Ενώ η περιοχή έχει αρκετά μπάρς, τα φαγάδικα είναι σχεδόν όλα κλειστά μετά τις 12. Υποθέτω ότι για αυτό ευθύνεται ο μειωμένος, σε σχέση με τη δυτική Γερμανία, τούρκικος πληθυσμός που γενικά βαστά τα λάβαρα του μεταμεσονύχτιου ντονέρ. Εγώ έφαγα χαλούμι σε ψωμάκι, τίμιο μέγεθος και με πολλά κομμάτια τυρί μέσα. Οι υπόλοιποι έφαγαν ντονέρ και το τοποθέτησαν ακριβώς πάνω στον μέσο όρο γερμανικού ντονέρ. Ο χώρος ήταν πεντακάθαρος, και το προσωπικό τσαχπίνικο.