Καταπληκτικό γαλακτομπούρεκο, με τραγανό φύλλο ακόμα και 2 μέρες μετά χάρη στην ισορροπία της ποσότητας του σιροπιού, όπως λέει παρακάτω και ο φίλος Δειπνολάγνος. Ανυπομονώ να δοκιμάσω και το κανταΐφι με την κρέμα για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Χωρίς να έχω δοκιμάσει αντίστοιχα ζαχαροπλαστεία στην πρωτεύουσα και βασιζόμενος στις γευστικές μου εμπειρίες θα πώ οτι είναι απο τα καλύτερα γαλακτομπούρεκα που έχω ποτέ γευτεί.Το μαγαζί μετράει ιστορία απο το 1961 και θεωρώ οτι στο πέρασμα του χρόνου δεν έχει χάσει την νοστιμιά του στην κρέμα και το πόσο τραγανό είναι το φύλλο ακόμα και μετά απο μέρες!Το πιο βασικό συστατικό της επιτυχίας θεωρώ οτι είναι η σωστή ισσοροπία στην ποσότητα του σιροπιού.Αξίζει και με το παραπάνω.