Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Προφίλ του χρήστη fisher
Λογαριασμός
Χάρτης
Πρόσφατα
Λοιπά
Κατηγορίες
Φίλτρα
Εγγραφή
Σύνδεση
Προφίλ
Διαχείριση λογαριασμού
Νέο κατάστημα
Νέα αλυσίδα
Διαχείριση χρηστών
Προσκλήσεις
Σχόλια προς έγκριση
Εικόνες προς έγκριση
Αλλαγές προς έγκριση
Καταστήματα σε αναμονή
Καταστήματα προς κλείσιμο
Ηχητικές σημειώσεις
Καταγεγραμμένες διαδρομές
Οι πρόσφατες αλλαγές μου
Εξαφανισθέντα street view
e-table
Επιλεγμένα σχόλια
Οδικός
Οδικός (Google Maps)
Δορυφορικός
Δορυφορικός + οδικός
Εδαφικός
Οδικός (OSM-carto)
Κενός
Προσθήκη νέου καταστήματος
Στόχοι
Reset Google Maps
Καταστήματα
Εικόνες
Σχόλια
Αλλαγές
Έλεγχοι
Αρχική σελίδα
Τυχαίες εικόνες
Ερωτήσεις ιστορικού ενδιαφέροντος
Νομικά
Περί συντελεστών
Κανόνες σχολίων
Απαιτήσεις λογισμικού
Επικοινωνία
Ταβέρνα
(μόνο)
Εστιατόριο
(μόνο)
Ψαροταβέρνα
(μόνο)
Καφενείο
(μόνο)
Ψητοπωλείο
(μόνο)
Γυράδικο
(μόνο)
Πιτσαρία
(μόνο)
Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο
(μόνο)
Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί
(μόνο)
Μεζεδοπωλείο
(μόνο)
Bar-Restaurant
(μόνο)
Ξένο
(μόνο)
Μαγειρείο
(μόνο)
Μπυραρία
(μόνο)
Fast food
(μόνο)
Βρώμικο
(μόνο)
Πατσατζίδικο
(μόνο)
Λοιπά
(μόνο)
Όλες
Καμία
Μόνο όσα το ξενυχτάνε
Μόνο όσα έχουν εξωτερικά τραπέζια
Μόνο όσα κάνουν διανομή κατ' οίκον
Μόνο όσα έχουν ζωντανή μουσική
Προσβασιμότητα για ΑμΕΑ
Μόνο όσα δεν επιτρέπουν το κάπνισμα
Έχει σχόλια ή εικόνες
Νέα καταστήματα (6 μηνών)
Nεκροταφείο ταβερνοχώρου
Μόνο τα μη ακριβή σημεία
Δεν έχουν ελεγχθεί πρόσφατα(1)
Έχω πάει + θέλω να ξαναπάω
Έχω πάει + θα μπορούσα να ξαναπάω
Έχω πάει + δεν θα ξαναπάω
Δεν έχω πάει + θέλω να πάω
Δεν έχω πάει + θα μπορούσα να πάω
Δεν έχω πάει + δεν θέλω να πάω
Δεν έχω άποψη
Δοκίμασα βανίλια , σοκολάτα και φυστίκι όλα πάρα πολύ νόστιμα.
Χωνάκι με 150γρ στα 5,
Το κιλό 23€
Νομίζω το καλύτερο παγωτό στη Μύκονο, αξίζει.
Δοκιμάσαμε croustade που ήταν εξαιρετικό αν και δεν θεωρώ οτι είναι τσιπουμεζές. Πάρα πολύ πετυχημένο!
Εξαιριτικές ήταν επίσης και η γαρίδες παφ όπως καλό ήταν και το μπριος με ψάρι. Δοκιμάσαμε και κάποια πιάτα ημέρας όπως, γεμιστά κρεμμύδια, γιακάδες από τσιπούρες και μελανούρι στη σχάρα που ήταν όλα πάρα πολύ νόστιμα.
Δυστυχώς σκέφτηκα να τελειώσω με κρέας και πήρα συκώτι μοσχαρίσιο που δεν μου άρεσε, αρκετά γλυκό πιάτο για τα γούστα μου.
Κερασμένο γλυκό-άγλυκο στο τέλος που ήταν αδιάφορο.
Μου άρεσε πάρα πολύ. Ο λογαριασμός γενικά ανεβαίνει εύκολα αλλά μου έκανε εντύπωση ότι τα πιάτα ημέρας τα είχαν σε πολύ νορμάλ τιμές, τα λες και φτηνά σε σχέση με τις τιμές που έχουν στον κατάλογο.
Dumplings και camembert πολύ ωραία, τάρτα και μπρουσκέτες μέτρια.
Από γλυκά μου άρεσε πολύ το τιραμισού.
Μια χαρά επιλογή μου φάνηκε αν και δεν δοκίμασα κανένα από τα κυρίως.
Η τιμή με κρασιά μπορεί να ξεφύγει εύκολα όπως ειναι αναμενόμενο.
Μπορώ να πω οτι στην αρχή τρόμαξα όταν είδα τον τεράστιο κατάλογο αλλά τελικά ηταν όλα μια χαρά.
Χύμα ρετσίνα ελαφριά και χωρίς παρενέργειες.
Σε επόμενη επίσκεψη θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια μαγειρευτά που φαίνονται υποσχόμενα αλλά δεν τα είχε τη συγκεκριμένη μέρα. Πάσχει από εξωτερικό χώρο που δεν ειναι κάτι ιδιαίτερο αλλά το ξεπερνάς.
Μου έκανε εντύπωση η υπερβολική λαδίλα που είχε ρουφήξει το ψωμάκι. Σίγουρα δεν ήταν από το μπιφτέκι και το βάζουν έξτρα στην πλάκα που το ψήνουν. Δεν ήταν κακό αλλά ούτε ενθουσιάστηκα.
Ανάλογα την ώρα που θα πάει κάποιος μπορεί να πετύχει πάρα πολλά κουνούπια οπότε να είστε έτοιμοι.
Δοκιμάσαμε 2 σαλάτες που ήταν απλώς ΟΚ και 4 πίτσες.
Περίμενα πολλά παραπάνω από τις πίτσες αλλά τελικά ήταν αρκετά μέτριες. Η ζύμη αρκετά ψημένη με αποτέλεσμα να έχει χάσει όλη την υγρασία της.
Θα δοκίμαζα κάποια άλλη πιτσαρία την επόμενη φορά.
Ωραίο σουβλάκι, καλό κεμπαπάκι και μέτριο σουτζουκάκι.
Πανσέτες εκείνες οι πολύ λεπτές για όποιον αρέσουν. Την 1η δόση ήταν ξεροψημένες και δεν με τρέλαναν αλλά στη 2η γύρα ηταν πολύ καλές.
Νομίζω οτι στην περιοχή κανένα μαγαζί δεν ξεχωρίζει οπότε ας πούμε οτι κάτσαμε περίπου στην τύχη.
Γενικά ήταν σε καλό επίπεδο με κάποιες αναμενόμενες αστοχίες, όπως η καβουροσαλάτα που προφανώς ήταν με σουρίμι και μαγιονέζα.
Ωραίο χταπόδι, μαλακό θράψαλο, καλό ψήσιμο στις γαρίδες και πολύ νόστιμη σκορδαλιά με τα κολοκυθάκια.
Θα μπορούσα να ξαναπάω αλλά μάλλον θα έδινα μια ευκαίρια σε κάποιο άλλο διπλανό.
Τα τραπέζια στην άμμο βολεύουν για οικογένειες ώστε να παίζουν τα παιδιά στην άμμο.
Εχω κάτσει μόνο στο μπαρ γιατι δεν συμπαθώ το να κάθεσαι με άλλους στο ίδιο τραπέζι.
Δε θα περιγράψω πιάτα γιατί αλλάζουν αλλά ότι και να έχω δοκιμάσει ήταν από πολύ καλό εώς εξαιρετικό.
Οτι δοκίμασα ήταν πάρα πολύ καλό και σε καλές ποσότητες. Γαμοπίλαφο πολύ δυνατό, πολύ νόστιμα κεφτεδάκια και ωραία αυγά με σύγκλινο.
Μόνη αστοχία η τηγανιά ζυγούρι που το περίμενα οτι θα είναι σκληρή αλλά όταν ρώτησα μου είπε οτι δεν θα είναι, δυσκολεύτηκα να τη φάω αλλά τα κατάφερα.
Ρακή ευκολόπιοτη και γλυκό κερασμένο.
Σολομός μια χαρά όπως και το μυλοκόπι.
Το φρυγαδέλι ουσιαστικά ήταν συκώτι σχάρας με μια σάλτσα που είχε μέσα μπόλια, μου άρεσε.
Γαρίδες ψητές νόστιμες με σωστό ψήσιμο.
Τίποτα δεν ήταν κακό, τίποτα δεν εντυπωσίασε αλλά θα ξαναπήγαινα για τον όμορφο χώρο.
Το σέρβις θα έλεγα οτι θέλει δουλειά, ειδικά όταν εχεις τέτοιες τιμές σε μια πόλη σαν τις Σέρρες.
Η τάρτα με καραμελωμένα κρεμμύδια ήταν πάρα πολύ γλυκιά που οριακά τρωγόταν, εκτός αν την πάρεις για γλυκό. Πάνω από το chevre είχαν καραμελώσει και ζάχαρη οπότε μαζί με τα κρεμμύδια συνολικά ήταν πολύ γλυκό. Η βάση ήταν νόστιμη και μου φάνηκε ότι μόλις την έψησαν.
Οι τιμές υψηλές και περίμενα καλύτερο σέρβις για αυτές τις τιμές.
Ο γύρος δεν ήταν καλά ψημένος, βγήκε σαν βραστός, οπότε δεν μου άρεσε. Ίσως αν τον φας καλά ψημένο να έχει να δώσει κάτι.
Το μπιφτέκι μοσχάρι-πρόβειο ήταν κακό από όλες τις πλευρές.
Μου έκανε εντύπωση που δεν κατάφερε να τον ξεροψήσει ενώ περίμενα αρκετα, ίσως να φταίει η γυριερα που έχει ;
Δοκίμασα μια ιδιαίτερη και πολύ νόστιμη σκορδαλιά με φυστίκι Αιγίνης, ωραία ρεβυθάδα όπως εξίσου νόστιμη ηταν και η σαλάτα κινόα. Αλμυρό καταίφι απλώς ΟΚ ενώ το κοντοσούβλι ήταν μέτριο.
Λευκό κρασί χύμα μια χαρά όπως και οι τιμές.
Οι τιμές μου φανηκαν πολύ νορμάλ.
Οτι δοκίμασα ήταν πολύ καλό, ιδιαίτερα η lemon pie και ενα με γεύση snickers. Είδα αρκετά σοκολατάκια και νομίζω στην επιγραφή γράφει κάτι σχετικό. Την επόμενη φορά θα δοκίμαζα σοκολατάκια. Τιμές ανάλογα με την περιοχή, τσιμπημένες.
Τίποτα δεν ξεχωρίζει από τα τυροπιτοειδή αλλά τίποτα δεν ειναι κακό. Γενικά εχει πολύ μεγάλη ποικιλία και τιμές τσιμπημένες. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί γύρω οπότε γίνεται χαμός από κόσμο που μπαινοβγαίνει.
Τιμές τσιμπημένες.
Φτάσαμε αργά το μεσημέρι οπότε δεν είχε και πάρα πολλά πράγματα.
Δοκίμασα ενα με κάρδαμο που ήταν εξαιρετικό ενώ αυτό με τη σοκολάτα ήταν αδύναμο. Κρουασάν μια χαρά όπως και τα κουλουράκια.
Αν και ο βασικός λόγος επίσκεψης ήταν να δοκιμάσω ψωμιά με προζύμι, δυστυχώς βρήκα μόνο φοκάτσια εκείνη την ώρα που ήταν πολύ καλή.
Ο κατάλογος δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον και έτσι δοκιμάσαμε μπιφτεκάκια, που ήταν μια χαρά όπως και το λουκάνικο. Ξεχώρισα μόνο την μελιτζανοσαλάτα.
Μου φάνηκε οτι δύσκολα θα αντέξει, ειδικά μόλις ανοίξει ο καιρός αλλά θα ήθελα σίγουρα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία εφόσον τελειώσει η νηστεία.
Τιμές μια χαρά.
Ο χώρος είναι μια χαρά για τα παιδιά, άλλωστε είναι από τις λίγες επιλογές στην πόλη.
Το φαγητό θα πω οτι είναι κάτω του μετρίου γιατί δεν ξεχώρισα τίποτα. Αρκετά από αυτά ήταν πολύ αλμυρά, όπως σπετσοφάι και σουτζουκάκια μοσχαρίσια, σαλάτα πέτρινο πολύ γλυκιά και τα υπόλοιπα αδιάφορα.
Τίποτα δεν ήταν σε φάση να μην τρώγεται αλλά ο μόνος λόγος για να πας είναι καθαρά ο παιδότοπος.
Δύσκολα να ξαναπάω.
Δοκίμασα χοιρινά σουβλάκια και σουτζουκάκια. Και τα 2 πολύ καλά αν και ξεχώρισα τα σουτζουκάκια. Στο καλό επίπεδο των Σερρών αν και πέτυχα πολύ κόσμο οπότε έψηνε ταυτόχρονα μεγάλη ποσότητα.
4 σουβλάκια και 2 σουτζουκάκια στα 10,
Φαλάφελ καλό, νόστιμο και οχι πολύ βαρύ.
Το κοτόπουλο θα ήταν αρκετά καλό αν δεν ήταν στεγνό, οι πατάτες όμως πολύ νόστιμες. Το συνοδευτικό ρύζι τίποτα σπουδαίο.
Mikey, σε κουβέντα που έκανα με τον μάστορα εκεί πως κάνουν το κοτόπουλο, μου είπε οτι το μαρινάρουν σε μπόλικο ξύδι οπότε υποθέτω αυτό ήταν που σε χάλασε. Όντως στη γεύση το ξύδι ήταν έντονο.
Τέλος, περίμενα να χει περισσότερες επιλογές ως μαγειρίο αλλά είχε μόνο 4.
Αρνάκι με μελιτζάνα πολυ καλό όπως και τα πέτουρα με μοσχάρι-χοιρινό.
Χόρτα τσιγαριαστα πολύ νόστιμα αλλά οι κολοκυθοκεφτέδες και η γραβιέρα αδιάφορα.
Γενικά όσον αφορά το φαγητό τα κυρίως ήταν μια χαρά αλλά τα τριγύρω τίποτα.
Οι τιμές είναι υψηλές για αυτό που προσφέρουν αλλά νομίζω οτι το περιμένεις πριν πας.
Αυτό που μου έκανε ομως πολύ κακή εντύπωση ήταν το πολυ κακό σερβις. Ψωμί δεν μας ρώτησαν αν θέλουμε με αποτέλεσμα μέχρι να καταλάβουμε οτι δε θα φέρουν και να προσπαθήσουμε να παραγγείλουμε να έχουμε σχεδόν τελειώσει. Τις περισσότερες φορές για να ζητήσουμε κάτι ψάχναμε πάρα πολύ ώρα άτομο και όταν το βρίσκαμε μας έλεγε ναι ναι έρχομαι αλλά δεν... Κόσμο πολύ δεν είχε οπότε θα πω οτι ήταν αδιαφορία ή ερασιτεχνισμός.
Οι τιμές έχουν αυξηθεί όπως βλέπετε και στον κατάλογο.
Εχω δοκιμάσει σχεδόν όλο τον κατάλογο και μου φαίνεται μια καλή επιλογή για την γειτονιά.
Ξεχώρισα κεμπάπ, συκώτι, σεφταλιές και λουκάνικο καραμανλίδικο( πολύ νόστιμο αλλά δεν εχει καμιά σχέση με καραμανλίδικο).
Από σαλάτες μου άρεσαν τα παντζάρια και η πικάντικη που ήταν τρομερή.
Στη 2η επίσκεψη το συκώτι ήταν παραμηψημένο και το μοσχαρίσιο λουκάνικο δεν μου άρεσε.
Τα υπόλοιπα μια χαρά.
Από ορεκτικά ξεχωρίζω τους κολοκυθοκεφτέδες που ήταν νόστιμοι και αφράτοι.
Χύμα κόκκινο κρασί μέτριο, το λευκό καλύτερο.
Δε θα τρέξω κιόλας να ξαναπάω, αλλά το θεωρώ μια τίμια επιλογή. Οι τιμές ακόμη και μετά τις αυξήσεις είναι καλές για την εποχή.
Πήρα μια σκέτη και μια με σοκολάτα, θα προτιμούσα την σκέτη.
Ταραμάς τρομερός.
Χελιδονόψαρο, καβούρια, μύδια σε σούπα, εξαιρετικό.
Πανσέτα τόνου με φασόλια γίγαντες εξαιρετικό.
Λαχανίδα, καπνιστό χέλι όλα ένα κι ένα.
Μόνο το πιάτο σκουμπρι με πατάτες με άφησε αδιάφορο.
Οι τιμές υψηλές αλλά μερικά πιάτα τα αξίζουν κατοτακατό.
Δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα χωρίς να εντυπωσιάσει κάτι.
Ταραμάς λευκός, πολύ μους η υφή, δεν με τρέλανε.
Αυγά με καβουρμά μια χαρά.
Ξινός τραχανάς, μέτριος ενώ από την περιγραφή περιμένεις πολλά.
Μπουγιουρντί ΟΚ.
Από κυρίως δοκίμασα χουνκιάρ, καλός πουρές αλλά το μοσχάρι σκληρό. Μπεκρή μεζέ, δεν βρήκα τίποτα ουσιαστικό, πιάτο που θα το έτρωγες πριν 20 χρόνια και οχι και το καλύτερο που έχεις φάει.
Κεφτεδάκια στεγνά και μικρή μερίδα(Αν και βλέπω του Mikey οτι έχεις λιγότερες πατάτες οπότε πάλι καλά!).
Κοτόπουλο τηγανιά από φιλέτο...
Γενικά δεν βρίσκω κανένα λόγο να ξαναπάω, πολύ μετριότητα αλλά χωρίς κάτι να είναι κακό. Ίσως αξίζει την άνοιξη να αράξεις στην αυλή.
Δοκίμασα τυροπιτάκια που ήταν οκ όπως και τα κρύα σάντουιτς.
Χατσαπουρι με κοτόπουλο και μανιτάρια αρκετά καλό , μέτριο με τυρί.
Πίτσα κομματι δεν μου άρεσε όπως και τα κουλούρι- σταφιδοκουλουρο.
Καφές καλός.
Γενικά η περιοχή δεν έχει επιλογές αλλά μου φάνηκε μια τίμια προσπάθεια και σίγουρα μπορείς να βρεις 2-3 πράγματα που θα σου αρέσουν.
Εχει και 3-4 τραπεζάκια για να κάτσεις.
Τυρόπιτα και σπανακόπιτα πολύ καλή όπως και ο καφές τους. Γενικά ακούς πολλά ελληνικά, από υπαλλήλους, ιδιοκτήτη και πελάτες αλλά είχε και αρκετούς ξένους (λάθος λέξη ε;).
Από ότι κατάλαβα όλα τα προιόντα έρχονται από Ελλάδα οπότε μεχρι και το εμφιαλωμένο νερό ήταν ελληνικό.
Οι τιμές μου φάνηκαν πολύ νορμάλ για την πόλη και το σημείο γιατί είναι πολύ κοντά στα Ευρωπαικά όργανα.
Δοκίμασα ενα brownie σε οικογενειακό μέγεθος με καραμέλα βουτύρου και framboise το οποίο ήταν πάρα πολύ καλό.
Δοκιμάσαμε:
Σαλάτα καραμελωμένα παντζάρια, ο τίτλος παραπλανητικός γιατί ήταν πρασινάδα με λίγο παντζάρι. Παρόλαυτα ήταν μια νόστιμη σαλάτα, θα την ήθελα λίγο μεγαλύτερη.
Πολύ νόστιμα τα συκωτάκια κοτόπουλου, λεμονάτα όσο πρέπει.
Τα φασόλια με το απάκι τα περίμενα πολύ καλύτερα χωρίς να είναι κακά, η μερίδα όμως μικρή.
Αρνάκι λεμονάτο με κριθαράκι νόστιμο, το χοιρινό ρόστο στεγνό αλλά ο συνοδευτικός τραχανάς πολύ καλός.
Χύμα κρασί αρκετά ελαφρύ αλλά μια χαρά.
Τα παραπάνω με 1 λίτρο χύμα κρασί 66ε.
Συγκρίνοντας τον κατάλογο του Νοεμβρίου με τον χτεσινό ήδη βλέπω σε κάποια πιάτα καλές ανατιμήσεις!