Μεθυστάνες

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο
ΔιεύθυνσηΠροσφυγικής Αγοράς 38-39, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2314010810,6937264336
Διαδίκτυο
Ωράριο19:30-02:15
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε25 Μαΐου 2012
ΙδιοκτησίαΓιάννης Γκαντσίδης
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Συνάφι και το Συνάφι.

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
stavrosa
Πραγματικά, ισως απο τα μεγαλυτερα λάθη μας να παμε να φαμε εκει. Χωρις πολλά πολλά, πληρώσαμε 25 ευρώ, πραγματικά φθηνά αλλά φυγαμε σχεδόν αμέσως! τρομερή φασαρία και τα κρέατα απλά ΣΑΠΙΑ. ποιότητα μακρο και πιο κάτω...κρίμα!
Φαγάνας
Έχουμε κάτσει σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά που βρίσκονται μέσα στην πλατεία του μπίτ και θεωρώ ότι αυτό είναι λίγο καλύτερο απο τ' άλλα.Καλούτσικοι οι μεζέδες και πανσέτες,σουτζουκάκια,που έχουμε πάρει τρώγονταν.Τσίπουρο έχει καλό και όλα χωρίς παρενέργειες την επόμενη μέρα.Τιμές όπως όλοι εκεί στο μπίτ.Αλλά μην περιμένετε και πολλά γιατί όλα τα μαγαζιά εκει είναι μέτρια και προς τα κάτω
pravinos
Προχθές επισκέφθηκα το μαγαζί. Αρκέστηκα σε "ορντέφ" που ειναι πιάτο με ατομικό μεζέ στα 3,5 ευρώ. Έχει από λιγη αλοιφή τυράκι, ντοματα , κολοκυθοκεφτέ και τουρσί. Μ'άρεσε πολύ το τσίπουρο με γλυκάνισο που δοκίμασα. Ελπίζω οταν το ξαναεπισκεφθώ να είναι εξίσου καλό!