Πρόκειται για πιτσαρία ναπολιτάνικου στιλ που δίνει έμφαση στις πρώτες ύλες. Κατ' εμέ η καλύτερη πιτσαρία στην Πίζα. Δεν δέχεται κρατήσεις και σταματάνε να σερβίρουν όταν τους τελειώσει η ζύμη (μου έχει τύχει να τελειώσει κατά τις 21:30). Η κουζίνα τους είναι μικρή και καμιά φορά γράφουν τις παραγγελίες σε μπλοκάκι και τις εκτελούν με την σειρά (μπορεί κανείς να περιμένει έως και μια ώρα). Ως εκ τούτου πρέπει κανείς να έχει υπομονή.
Από πίτσες θα πρότεινα την margherita (για κάτι απλό), bufalina (ένα σκαλοπάτι πάνω από την margherita), diavola (για κάτι καυτερό), quattro formaggi (ιδανική για να μοιραστείς, αλλά ίσως όχι για ένα άτομο, η ποιότητα των τυριών είναι πραγματικά κορυφαία), mortadella (προσωπικά η αγαπημένη μου), o' sole mio (γεμάτη γεύση με λευκή σάλτσα, έχει ενδιαφέρον) και τέλος την carbonara (για λόγους περιέργειας, βγάζει αυτό το λιπαρό-καπνιστό του guanciale και η σάλτσα είναι ουσιαστικά η "κρέμα αυγού" που κάνουμε στην παρασκευή της καρμπονάρας, ίσως και αυτή όχι για ένα άτομο). Έχει τρεις εκδοχές κόκκινης σάλτσας τις οποίες εξηγούν οι σερβιτόροι μόλις φέρουν το μενού, καθώς και κάποιες special πίτσες που δεν είναι πάντα οι ίδιες.
Στο τέλος του γεύματος πιθανότατα οι σερβιτόροι θα προσπαθήσουν να πουλήσουν κάποιο γλυκό ή το "σπιτικό" λιμοντσέλο τους, δε θα τα πρότεινα. Το μαγαζί προτείνεται από τουριστικούς οδηγούς και συνεπώς προσπαθούν να βγάλουν λεφτά από τουρίστες. Από άποψη τιμής θεωρείται ακριβό για δεδομένα Πίζας (από 11 έως και 16+ ευρώ ανάλογα με τις επιλογές σάλτσας και υλικών) και έχει coperto (νομίζω 2.5 ευρώ).
Από πίτσες θα πρότεινα την margherita (για κάτι απλό), bufalina (ένα σκαλοπάτι πάνω από την margherita), diavola (για κάτι καυτερό), quattro formaggi (ιδανική για να μοιραστείς, αλλά ίσως όχι για ένα άτομο, η ποιότητα των τυριών είναι πραγματικά κορυφαία), mortadella (προσωπικά η αγαπημένη μου), o' sole mio (γεμάτη γεύση με λευκή σάλτσα, έχει ενδιαφέρον) και τέλος την carbonara (για λόγους περιέργειας, βγάζει αυτό το λιπαρό-καπνιστό του guanciale και η σάλτσα είναι ουσιαστικά η "
Στο τέλος του γεύματος πιθανότατα οι σερβιτόροι θα προσπαθήσουν να πουλήσουν κάποιο γλυκό ή το "