Από μπροστά προς τα πίσω, τηγανιτός κυπρίνος με λαχανικά (αξιόλογο), γατόψαρο με ξυνή σάλτσα (επίσης αξιόλογο - αν και με μια εσάνς χωματίλας), κυπρίνος στη σχάρα με ρύζι (τέρμα άνοστο)
Επίσκεψη τέλη Μάρτη '25. Μας το σύστησε Ούγγρος γνωστός σαν το "καλό" της περιοχής, καθώς θα διανυκτερεύαμε στη πόλη (ενδιάμεση στάση στο Γερμανία - Ελλάδα οδικώς.)
Το μενού περιλαμβάνει κάποια κρεατικά (τα οποία δεν δοκιμάσαμε), αλλά κυρίως ποταμίσια ψάρια για τα οποία φημίζεται το μαγαζί. Περίεργες γεύσεις για εμένα, μιας και δεν έχω άλλη εμπειρία από ποταμίσιο ψάρι. Προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τα δικά μας θαλασσινά, αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη, περί ορέξεως....
Τα υλικά τους φρέσκα και τα λάδια τους (στο τηγάνι) καλής ποιότητας (αρκετά από τα πιάτα είναι τηγανητά). Η σαλάτα (αν και πήραμε την "ακριβή", για Ελληνικά δεδομένα ήταν φτωχή (σε ποσότητα και ποιότητα/γεύση)
Στον λογαριασμό αυτόματα βάζουν αν θυμάμαι καλά περίπου 10 με 15% πάνω για το σέρβις οπότε δεν χρειάζεται να αφήσεις κάτι παραπάνω.
3 πιάτα (ψάρια), μια πατάτες, μια σαλάτα και κρασί, μας βγήκε περίπου 60€.
Αξίζει μια δοκιμή αν κάποιος κάνει παρόμοια στάση στη πόλη και θέλει να γευτεί τοπική κουζίνα και το κάτι διαφορετικό σε ψάρι.
Το μενού περιλαμβάνει κάποια κρεατικά (τα οποία δεν δοκιμάσαμε), αλλά κυρίως ποταμίσια ψάρια για τα οποία φημίζεται το μαγαζί. Περίεργες γεύσεις για εμένα, μιας και δεν έχω άλλη εμπειρία από ποταμίσιο ψάρι. Προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τα δικά μας θαλασσινά, αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη, περί ορέξεως....
Τα υλικά τους φρέσκα και τα λάδια τους (στο τηγάνι) καλής ποιότητας (αρκετά από τα πιάτα είναι τηγανητά). Η σαλάτα (αν και πήραμε την "
Στον λογαριασμό αυτόματα βάζουν αν θυμάμαι καλά περίπου 10 με 15% πάνω για το σέρβις οπότε δεν χρειάζεται να αφήσεις κάτι παραπάνω.
3 πιάτα (ψάρια), μια πατάτες, μια σαλάτα και κρασί, μας βγήκε περίπου 60€.
Αξίζει μια δοκιμή αν κάποιος κάνει παρόμοια στάση στη πόλη και θέλει να γευτεί τοπική κουζίνα και το κάτι διαφορετικό σε ψάρι.