Maredo [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
Ανήκει στην αλυσίδα Maredo. Υπάρχει 1 οριστικά κλειστό κατάστημα.
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΚατούνη 4, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεαρχές 2010
Έκλεισετέλη 2011
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Block House και ο Ντουνιάς. Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά το Tapas bar και το Λούπινο.

Εικόνες (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Fillet of beef 300gr
[εικόνα]
Fillet of beef 250gr
[εικόνα]
Fillet of beef 180gr
[εικόνα]
Ψωμί & sour cream
[εικόνα]
Ψητά λαχανικά από salad bar
[εικόνα]
Εσωτερικά, στο βάθος ο μπουφές
[εικόνα]
Salad
[εικόνα]
Εξωτερικά (Φεβρουάριος 2011)

Σxόλια (16)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
giota
Μάλλον ισχύει ότι έχει κλείσει.Πέρασα χθες και είχαν χαρτόνια στα παράθυρα!
Αγησίλαος
Άκουσα ότι έκλεισε πρόσφατα, ας επιβεβαιώσει κάποιος.
AG
Σημερινή πολλοστή επίσκεψη μας άφησε πάλι απόλυτα ικανοποιημένους! Το fillet beef μου ήταν λουκούμι-πολύ μάστορας ο ψήστης. Και το rib eye που πήρε το δεύτερο άτομο πολύ δυνατό!
Το salad bar:μαριναρισμένα λαχανικά σχάρας, πράσινες σαλάτες, τονος, αυγά, μακαρονοσαλάτες, φασόλια, broccoli, βραστά λαχανικά, τυρί φέτα, coleslaw salad, 4 διαφορετικές sauce, λαδόξυδο κτλ...για ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ χρήση με επιλογή ενός από τα steak τους!
Sour cream με το ψωμάκι, το φιλέτο έρχεται με γαρνιτούρα γενναιώδωρη (πατάτα ψητή ή τηγανιτή), service καλό.
Μπύρα βαρέλι και εμφιαλωμένη (weiss, bock, lager).

Αν αυτό ρε παιδιά είναι fast food-τότε να μάλλον το έχετε μπερδέψει το μαγαζί με κάποιο άλλο:)

Είναι αξιοπρεπέστατο steakαδικο, στον μέσο όρο των ευρωπαικών standards. Αν τώρα πάρουμε ώς μέτρο σύγκρισης steak house του Chigaco (είναι η μέκκα των steaks) ok - πάω πάσο!
asemas
Το είχα σταμπάρει απο καιρό κ ήθελα πολύ να πάω κάποια στιγμή. Το έπραξα σήμερα κ σίγουρα δε το μετάνιωσα. το κρέας του είναι νόστιμο, πολύ νόστιμο κ πολύ καλοψημένο. μ'αρεσε η κίνηση με το δωρεάν salad bar μαζί μετα steaks. δε μ'αρεσε ότι ήταν κάθε τρεις κ λίγο κάποιος πάνω απο το κεφάλι μας να μας ρωτήσει αν μας άρεσε. έχει και ιστοσελίδα www.maredo.gr βλέπω δεν αναφέρεται, τσεκάρετε αν θέλετε τις τιμές πριν πάτε γιατί όντως είναι αρκετά τσουχτερό, πράγμα που πρέπει να αναθεωρήσουν σίγουρα γιατί σήμερα μεσημέρι σαββάτου λαδάδικα τα πάντα γεμάτα κ αυτό σχεδόν άδειο, πόσο μέλλον μπορεί να έχει;
stephan
Fast food made in Argentina με διακόσμηση ανάλογη, και τιμές πολύ ακριβές.Μόνο αρνητικές εντυπώσεις.
Γιαννοέλενο
Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο steakhouse στην πόλη που να συνδυάζει τόσο καλή ποιότητα με σχετικά προσιτή τιμή. Μέχρι να ανοίξει, έπρεπε να μαζεύεις λεφτά ένα μήνα για να φας ένα steak της προκοπής (άσε που κατέληγες να τρως με σύσσωμη την κιτσαρία της πόλης, λες και τα steak είναι φαγητό της μπουρζουαζίας). Τα steak είναι μεν παραδοσιακό λαϊκό αμερικάνικο φαγητό, αλλά η προμήθεια κρέατος τέτοιας ποιότητας, σίγουρα κοστίζει. Με μια έξυπνη επιλογή από τον κατάλογο θα σκάσετε, πληρώνοντας 25-30Ε το άτομο. Σίγουρα μέσα στα 5 πιο τίμια εστιατόρια της πόλης.
Η κοπιαστική μέρα στα κτήματα έδειχνε να τελειώνει ( μαστίγωμα δουλοπάροικων, βιασμοί κλπ), είχα ήδη αποσυρθεί στον πύργο των Καλόμυλων,τα κούτσουρα τριζοβολούσαν στο τζάκι (όπου δεσπόζει το ρητό μας: Totus frendo), όταν ξαφνικά διαβάζω στον Ταβερνοχώρο ότι ο Nikos έκανε θετικό σχόλιο σε μαγαζί!!! Αυτό μουρμούρισα, πρέπει να το δω! Αμέσως πρόσταξα: Jacob, ζέψε τα άλογα, θα δειπνήσω έξω απόψε...
Υπερβάλω στη περιγραφή αλλά το θέαμα και η γεύση του ψημένου κρέατος μου ξυπνά μεσαιωνικά τσιμπούσια. Εν προκειμένω για το μαγαζί θα συμφωνήσω με τα θετικά σχόλια, ειδικά δε με του AG και του Nikos. Πράγματι υπάρχει ευγένεια, καθαριότητα, καλή σχέση τιμής και ποιότητας. Συγκεκριμένα ο χώρος ειδικά για οικογενειακές εξόδους ιδανικός. Μεγάλα τραπέζια με καναπέδες, παιδικά μενού, απασχόληση με ζωγραφιές και πάνω από όλα φιλική αντιμετώπιση στα (συνήθως άτακτα) παιδάκια. Η παρέα μας πήρε αρκετά κυρίως πιάτα (τα οποία κατά την ενοχλητική πρακτική μου δοκίμασα) και ατέλειωτες σαλάτες από το εξαιρετικό και δωρεάν (με τα κρέατα) salad bar. Τα βρήκα όλα νόστιμα και ψημένα όπως ζητήθηκαν, (συνοδεύονται από καλή ψητή πατάτα με σκορδοβούτυρο). Επίσης οι fajitas ήταν υπέρ του δέοντος χορταστικές. Κρασί ΟΠΑΠ Νάουσας στα 12 ευρώ!!( Έχει και Νοτιο Αμερικάνικα σε καλές τιμές ).Επιδόρπιο δεν αντέξαμε να φάμε....Γενικά νομίζω πως είναι μια καλή επιλογή έντιμη σε πολλά πράγματα. Σίγουρα στη πόλη υπάρχουν ανώτερα ποιοτικά steak μαγαζιά, αλλά το Maredo υπερέχει στο γενικό σύνολο που προσφέρει.
markos
Το επισπευτήκαμε μια καθημερινή μέσα στις γιορτές και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα.
Η πρώτη εντύπωση ήταν ότι πρόκειται για φαστφουντ αμερικάνικου τύπου αλλά και η τελική δυστυχώς πάλι αυτή ήταν.
Άλλο ένα τραπέζι είχε μέσα με κόσμο με την κοπέλα να προσπαθεί λίγο να ζεστάνει την ατμόσφαιρα όσο μπορεί.
Το φαγητό μέτριο στα ορεκτικά, καλό στα stakes και κακό στα επιδόρπια.
Συνολικό κόστος για 2 άτομα με 1 ορεκτικό, 2 stakes, 1 γλυκό και 2 μπύρες 60 euro.
Πολύ δύσκολα θα ξαναπάω..
AG
Η καλύτερη επιλογή value-for-money για το συγκεκριμένο μαγαζί είναι να επιλέξετε ένα από τα φιλέτα-menus, όπου με σχετικά λογικά λεφτά θα έχετε ένα πολύ καλοψημένο φιλέτο/μπριζόλα με απεριόριστo salad bar όπως αναφέραν οι προλαλήσαντες. Χορταίνεις καλά με 20-25 ευρώ και μια μπύρα/ποτήρι κρασί. Ολα τα υπόλοιπα πιάτα είναι κατ'εμέ μέτρια και θα σας "φουσκώσουν" τον λογαρισμό.

Το service όσες φορές το έχω επισκεφθεί είναι ευγενικό με ελάχιστες εξαιρέσεις.3/3
xrysa
Απάντηση στον "σκουμπρακη": Πρόκειται για γνώμες από τις εμπειρίες που έχει ο καθένας στα μαγαζιά που επισκέπτεται. Ούτε πρέπει να θιγόμαστε αν κάποιος δε συμφωνεί. Το λέω επειδή επαναλάμβανες "σορρυ". Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δε σημαίνει ότι όλοι πρέπει να συμφωνούμε κι ούτε ότι αναιρούμε την αξία και την ποιότητα ενός μαγαζιού εκφράζοντας κάποια σχόλια. Ούτε με πείραξε που έφαγα στρούντελ και γκουλασ σε αργεντίνικο. Αλλωστε τα παρηγγειλα. Αν με πειραζε θα έβλεπα τον κατάλογο και θα έφευγα.
Απλά γίνομαι πολύ αυστηρή και έχω πολύ μεγάλες προσδοκίες από μαγαζιά που έχω ακούσει τα καλύτερα και ότι θεωρούνται από τα πιο αυθεντικα και ποιοτικά.Κοιτάω λοιπόν και την παραμικρή λεπτομέρεια σε τέτοιού είδους μαγαζιά που "πουλάν" το πακέτο που ανέφερα.
Επίσης ήθελα να προσθέσω ότι το ψωμάκι που έφεραν στην αρχή με μια κρύα σος -απλά δεν ξέρω αν ήταν για τη γκουλας η συνοδευτικό για το κρασί- ήταν η κλασική μπάρα κατεψυγμένη.Δε νομίζω να είναι σωστό για ένα μαγαζί που φημίζεται για αυθεντικότητα και ποιότητα.
skoumprakis
Διαβάζοντας τα δυο τελευταία σχόλια, του Νίκου και της Χρύσας, θα συμφωνήσω μάλλον με το Νίκο (σόρρυ Χρύσα!).

Φαγητό: Τα plato entradas και tapas mixtas που πήραμε στην αρχή ήταν καλούτσικα, αλλά τα φιλέτα του ήταν όλα εξαιρετικά. Ψημένο όπως ακριβώς το είχε ζητήσει ο καθένας, χορταστική μερίδα και το μεγάλο μπόνους: το δωρεάν salad bar. Μεγάλη ποικιλία και όλα φρεσκότατα, δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω. Τα επιδόρπια (πιατέλα, θέλαμε να τα δοκιμάσουμε όλα!) ήταν λίγο απογοητευτικά. Τίποτε από όσα πήραμε δεν ήταν στα μικροκύμματα.
Κλίμα: ευχάριστο, χωρίς βαβούρα, χωρίς μυρωδιές
Σέρβις: Άριστο σε όλα τα επίπεδα. Από τα μεγαλύτερα ατού του μαγαζιού. Ανεπιτήδευτη ευγένεια και χαμόγελο, διάθεση να ασχοληθεί και να εξυπηρετήσει έναν προς έναν τους πελάτες, άριστη γνώση του καταλόγου και για τα παιδιά ξυλομπογιές και μπλοκ ζωγραφικής με το επιδόρπιο. Ο υπεύθυνος μας ζήτησε τρεις φορές συγνώμη για ένα μικρό λάθος στο λογαρισμό.
Τιμές: Γύρω στα 30ευρώ/άτομο. Θα πω ότι άξιζε τα λεφτά του, αλλά δεν παύει να είναι 30ευρώ/άτομο :)

Σε γενικές γραμμές πολύ καλή εντύπωση. Τώρα αν νομιμοποιείται ένα αυθεντικό αργεντίνικο εστιατόριο να σερβίρει γκούλας κι αν το στρούντελ τρώγεται με κουταλάκι ή με πηρουνάκι, είναι ερωτήματα που δε με απασχόλησαν ποτέ (σόρρυ πάλι!)
xrysa
Ευχάριστο παριβάλλον, μπαινοντας φαίνεται ένα salad bar με ποικιλία και φρέσκα υλικά. Ευγενική η κοπέλα που σέρβιρε μας ρώτησε το κλασικό ("Ηταν όλα εντάξει;")Ρητορική ερώτηση γιατι απ όσο έχω παρατηρήσει όχι μόνο εγώ αλλά και πολύς άλλος κόσμος ποτέ δε λέει αν κάτι δεν ήταν καλό ή όχι. Και γιτί πολλές φορές αυτά που απλά παρατηρούμε δεν είναι ακριβώς προβλήματα. Τι να πεις πχ ότι με πειράζει που χρησιμοποιείτε φουρνάκι μικροκυμάτων?
Δεν έιχα κάποιο λοιπόν ιδιαίτερο πρόβλημα με το μαγαζί απλά παρατήρησα τα παρακάτω: Δούλευε πάρα πολύ φουρνάκι μικροκυμάτων.Οποιος καθίσει στο βάθος αριστερά από την είσοδο έχει ένα παράθυρο που φαίνεται λίγο η κουζίνα. Εκτός αυτόυ ήταν προφανές ότι η σούπα γκουλας και να μη δεις κανείς το φουρνακι είναι ξαναζεσταμένη σε φουρνακι και όχι σε κατσαρόλα. Σίγουρα δε θα μπορούσαν να την κάνουν εκείνη τη στιγμή αλλά είναι διαφορετικό το ζέσταμα κατσαρόλας. Και άλλωστε τα μαγαζιά που πουλάνε ποιότητα δε ζεσταίνουν σε μικροκυμάτων. Τα φαχίτας με ξεπαγωμένες πίτες - δεν ήταν άσχημες λίγο "μουλιασμένες" εμένα μου αρέσουν έτσι αλλά νομίζω ότι δεν είναι σωστό. Θα έπρεπε τουλάχιστο να τισ ζεσταίνουν σε μια εστία ). Η γέμιση με το κρέας τίποτα ιδιαίτερο. Βέβαια κάποιοι φίλοι μου είπαν ότι έτσι είναι τα αργεντίνικα φαχίτας και άλλα τα μεξικάνικα που τρώμε αλλού.Και αυτό γιατί πρόκειται για "αυθεντικό αργεντίνικο" μαγαζί με "αυθεντικές αργεντίνικες" γεύσεις όπως το στρούντελ στα γλυκά και η σούπα γκουλας στα φαγητά.(?)
Εμένα πάντως μόνο αργεντίνικο δε μου φάνηκε... Ειναι κλασικό αμερικάνικο που δεν αμφιβάλλω για τη φήμη των καλών υλικών αλλά δε μ επεισαν γενικά.
Οσο για τις τιμές οκ η γκουλας πχ είναι φθηνή 3,90 αλλά είναι και μια στάλα.
Κι ένα ευτράπελο. Πήραμε στρούντελ που έχει μπάλα παγωτού και κρέμες και η κοπέλα μας έφερε πηρούνια μεγάλα και μας ζήτησε συγνώμη που δεν έφερε μικρά γιατί ήταν άπλυτα. Δε μας πείραξε βέβαια αλλά αναρωτιέμαι το μέγεθος έφταιγε; Αυτοί την κρέμα και το παγωτό με πηρούνι την τρώνε;
Nikolas
Ειμαι υποχρεωμενος και το κανω με ιδιαιτερη χαρα οταν ενα μαγαζι δειχνει τη θεληση και την ικανοτητα να βελτιωνεται ΠΟΛΥ και να προσαρμοζεται στις αναγκες της εποχης και της πελατειας , να χειροκροτησω και να αποστρω τυχον προηγουμενα αρνητικα μου σχολια ! Θελω να πιστευω οτι αυτος αλλωστε ειναι και ο σκοπος των σχολιων και των κριτικων των πελατων:οχι για να εκμηδενισουν αλλα για να τονισουν τα αρνητικα που χρειαζονται οπσωδηπτε βελτιωση αν η επιχειρηση θελει πραγματι να επιζησει σε αυτους τους τοσο δυσκολυς καιρους !
Με δυο κουβεντες: πολυ καλη εξυπηρετηση , με χαμογελο , γνωση της καρτας και των υλικων ( καθολου μα καθολου δεδομενο στις μερες μας!....), αληθινη και οχι "σερβιτοριστικη" ευγενεια ( επισης καθολου δεδομενη1...) και προθυμια να κανει τον πελατη να περασει ΚΑΛΑ , ασχετα με το ποσον που θελει/μπορει να αφησει στο μαγαζι !Ενα μπραβο στην _ απολυτως αγνωστη μου - κοπελα , που μας εκανε απο την πρωτη στιγμη να νοιωσουμε οτι νοιαζεται να περασουμε μια ευχαριστη και χαλαρη ωρα στο μαγαζι τους.
Τιμες:ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΟΡΕΚΤΙΚΑ (απο 2,5 -3,5 eur )ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ :σουπα γκουλας (ζεσταμενη στα micros - Το μοναδικο της πλην γιατι η σουπα ηταν ΚΟΡΥΦΗ! καλη ποσοτητα με 3,8eur!).
Mε τα φιλετα ΔΩΡΕΑΝ ολοφρεσκο salad bar , αλλες γευσεις καλες αλλες λιγοτερο αλλα ολα φρεσκα .Με refill οσες φορες θελεις !
Τα κυριως : οχι φτηνα αλλα ουτε ακριβα.Γυρω στα 11-12eur μεριδα κομπλε με συνοδευτικο στο πιατο . Τα κρεατα αρκετα καλα και το ψησιμο ΣΩΣΤΟ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ (με ενα σχετικα δυσκολο medium to well που ζητησα , με πετυχαν ΑΚΡΙΒΩΣ οπως το ηθελα , πραγμα που ειναι η πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο που συμβαινει ακομα και σε εξειδικευμενα μαγαζια...) .
Συμπερασμα: με γυρω στα 35 eur ενα ζευγαρι τρωει ΠΟΙΟΤΙΚΑ , ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ( 2 κυριως + 2 συνοδευτικα + free salad bar οσες φορες θελησει + νερο αντι για κρασι ) και ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ !
Αν δεν αλλαξουν δραματικα ολα τα παραπανω , ναι , εμεις θα ξαναπαμε !
Xaris
Το επισκέφτηκα πριν 5 μέρες και ενθουσιάστηκα!! Απ'ότι φαίνεται από τα παραπάνω σχόλια, έχουν πέσει οι τιμές αρκετά.Φάγαμε πολύ καλά με 2 ποτήρια μπύρας ο καθενας και μας βγήκε από 22,50 ευρώ το άτομο. Μάλλον το έχει μάθει και ο κόσμος γιατί είχε αρκετά γεμάτα τραπέζια. πολύ καλό σέρβις και η κουζίνα τους πολύ νόστιμη. Για steak house είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν. Το συνιστώ σε όσους ξέρουν να τρώνε.
Nikolas
Σε λιγο θα αλλαξει κι αυτος επωνυμια ή και αντικειμενο συνολικα..δεν επιβιωνει μαγαζι που πονταρει μεσα σε αυτη την τρομακτικη κριση της αγορας, σε ελαχιστη καταναλωση 35-40 eur / ατομο...οτιδηποτε και να πουλαει σε φαγητο!Αν δε βγαινει με ενα ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ανεκτο κοστος 15-17 eur/κεφαλι ΤΟ ΠΟΛΥ και μιλωντας για τουλαχιστον ΚΑΛΗ ποιοτητα , τζαμπα το παιδευουν , ας το κλεισουν απο τωρα να μη μεγαλωνουν και τη ζημια τους..
AG
Το επισκεφθήκαμε στις 11/05, απόγευμα με το μαγαζί να είναι άδειο. Οι αλλαγές που έχουν γίνει (σε σχέση με το "block house" που ήταν πριν) είναι οι εξής:
1.Το salad bar έχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και είναι self service.
2.Έχουν προστεθεί λίγα επιπλέον πιάτα στον κατάλογο(κυριως tapas και άλλα ορεκτικά).

*Τα κρεατικά του (rib eye, rumpsteak, φιλέτα κτλ) παραμένουν το ίδιο καλά.

Ο χώρος επίσης δεν έχει αλλάξει.

*Τα γλυκά ήταν σκέτη απογοήτευση (κρέπες με ξινοτύρι και ένα μους με αγριοκέρασο κονσέρβας).

*2 κυρίως πιάτα, 1 ποτήρι κρασί, 2 αναψυκτικά, γλυκό (70ευρω)