Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Άκυρο
Η χαράδρα του Βίκου
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Μετά από μια δύσκολη και πολύωρη πεζοπορία στο φαράγγι του βίκου βρεθήκανε στην ανάγκη τους οι δύο γυναίκες της παρέας.!χρειαζοντουσαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα τους και τους είπαν μόνο άμα αγοράσετε κάτι..αντιεπαγγελματικο και απάνθρωπο.. Δεν είχαν ούτε ένα πελάτη να μπορώ τουλάχιστον να τους αιτιολογήσω 1%..Άσε που έχω την εντύπωση ότι απαγορεύεται και από τον νόμο
Αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το αν είναι αυτό το μαγαζί,είχαμε κάτσει φθινόπωρο έξω,μόνοι στο μαγαζί,και μας περιποιήθηκε άριστα το αφεντικό,κι ας ήταν μόνος του.Ομιλητικός κι ευγενικός,μας έφτιαξε απροσδόκητα γρήγορα(καθώς ήταν μόνος του)τους μεζέδες για τη μπύρα μας(σαλάτα, γαλοτύρι σπουδαίο και τηγανιά)και παράλληλα έψηνε την κασόπιτα που παραγγείλαμε μόλις κάτσαμε,για να την πάρουμε όπως φεύγουμε.Καυτή όπως ήταν κι ενώ είχαμε τελειώσει τις μπύρες την καταευχαριστηθήκαμε και δε πρόλαβε να κρυώσει στο δωμάτιό μας.