το παρακάτω σχόλιο που θα γίνει θα είναι υποκειμενικό και σαν τέτοιο να ληφθεί υπόψην (δεν ειναι διαφήμηση, απλώς ένα σχόλιο εκ των έσω)
εάν αυτό το εστιατόριο βρισκόταν εκτός του χώρου του ξενοδοχείου, θα μιλούσαμε για ένα μικρό διαμάντι.εξαιρετικό φαγητό, δημιουργική κουζίνα με μόνο φρέσκα υλικά. τιμή για ένα μενού με πρώτο, κυρίως πιάτο και γλυκό, 45 ευρώ. Λογικό, κατα την ταπεινή μου άποψη. Executive chef Λόλας Κων/νος
εάν αυτό το εστιατόριο βρισκόταν εκτός του χώρου του ξενοδοχείου, θα μιλούσαμε για ένα μικρό διαμάντι.