Μπακόλα

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΦούρνος-Ζαχαροπλαστείο
ΔιεύθυνσηΧρυσοστόμου Σμύρνης 20, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310223797
Διαδίκτυο
Ωράριο06:00-16:30, Σα 06:00-16:00, Κυ κλειστά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεπερίπου 1969
ΙδιοκτησίαΓεώργιος Μπακόλας
Πρόσθετες πληροφορίες:
Απόγονος του Κόκκινου Φούρνου.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Παλιό σχόλιο, να μη ληφθεί πλέον υπόψη:

Έχω πάρει 2-3 φορές το 2004-2007. Παλιός φούρνος. Πολύ καλή επιλογή για τις πρώτες πρωινές ώρες!

Εικόνες (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Ταχινόπιτα (καλή)
[εικόνα]
Πρασοτυρόπιτα (λαδιάρικη)
[εικόνα]
Ταχινόπιτα (πολύ νόστιμη)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Απρίλιος 2019)
[εικόνα]
Κουλούρι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Δεκέμβριος 2012)

Σxόλια (16)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γιαντράνκα
Πρασοτυρόπιτα στα 1,6€ λαδιάρικη, γέμιση απλώς καλούλικη.
Lycium
Τραγανό και αφράτο, κατά την άποψή μου έχει το καλύτερο κουλούρι στην περιοχή του κέντρου αυτή τη στιγμή.
aristerosideologos
Τιμημένος φούρνος του κέντρου. Όταν χαράζει είναι χαρά να τον επισκέφθεσαι. Χώρος όπως ήταν οι πρώτοι φούρνοι στις πόλεις. Μετά την σχετική ανακαίνιση πιστεύω ότι έπεσε κ λίγο η προσωπική ενασχόληση με τα προϊόντα του φούρνου. Πεϊνιρλί άπιαστο. Ονειρο. Πίτες λίγο βαριες (υποκειμενικό καθώς με πειράζουν όλα τα φύλλα). Ψωμοειδη κ κουλούρια καλά. Κρουασάν αρκετά καλά. Μέχρι πριν κάποια χρόνια έβλεπα κ ένα μεγάλο γλυκύτατο κύριο (ιδιοκτήτη) , ο οποίος με είχε πει την ιστορία της οικογένειας καθώς και του φούρνου (είχαν έρθει ως φούρνος από το Βόλο), ελπίζω να ναι καλά, που πια δεν είναι παρών στο μαγαζί. Τιμές φυσιολογικές.
Επικροτώ και προτείνω.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Panos
Ωραιουτσικη λουκανικοπιτα. Το κουλουρακι με την ελια κορυφη!
Λαϊκο προσκυνημα απο κοσμο.. Ουρα μεχρι εξω!
Panos
Χαμενος/κρυμμενος φουρνος στην μεση του πουθενα!
Δοκιμασα κουλουρι θεσσαλονικης, και ηταν εξαιρετικο!! Αν και λιγο τσιγκουνικο σε μεγεθος, πραγματικα αξιζε.
Βικτωρ Τ.
Λουκανικοπιτα καλη
klitemnistra
πηρα αφορμη απ' τα σχολια και πηγα για δοκιμη πεϊνιρλι και κρουασαν.
ζυμης και τα 2, οκ, συμπαθητικα. μαλλον απ' τις περιπτωσεις που δεν πρεπει να κουβαλαω προσδοκιες
Panucci
Ωραίο το κρουασαν του, ξεχωριστό και με πλούσια γέμιση. Απο ευγένεια δεν σκίζουν κι όλας αλλά ας όψεται...
niramis
Μ'αρέσει αυτός ο φούρνος, γιατί μου δίνει την αίσθηση ότι ασχολούνται οι ίδιοι με τα προϊόντα τους και δεν είναι τυποποιημένα (δεν ξέρω αν είναι, πάντως δε φαίνονται έτσι).

Πιο πολύ απ'όλα μ'αρέσουν τα κρουασάν με σοκολάτα, που δεν έχουν ζύμη, αλλά φύλλο κρούστας και μπόλικη γέμιση. Έχω δοκιμάσει και κοτόπιτα με μπέικον και τυρί (οκ), κουλούρι με κασέρι (αδιάφορο) και πρασοτυρόπιτα (πολύ καλή).

Αν είστε εκεί κοντά, σίγουρα περάστε να πάρετε κρουασάν, έστω για δοκιμή. Τα λοιπά είναι κατά τη γνώμη μου από μέτρια έως πολύ καλά, σημαντικά καλύτερα από πολλούς φούρνους πάντως. Θα ξαναπάρω.
Sylia
Πρόσφατα έφαγα κουλούρι και ένα σταφιδόψωμο για το δρόμο. Δεν ξέρω γιατί,ενώ ο φούρνος μυρίζει ψωμί, απογοητεύτηκα και από τα δύο είδη που πήρα. Το σταφιδόψωμο ήταν λίγο άνοστο. Το κουλούρι λίγο είχε "κάτσει" και είχε ψιλοσκληρύνει. Τον τιμώ συχνά για το γεμιστό κρουασάν-τσουρέκι με μερέντα,αλλά για κάτι άλλο,εκτός από ψωμί, μάλλον όχι.
MANOS
αξιόλογοs φούρνοs ,άλλα όχι και 'αξιολάτρευτο ζεύγοs'
o κύριοs φαίνεται συμπαθητικόs ...(7.8/10)
ιαγουάρος
Κορυφαίος φούρνος, τίποτα πλαστικό, όλα old school, όπως πρέπει.
ινι
παιδια ο μπακολας ειναι ο καλυτερος φουρνος. ειναι ωραιο το γεγονος οτι εχει μεινει ετσι, γιατι ειναι λαικο. κ η ποιοητητα του ειναι εξαιρετικη, ποτε δε μου εχει τυχει να φαω κατι "ωμο/ μαλακο". Το ζευγος Μπακολα ειναι αξιολατρευτο και ειναι παντα ευγενικοι. Εγω χαιρομαι καθε φορα που μπαινω σε αυτον τον φουρνο γιατι νιωθεω σα να αλλαζω εποχη.
Συνιστω τα μικρα πιτσακια (που κυριολεκτικα λιωνουν στο στομα) και φυσικα ολα τα υπολοιπα ζαμπονοκασεροιδη!
Θου-Βου
Κατ'αρχήν δεν είναι στη Μητρ.Ιωσήφ.
Είναι στη Χρυσοστόμου Σμύρνης ανεβαίνοντας δεξιά λίγο πριν φτάσεις Τσιμισκή.
"Αρχαίος" φούρνος πράγματι,ωραίο πεϊνιρλί,ωραία γεμιστά κρουασάν (αλλά...δεν μοιάζουν με κρουασάν,μοιάζουν με τσουρέκι...),ωραίο και το ελιόψωμο.
Το πρόβλημα είναι ότι σχεδόν πάντα (90%) τα βγάζει λίγο ωμά-μαλακά δηλαδή.Θέλεις π.χ.ένα κουλούρι τραγανό βρε αδερφέ...αλλά μπα...σα λάσπη θα είναι.
Έκανε πρόσφατα ανακαίνιση σε ράφια-πάγκους κλπ. αλλά τα πατώματα και οι τοίχοι είναι όπως ήταν και το 1973 π.χ. (ψωνίζω από τότε).
Azdek
Τέλειος φούρνος! Όλα άψογα! Εγώ πάντως δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στο πεϊνιρλί... :P
θ.
ζαμπον-κασερι μυθος, για το πολυ πρωι. επισης δοκιμαστε το τρομερο κρουασαν-τσουρεκι με σοκολατα αθανατο