Παραδοσιακή ψαροταβέρνα Πορτογαλίας, με πολλούς ντόπιους να τρώνε εκεί, φρέσκα θαλασσινά αλλά σαν έλληνες θα απογοητευτείτε από τον τρόπο μαγειρέματος. Και εξηγώ - όλα είναι προβρασμένα και σερβίρονται κρύα και χωρίς καμία περιποίηση (ελαιόλαδο, αλάτι ή ο,τιδήποτε) μόνο λίγη μαγιονέζα. Και επιπλέον, τα βράζουν τόσο πολύ μέχρι να γίνουν λάστιχο.
Τιμές ακριβό (π.χ. ο αστακός έχει 80 ευρώ το κιλό)
Θα το πρότεινα μόνο για μία φορά και την εμπειρία.
Τιμές ακριβό (π.
Θα το πρότεινα μόνο για μία φορά και την εμπειρία.