Αστόρια [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
Ανήκει στην αλυσίδα Αστόρια. Υπάρχουν 2 οριστικά κλειστά καταστήματα.
ΚατηγορίαΜπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί
ΔιεύθυνσηΔημητρίου Γούναρη 56, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2009
Έκλεισεπερίπου τέλη 2012
Πρόσθετες πληροφορίες:
Η διεύθυνση αναφέρεται και ως "Δημητρίου Γούναρη 56".

Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά το σΠΙΤΑκι μου και το Holy Crepe.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Πήρα Φλεβάρη 2010 μια μπουγάτσα με μερέντα με 1,9€. Είχα πλάκα, αλλά μάλλον τελικά η ιδέα είναι καλύτερη από την εκτέλεση και προτιμάω με κρέμα. Από ποσότητα πολύ καλά.

Εικόνες (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά
[εικόνα]
Μπουγάτσα με μερέντα

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Γιαντράνκα
Έκλεισε.
Sylia
Oh,my Lord....Είμαστε σε παραδιπλανό καφέ για διάβασμα/εργασία και μας πιάνει μια λιγούρα. Θέλουμε κάτι ελαφρύ. Λέω,έχει ένα μαγαζάκι εδώ κοντά, θα πεταχτώ.Η ώρα 19.00 περίπου. Εντάξει,δεν περιμένω να έχει και κάτι φρέσκο.Έχουν μείνει κάτι σφολιάτες της κακιάς ώρας και παραγγέλνω τοστ. Δύο τοστ, το ένα κασέρι-γαλοπούλα, το άλλο γαλοπούλα-φιλαδέλφεια.Μου λέει, σας κάνω κι ένα δώρο ζαμπόν-κασέρι. Πλήρωσα για τα δύο τοστ 3.80€, κοντά στα 4€ δηλαδή. Συγγνώμη, που ζω τόσο καιρό; 1,90€ το τοστ με δύο υλικά; Πάμε καλά; Μετά που ξεκίνησα να το τρώω κατάλαβα γιατί δίνει το τρίτο δώρο. Το δικό μου είχε ψήγματα φιλαδέλφια και πολύ κακής ποιότητας αλλαντικά.Εκοψα λίγο από το ζαμπόν-κασέρι, και απλά το μύρισα...Είναι ακόμα στη σακούλα...Εντάξει,να φταίει η ώρα, να φταίει η μέρα, αλλά πόσο χάλια μπορεί να είναι ένα τοστ που να σε απωθεί από το να το φας. Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα προϊόντα του,αλλά γενικά, δεν θα ξαναπάω...
Kapetanios
η κρεπα καταστροφικη.ασπρη μαυρη μεσα παρηγγειλα.την φερανε σε χαρτονενιο τριγωνακι.μολις το ανοιξα εκτος του οτι κυριολεκτικα ειχε δυο δαχτυλα ζουμι μεσα(δεν εχω ξαναδει ποτε κατι τετοιο και δεν μπορω να φανταστω τι δεν πηγε καλα)μολις την επιασα να τη σηκωσω εγυρε και εσπασε.τελικα εφαγα μονο ζυμη.μπορει κανεις να εξηγησει πως εγινε να γινε ζουμι η ασπρομαυρη σοκολατα?μηπως κακης ποιοτητας σοκολατα?