Μουχαμπέτι [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΤαβέρνα, Μεζεδοπωλείο, Ψαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΆγιος Παντελεήμονας
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά

Εικόνες (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Ψάρια
[εικόνα]
Πατάτες τηγανητές
[εικόνα]
Μπακαλιαράκια
[εικόνα]
Καυτερές πιπεριές
[εικόνα]
Καλαμαράκια τηγανητά
[εικόνα]
Αγγουροντομάτα
[εικόνα]
Εξωτερικά
[εικόνα]
Εξωτερικά

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
thess80
Νεκροταφείο
iceclimber
Κανά δυο επισκέψεις πρόσφατα μέσα στο Φεβρουάριο του 18. Καθημερινές ανοίγει μετά τις 16.30 και έχει λίγα πράγματα αλλά ικανοποιητικά. Τη μία φορά πήρα πανσετες που ειναι στα φόρτε της περιοχης τη δεύτερη τηγανια καφτερη. Και τις δυο φορές συνδιαστηκε με σαλατα εποχης δυο καφτερες και μισο κιλο κρασι συν μια σουρωτη και τηγανιτες πατατες. 15 ευρω ανα επισκεψη. Ζεστη θεική μέσα απο την ξυλοσομπα.
iceclimber
Συμφωνώ απόλυτα με τον Νίκο. Εχω επισκεφτεί αρκετες φορες το μαγαζι στο Καλοκαιρι του 2017. Τα φαγητά είναι ολα φρεσκοτατα και πολυ νοστιμα. Το κρασι και το λευκο και το ροζε ειναι οντως δικης του παραγωγης απο τη Νεα Τριγλια. Μεσα ειναι φιλοξενο και ζεστο. Αν τυχει και εχει κατσικισια παιδακια πρεπει να τιμηθουν. Οι τιμες του για την περιοχη ειναι αρκετα υψηλες. Θα ξαναπαω.
Nίκος©
Το έχει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, με φρέσκα και νόστιμα φαγητά. Αλλά το κακό είναι πως ο λογαριασμός γίνεται με το μάτι ανά άτομο, γιατί την τελευταία φορά ήταν υπερβολικά ψηλά ο λογαριασμός. Απόδειξη εννοείται γιοκ.

Κρασιά και τσίπουρα δικιάς του παραγωγής πολύ ωραία. Το περιβάλλον έξω είναι ωραίο, κάτω από τα πλατάνια.