Εικόνες (19)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γλυκά κερασμένα: Parting Gift — Honey Madeleine
Γλυκά κερασμένα: Parting Gift — Honey Madeleine
Γλυκά κερασμένα: Mignardises (petits fours) — trio of bites: yuzu choux puff; honey-raspberry pâte de fruit; and an apricot-honey tartlet
Éclats d’Été — strawberries with Thai basil foam, meringue petals, and a whisper of lime
Vilmart & Cie “Cuvée Rubis” Rosé Brut, Champagne (NV)
Amadai du Japon “en Hérisson” — crispy Japanese amadai (tilefish), Sun Gold tomato sauce vierge, aromatics
Domaine Robert Chevillon, Nuits-Saint-Georges “Vieilles Vignes” 2022
Fleur de Courgette — squash blossom filled with eggplant & New Caledonian blue prawn, saffron Koshihikari rice, lovage, parsley foam
Ramiro Ibáñez “UBE” Miraflores (Palomino Fino) 2024
Mise en Bouche — Summer Corn Velouté, Curry Oil
Mise en Bouche — “Vitello Tonnato” Bone Marrow, Tosazu
Mise en Bouche — Foie Gras “Bonbon,” Cherry Glaze
Mise en Bouche — Crispy Fish Bone, Su-Miso
Mise en Bouche — quartet: crispy fish bone with su-miso; “Vitello Tonnato” bone marrow with tosazu; foie gras “bonbon” with cherry glaze; summer corn velouté with curry oil
Εσωτερικά (Σεπτέμβριος 2025)
Εσωτερικά (Σεπτέμβριος 2025)
Εσωτερικά (Σεπτέμβριος 2025)
Κατάλογος (5)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2025: Cocktails
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2025: Menu Petite Abeille
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2025: Menu Signature
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2025: Cheese & Desserts
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2025: a la carte