Άνοιξε πρόσφατα και είπα να πάμε να το δούμε και να δοκιμάσουμε... Το μαγαζί έχει να κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα που ακόμη και ο Herve Pronzato έχασε ανοίγοντας το On fire στο Πανόραμα πριν πολλά χρόνια. Την εποχικότητα. Ανοιγμα σε λάθος εποχή. Το Πανόραμα κυριολεκτικά αδειάζει από κόσμο μετά το κλείσιμο των σχολείων καθώς η πλειοψηφία των κατοίκων μεταφέρεται στην Χαλκιδική. Οπότε ανοίγοντας τον Μάιο υπάρχουν μπροστά 2 μιση μήνες που δύσκολα θα βγούν τα έξοδα. Θα δούμε εάν τα social media βοηθήσουν σ΄αυτό. Στα του μαγαζιού τώρα.. Περιβάλλον προσεγμένο με διακόσμηση στα trend της εποχής, φέρνει στο μυαλό περισσότερο παραλιακό resort παρά Πανόραμα.. Στο ίδιο μήκος κύματος οι στολές των σερβιτόρων. Κρεατοφαγικό κυρίως, με ψητά κρέατα και κάποιες κοπές, λίγα ορεκτικά, συνοδευτικά και λίγες σαλάτες. Πήραμε σαλάτα ψητά πατζάρια που ήταν αρκετά καλά, τηγανητές πατάτες που ήταν χεράτες και καλοτηγανισμένες και κασεροκροκέτες που ήταν καλές. Αυτά και δύο μερίδες κρέας, μία μερίδα γυρο που ήταν κρύος, στεγνός, ξερός και μάλλον προηγούμενων ημερών και μία μερίδα κεφτεδάκια σχάρας που ήταν 4 κομματια σε μέγεθος μεγάλου καρυδιού, σφιχτά, ξεροψημένα και άνοστα.. Εν ολίγοις τα κρεατικά ήταν τραγικά. Αυτά με ένα μπουκάλι κρασί κόστισαν 98 ευρώ. Εννοείται πως δεν θα ξαναπάω..