδιοκτήτης είναι ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σπύρος Πέγκας. Μα δεν ντρέπονται καθόλου ρε παιδί μου? Ούτε μία σκέψη του τύπου '
Το σέρβις πολύ πολύ αργό!
όλα ήρθαν με καθυστέρηση!
τα μανιτάρια δε παγωμένα!
πολύ καλό μόνο ,
Όλα ήταν προσεκτικά μαγειρεμένα και σερβιρισμένα. Νόστιμα αρκετά αλλά κανένα πιάτο δε με ενθουσίασε σε βαθμό που να με κάνει να θέλω να το ξαναφάω επειγόντως.
Αυτό που δε μου άρεσε ήταν ότι το μενού δεν συμπεριλάμβανε ποτό και έτσι με 2 μπουκάλια κρασί κ ενα εξτρά μενού (για να δοκιμάσουμε και το 8ο ορεκτικό) καταλήξαμε να δώσουμε 17 ευρώ το άτομο. Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση για το λογαριασμό και χωρίς απόδειξη τελικά!
Σαλάτα Φινόκιο καλή,
Ταλαγάνι καλό,
Ραβιολια με σπαραγγια καλο,
Μπριζολα χοιρινη με ψητα λαχανικα καλη,
Μας έφεραν στο τέλος ενα γλυκο για 2 ατομα (κατι σαν γλυκο τζατζικι)
Ωραιο μαγαζι και το σερβις ήταν πολυ καλό.
Στο μενου παντως εγραφε οτι η συγκεκριμενα προσφορα των 10ευρώ θα συνεχιστει και μετα το food festival..
Κατά τα άλλα όπως περιγράφουν και οι περισσότεροι : ακριβό και ντεμέκ γκουρμέ - αποφύγετε το.
Α και αντί νόμιμης απόδειξης ο σερβιτόρος μας έδωσε κάτι σαν απόδειξη όπου φαίνεται μόνο το όνομα του σερβιτόρου, αριθμός τραπεζιού και ποσό. Όταν ζήτησα κανονική απόδειξη στράβωσε και την έφερε με μεγάλη καθυστέρηση - greek φοροδιαφυγή πασπαλισμένη με ισπανική σάλτσα!
Την πρώτη φορά που πήγα πήρα μια ποικιλία θαλασσινών, με διάφορα πιάτα υποτίθεται. Και νόμιζα οτι μου κάνανε πλάκα. Φέρανε όντως πολλά πιάτα, αλλά οι μερίδες ήταν λίγα σπαράγγια στο ένα(σκέτα με λίγο λεμόνι), λίγο χταπόδι και διάφορα άλλα τέτοια αστεία που ενώ έδινε να εννοηθεί στο μενού οτι καλύπτουν δύο άτομα ούτε καν το δικό μου στομάχι δεν γέμισαν...
Άμα θέλω να δώσω τα λεφτά μου και να φάω κιόλας υπάρχουν και άλλες ανάλογες επιλογές(λίγες αλλά υπάρχουν), αλλιώς καλύτερα να πάω σε μια ταβέρνα που ξέρω οτι δεν με κοροιδεύουν.
Πάντως αν είσαι μπλαζέ και σου αρέσει να νιώθεις contemporary ενώ σε δουλεύουν, προχώρα ελύθερα, δεν έχεις να χάσεις τίποτα
Τουλάχιστον δεν χρέωσαν κουβέρ/ψωμί αν και ήταν μάλλον το μόνο πράγμα που άξιζε να πληρώσει κανείς.
Οι σερβιτόροι hipster κρίθηκαν από την παρέα από διασκεδαστικοί λόγω διάφορων ατακών [sic] που πετούσαν εώς απαράδεκτοι. Κρίμα και ποτέ ξανά, τουλάχιστον για φαγητό.
Οσο για τη μους σοκολάτα με τον "
τον καφέ στο τέλος μας τον κέρασαν!
Μπερδεμενη κουζινα θα ελεγα και κυριως τσουχτερη για το επιπεδο των πιατων.
Ισπανικο μαγαζι και να ακουω Βουγιουκλακη παει πολυ!
πηγα μαζι με τη γυναικα μου και μου αρεσε ηταν παρασκευη δεν ειχαμε κανει κρατηση και τα παιδια του μαγαζιου κανανε οτι μπορουν να μας βρουν τραπεζι με την μια !!!!
πηραν καναν χωρο και μας βαλανε να καθησουμε ....
ο σερβιτορος ενας με μουσια μας προτεινε πιατα και κρασια που πειραμε καποια απο αυτα .
το περιβαλλον αριστο και μου εκανε εντυπωση η γυναικα dj.
πραγματικα μπραβο τουσ !!!!
και απο πλευρας λιστας κρασιων ειναι αξιολογη και θεωρω με πολυ καλες τιμες
παραγκα κυρ γιαννη και μια ποικιλια τυριων συνοδευτικα 20 ευρω
για φαγητο δεν ξερω γιατι δεν φαγαμε]
θα ξαναπαμε για να δοκιμασουμε
Ηταν πάρα πολύ καλά - στα πάντα. Το service μας σκλάβωσε, φάγαμε καλά, και ήρθαν όλα στην ώρα τους. Για ένα λάθος επιδόρπιο που μας ήρθε, προσφέρθηκαν να μας το αντικαταστήσουν(!). Το συνιστούμε θερμά.
Μικρά πραγματάκια που θα μπορούσαν να βελιτιωθούν:
- Μέτριος ο καπνιστός σολωμός
- Κακή ηχητική εγκατάσταση
- Ασχετη μουσική (Bigband Jazz)
- Δύσχρηστος (και χωρίς λόγο) κατάλογος κρασιών
Το σέρβις πολύ ευγενικό κι επιπλέον πολύ ωραία μουσική.
Όσο για το φαΐ, το μεσημεριανό μενού δεν έχει πολλές επιλογές (δεν ξέρω για το βραδινό). Ωστόσο, βρίσκεις τελικά πράγματα να σου αρέσουν και καταφέρνεις να γεμίσεις το τραπέζι και το στομάχι σου. Η λογική από ότι αντιλαμβάνομαι είναι ένα μενού tapas. Έτσι, οι μερίδες είναι σχετικά μικρές και δεν υπάρχει διαχωρισμός πρώτου ή δεύτερου πιάτου. Ό,
Θέλαμε να πιούμε κόκκινο κρασί και ειλικρινά, τα μόνα που μπορούσαμε να φάμε ήταν κάποια τυριά (πολύ φτωχά σε ποικιλία και ποιότητα για την τιμή τους) και μια (στην κυριολεξία ΜΙΑ μας σέρβιραν για παρέα 6 ατόμων) μπρουσκέτα με σάλτσα ντομάτα και αντζούγια. Τέλος, δε μου άρεσε καθόλου που σε τόσο τάχα gourmet μαγαζί, στην κάρτα των κρασιών τα κρασιά είναι ταξινομημένα όχι ανάλογα με την ποικιλία τους, τη γεωγραφική προέλευση τους κ.
ΜΕΡΟΣ
πολύ ωραίο μέρος.
SERVICE
καλό μεν,
ΦΑΓΗΤΟ
αρκετά θετικό το γεγονός ότι έχει μικρο κατάλογο
τα πρώτα πιάτα μανιτάρια,
στα κυρίως μας τα χάλασε.
ΤΙΜΕΣ
γύρω στα 30+ το άτομο με κρασί
πολύ ακριβο γι αυτα που φαγαμε.
Το .
SERVICE
Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να σας εξυπηρετήσουν. Οι σερβιτόροι ήταν αρκετοί και κοιτούσαν συχνά στα τραπέζια.
ΦΑΓΗΤΟ
Γούστα είναι αυτά αλλά αν η τσέπη σας το αντέχει νομίζω ότι το φαί ήταν πολύ καλό. Το εστιατόριο έχει περιορισμένο κατάλογο και το μενού πλησιάζει σε ποικιλία αυτό ενός κέντρου εκπαίδευσης στρατιωτών. Είχε λιγότερα από 10 διαφορετικά πιάτα φαί. Η πάπια έλεγε πολύ, αν και ήθελε λίγη ακόμα σως πόρτο νομίζω. Το κριθαράκι με τα μανιτάρια δεν ήταν τόσο καλό. Η σαλάτα με το αβοκάντο και το κινέζικο λάχανο ήταν αρκετά καλή με πολύ καλή σως.
ΤΙΜΕΣ
Το εστιατόριο ήταν πολύ ακριβό για την ποσότητα που σου παρείχε. Τα πιάτα ήταν πολύ μικρά και ειδικά η σαλάτα με το ζόρι έφτανε για ένα άτομο. Φύγαμε σχεδόν πεινασμένοι και πληρώσαμε 45 ευρώ μόνο για δύο πιάτα φαί και μια σαλάτα, χωρίς ποτά.