Σπεσιαλιτέ: πιταράκια (παραδοσιακή συνταγή της Μήλου), "κουφέτο" (παραδοσιακό γλύκισμα της Μήλου με κίτρινη κολοκύθα, μέλι και αμύγδαλα), "λαδένια" (παραδοσιακή πίτα της Κιμώλου με φρέσκια ντομάτα, κρεμμύδι και ελιές).
Τον συγκεκριμένο φούρνο τον τιμήσαμε αρκετές φορές τον περασμένο Ιούνιο. Χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό είχε μια κάποια ποιότητα, μεγάλη ποικιλία και λογικές τιμές. Η λαδένια αδιάφορη, η πάστα φλώρα πολύ καλή και τεράστιο κομμάτι, τα πιταράκια πολύ καλά.