Επίσκεψη 2 ατόμων πριν από μια εβδομάδα. Το μαγαζί βρίσκεται μόνο του στο τέλος του δρόμου κάτω από το χωριό Χοτάσια. Η τοποθεσία είναι πολύ ιδιαίτερη με την πολύ μεγάλη βεράντα του μαγαζιού να κοιτάει στην θάλασσα, σε έναν μικρό κολπίσκο στον οποίο έχουν τοποθετηθεί κάποιες ξαπλώστρες και ομπρέλες για δωρεάν χρήση. Δυστυχώς έχει πέσει αρκετό τσιμέντο για λόγους πρόσβασης και έχει αλλοιώσει το τοπίο. Από τους βράχους μπροστά στο μαγαζί η ιδιοκτησία μαζεύει κρίταμο και θαλασσινό αλάτι το οποίο και πουλάει.
Πήγαμε απογευματινή ώρα οπότε είχε λίγο κόσμο και έτσι εξυπηρετηθήκαμε γρήγορα. Ο ιδιοκτήτης παίρνει παραγγελίες και η οικογένεια με κάποιους λίγους συνεργάτες είναι στην κουζίνα, στο ψήσιμο και στο σέρβις. Ο ιδιοκτήτης πολύ φιλικός και περήφανος για το φαγητό που σερβίρει (και όχι άδικα) χωρίς περιττούς κομπασμούς. Επίσης σου βάζει φρένο στην παραγγελία αν πας να ξεφύγεις κάτι που εκτιμώ απεριόριστα.
Δοκιμάστηκαν κολοκυθοκεφτέδες (καλοί), κρίταμο ψιλό που το είχε κάνει κάπως σαν τουρσί και που μας είπε πως δεν το σερβίρουν αλλού εύκολα (καλό), πατάτες τηγανητές (πολύ καλές), γόνος καλαμαριού (πολύ καλός) και επειδή μας είχε προταθεί να δοκιμάσουμε μεγάλο ψάρι πήραμε και ένα σκαθάρι και ένα μουσμούλι. Και εδώ χρειάζεται ειδική αναφορά και στην γεύση αλλά και στο ψήσιμο το οποίο ήταν μαεστρικό. Θα τολμήσω να πω πως ήταν ίσως το καλύτερο ψάρι που έχω φάει (μου αρέσουν πολύ αυτά τα δύο). Ο ιδιοκτήτης λέει οτι πέρα από το ψήσιμο παίζει μεγάλο ρόλο πως η θάλασσα στην περιοχή αυτή έχει παραπάνω αλάτι. Όπως και να'χει εξαιρετική εμπειρία.
Ίσως το μόνο που μου φάνηκε περίεργο ήταν πως τα μεγάλα ψάρια τα χρέωνε 70€/κιλό ανεξαρτήτως είδους. Δηλαδή, φαγκρί, σφυρίδα και σκαθάρι ίδια τιμή το οποίο δεν το έχω δει πολλές φορές.
Κόστος τραπεζιού δεν ξέρω καθότι κέρασμα αλλά συστήνεται ανεπιφύλακτα.
Πήγαμε απογευματινή ώρα οπότε είχε λίγο κόσμο και έτσι εξυπηρετηθήκαμε γρήγορα. Ο ιδιοκτήτης παίρνει παραγγελίες και η οικογένεια με κάποιους λίγους συνεργάτες είναι στην κουζίνα, στο ψήσιμο και στο σέρβις. Ο ιδιοκτήτης πολύ φιλικός και περήφανος για το φαγητό που σερβίρει (και όχι άδικα) χωρίς περιττούς κομπασμούς. Επίσης σου βάζει φρένο στην παραγγελία αν πας να ξεφύγεις κάτι που εκτιμώ απεριόριστα.
Δοκιμάστηκαν κολοκυθοκεφτέδες (καλοί), κρίταμο ψιλό που το είχε κάνει κάπως σαν τουρσί και που μας είπε πως δεν το σερβίρουν αλλού εύκολα (καλό), πατάτες τηγανητές (πολύ καλές), γόνος καλαμαριού (πολύ καλός) και επειδή μας είχε προταθεί να δοκιμάσουμε μεγάλο ψάρι πήραμε και ένα σκαθάρι και ένα μουσμούλι. Και εδώ χρειάζεται ειδική αναφορά και στην γεύση αλλά και στο ψήσιμο το οποίο ήταν μαεστρικό. Θα τολμήσω να πω πως ήταν ίσως το καλύτερο ψάρι που έχω φάει (μου αρέσουν πολύ αυτά τα δύο). Ο ιδιοκτήτης λέει οτι πέρα από το ψήσιμο παίζει μεγάλο ρόλο πως η θάλασσα στην περιοχή αυτή έχει παραπάνω αλάτι. Όπως και να'
Ίσως το μόνο που μου φάνηκε περίεργο ήταν πως τα μεγάλα ψάρια τα χρέωνε 70€/κιλό ανεξαρτήτως είδους. Δηλαδή, φαγκρί, σφυρίδα και σκαθάρι ίδια τιμή το οποίο δεν το έχω δει πολλές φορές.
Κόστος τραπεζιού δεν ξέρω καθότι κέρασμα αλλά συστήνεται ανεπιφύλακτα.