Έκατσα Νοέμβριο 2012. Ωραία παραδοσιακή πέτρινη ταβέρνα. Κάποτε ήταν ξακουστό εστιατόριο με μαγειρευτά. Ιδιοκτήτης ο πολύ νεαρός Βασίλης από Αγιά, ο οποίος είναι έξω καρδιά και πολύ καλό παιδί :) Το φαγητό ήταν καλό (δοκιμάστε την μελιτζανοσαλάτα του που είναι ιδιαίτερη) και το ροζέ από Τύρναβο γλυκόπιοτο. Τιμές φυσιολογικές. Αξίζει μια επίσκεψη.
Παρέα 7 ατόμων, πήραμε μπριζόλα χοιρινή, μπιφτέκι στα κάρβουνα, κοτόπουλο τηγανιά με μανιτάρια, παϊδάκια αρνίσια, λουκάνικο χωριάτικο, μπουγιουρντί, τηγανητές πατάτες φρέσκιες, πιπεριές τηγανητές, χωριάτικη σαλάτα, μπύρες, αναψυκτικά. Στο τέλος μας κέρασαν καρυδόπιτα και κεράσια. Τιμές πολύ λογικές, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.