Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Ψι by Mezen
Συμβουλές:
Τα πολύ μεγάλα σχόλια κουράζουν και τα πολύ μικρά δεν συνεισφέρουν σε τίποτα.
Όταν πρόκειται για αρνητικό σχόλιο, απόφυγε το λαϊκιστικό καταγγελτικό ύφος.
Δεν έχει σημασία τι γράφεις, αλλά πώς το γράφεις. Διάλεξε πιο κομψές εκφράσεις
χωρίς όμως να αλλάζει η ουσία του σχολίου. Απόφυγε μη κόσμιους χαρακτηρισμούς
(π.χ. αίσχος, άθλιο, λαμόγια, εγκληματίες), όλοι τους μπορούν να
αντικατασταθούν από χαρακτηρισμούς που αποδίδουν το νόημα αλλά χωρίς να προκαλούν.
Μην ξεχνάς ότι το σχόλιό σου είναι δημόσιο και γραπτό, το διαβάζουν πολλοί άνθρωποι
διαφορετικών νοοτροπιών και δεν πρόκειται για σχολιασμό μεταξύ δύο φίλων. Αφιέρωσε
1 λεπτό σκέψης πριν το υποβάλεις και φρόντισε να είναι εποικοδομητικό για τους
υπόλοιπους χρήστες του ταβερνοχώρου!
Δες περισσότερα στους κανόνες σχολιασμού.
Εχω κάτσει μόνο στο μπαρ γιατι δεν συμπαθώ το να κάθεσαι με άλλους στο ίδιο τραπέζι.
Δε θα περιγράψω πιάτα γιατί αλλάζουν αλλά ότι και να έχω δοκιμάσει ήταν από πολύ καλό εώς εξαιρετικό.
Μου έκανε εξαιρετικά θετική εντύπωση πως διακόσμημένος και πόσο ευρύχωρος είναι ο χώρος και πολύ σημαντικό πως τα τραπέζια είναι σε καλή απόσταση το ένα από το άλλο. Μουσική με μια κάποια ένταση, κυρίως έντεχνο αλλά δεν ενόχλησε. Εξυπηρέτηση ευγενική και άμεση.
Στα του φαγητού, δοκιμάστηκαν πατάτες, τσίρος, ταραμας, καυτερή πιπεριά, τουρσί, χταποδοκεφτέδες (καλοί), φιλεταρισμένος τόνος με άγρια σπαράγγια (εξαιρετικός), dry aged πανσετάκια τόνου (πολύ καλά) και σουβλάκια ξυφία με περγαμόντο (ιδιαίτερα αλλά με την θετική εννοια). Γενικά οι προσδοκίες επιβεβαιώθηκαν. Με 2 εμφιαλωμένα τσίπουρα μας βγήκε 35€ το άτομο (με το tip) που το θεωρώ πολύ τίμιο για την ποιότητα.
Πάρα πολύ θετική εμπειρία. Σίγουρα γίνεται άνετα στέκι (Σάββατο μόνο για εμάς δυστυχώς λόγω ωραρίου) και πάντα με κράτηση εκτός αν πάει κάποιος νωρίς.
Επιτέλους κάτι πρωτότυπο στην πόλη
Δοκιμάστηκαν σχεδόν όλα ,
άνετο σέρβις ωραίος χώρος και μια χαρά τιμές
Μουσικές επιλογές λίγα άκυρες (μας έτυχε μια λίστα με underworld και λοιπά χορευτικά που δεν μου ταιριάζουν για το κρασί και το τσίπουρο )
Θα ξαναπάμε φυσικά και άνετα γίνεται στέκι