Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Άκυρο
Μίλτος
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Έχω επισκεφτεί το κατάστημα αρκετές φορές γιατί έχει πολλές επιλογές για όλα τα γούστα! Τα κρύα σάντουιτς μεγάλη ποικιλία αλλά κάτι λείπει στα περισσότερα, είναι πολύ στεγνά. Πίτες οκ τραγανό φύλο αλλά κάποιες φορές το βούτυρο μυρίζει κάπως βαριά! Ψωμί αρκετά κακό, δεν θα ξαναπροτιμηθει.... φαγητά μαγειρευτά όλα σε πολύ καλό επίπεδο! Ξεχωρίζει ο σολομός με ρύζι, τα μπιφτέκια κοτόπουλο με τα ψητά λαχανικά, το χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι και το λαβράκι με τα ψητά λαχανικά( αν και παρά αλατισμένο πάντα). Μερίδες σχετικά μικρές. Οι μερίδες προσφέρονται με ψωμάκι. Γενικά πολύ καλή επιλογή για την περιοχή.
Πολύς κόσμος κάθε πρωί. Πήρα πιτάκια (τυρί, ζαμπόν-κασέρι, λουκάνικο, σπανάκι). Όλα σε πολύ καλό επίπεδο και η εξυπηρέτηση καλή. Τιμές νορμάλ.
Ο χώρος είναι πολύ καλός και γίνεται προσκύνημα από κόσμο τόσο το πρωί όσο και το μεσημέρι.

Τα μαγειρευτά είναι όλα αρκετά νόστιμα, ξεχωρίζουν τα μπιφτέκακια κοτόπουλου και τα πιάτα με τον σολωμό. Οι μερίδες πάντως είναι μικρές, δεν φτάνουν για να με χορτάσουν.
Δουλεύω κοντά οπότε το επισκέπτομαι αρκετά συχνά.

Οι σφολιάτες και τα σάντουιτς εξαιρετικά. Ειδικά η τυρόπιτα σφολιάτας εκπληκτική. Πολύ καλό και το σάντουιτς κοτόπουλο. Τιμές λίγο τσιμπημένες για τις σφολιάτες οκ για τα σάντουιτς.

Οι πάστες του και γενικότερα τα γλυκά του για την τιμή τους νομίζω είναι απο τα καλύτερα στην πόλη και πάντα φρέσκα.
maria
πολύ καλές τούρτες λίγο τσιμπιμένη η τιμή δοκιμάστε αυτή με τη μερέντα