Mars

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
Διεύθυνσηжк. Дружба, ул. Георги Раковски 7, Dimitrovgrad
Νομός[εξωτερικό]
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
Ωράριο
Λέξεις κλειδιά
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "Bistro".
Προστέθηκε από: Neverich

Εικόνες (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά
[εικόνα]
Συκωτάκια κότας "χωριάτικα" (μέτριο)
[εικόνα]
Χοιρινό "φιλέτο" με σάλτσα μανιταριών (όχι και πολύ καλό)
[εικόνα]
Σνίτσελ κοτόπουλου "βιενέζ" (μέτριο)
[εικόνα]
Τσόπσκα σαλάτα (καλή)
[εικόνα]
Φέτα ψωμί περασμένη από τη σχάρα με σάλτσα ντομάτας και σκόρδο
[εικόνα]
Ζαγκόργκα Ρετρό
[εικόνα]
Τραπεζάκι εσωτερικά

Κατάλογος (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2025: σελίδα 1/8
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2025: σελίδα 8/8
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2025: σελίδα 7/8
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2025: σελίδα 6/8
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2025: σελίδα 5/8
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2025: σελίδα 4/8
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2025: σελίδα 3/8
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2025: σελίδα 2/8

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Neverich
το φιλέτο μέσα σε εισαγωγικά γιατί ήταν όλο νεύρα το κρέας και δεν ήταν και πολύ καλό, με του ίδιου τύπου προκατατα.
Συκωτάκια κοτόπουλου "χωριάτικα" και εδώ καλή ποσότητα και ήρθαν ζεστά με ωραία σάλτσα και κρεμμύδι αλλά κάτι δεν έδενε.
Μπύρα ζαγκοργκα Ρετρό καλή.
Καλές τιμές γύρω στα 10€ το άτομο αλλά δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα. Θα δοκίμαζα κάπου αλλού την τύχη μου
Neverich
Μας το σύστησε ένας ντόπιος (άγνωστος) ως καλή Ψησταριά. Μύριζε ωραία από έξω και είπαμε να το δοκιμάσουμε.
Δυσκολη και εδώ η συνεννόηση στα αγγλικά αλλά ευτυχώς υπήρχε κατάλογος στα αγγλικά.
Υπήρχαν αρκετά πιάτα για τολμηρούς όπως αυτιά γουρουνιού, μοσχαρίσια γλώσσα, πατσάς κτλ αλλά είπαμε να πάμε σε πιο safe επιλογές (ευτυχώς)
Δοκιμάσαμε :
Σαλάτα τσοπσκα, πολύ καλή και σε καλή ποσότητα
Φέτα ψωμί περασμένη στην σχάρα με σάλτσα ντομάτας και σκόρδο, ωραίο το αποτέλεσμα
Σνίτσελ κοτόπουλο "βιενεζ" μεγάλη μερίδα με μαυρισμένες προκατατες (για να χρησιμοποιήσω και εγώ τον όρο αφού είναι open code)
Χοιρινό φιλέτο"