Το αδερφάκι του ramen Nikkou. Ισχύουν όλα όσα έχω γράψει για εκείνο. Εδώ θα βρει κανείς μόνο (!) tonkotsu ramen, δηλαδή παχύρρευστο ζωμό από χοιρινό. Μια σημαντική διαφορά με το άλλο κατάστημα nikkou είναι ότι εδώ το chasu (το κρέας που συνοδεύει το ramen) είναι καπνιστό (και κατά την γνώμη μου καλύτερο). Πάλι, προτείνω για όσους τους αρέσει το κρέας να πάρουν με έξτρα chasu. Είναι σίγουρα το καλύτερο tonkotsu που έχω φάει, αν και δεν έχω μεγάλο δείγμα (~15 διαφορετικά μαγαζιά εκτός Ελλάδας). Τα τελευταία 2 χρόνια έχει προσθέσει στο μενού ένα μπολ ten chuka soba (= κινέζικα soba noodles με γαρίδα tempura), του οποίου η βάση είναι dashi και ζωμός ψαριού, ιδιαίτερη και έντονη γεύση. Από συνοδευτικά, αξίζουν τα gyoza, τα οποία συνοδεύονται από μια παχύρρευστη σάλτσα από ταχίνι και λάδι τσίλι (δεν καίει) και τα karaage, δηλαδή τηγανητές μπουκιές κοτόπουλου στο air fryer, οι οποίες συνοδεύονται από ψιλοκομμένο λάχανο και ιαπωνική μαγιονέζα. Όπως και στο άλλο, έτσι και εδώ προτείνω να αποφύγει κανείς το ρύζι.
Θεωρώ ότι αξίζει να κάνει κανείς μια στάση αν περάσει από το Delft και έχει ξαναφάει ramen.
Θεωρώ ότι αξίζει να κάνει κανείς μια στάση αν περάσει από το Delft και έχει ξαναφάει ramen.