Ο Βάσος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο
ΔιεύθυνσηΚομοτηνής 4, Πολίχνη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310642035
Διαδίκτυο
ΩράριοΔευτέρα κλειστά.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεπερίπου 1988
ΙδιοκτησίαΔέσποινα Βασιλειάδου
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "ουζερί".

Εικόνες (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Πλαϊνός χώρος που τον έχουν κλείσει με ζελατίνα
[εικόνα]
Εξωτερικά τραπέζια
[εικόνα]
Εξωτερικά τραπέζια
[εικόνα]
Εξωτερικά τραπέζια
[εικόνα]
Η παιδική χαρά, κολλητά με τα εξωτερικά τραπεζάκια
[εικόνα]
Πρόσοψη

Κατάλογος (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2019: σελίδα 7/7
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2019: σελίδα 6/7
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2019: σελίδα 5/7
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2019: σελίδα 4/7
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2019: σελίδα 3/7
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2019: σελίδα 2/7
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2019: σελίδα 1/7

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Λεφτέρης
Πρόσφατη επίσκεψη 30/12/2022 φύγαμε με άριστες εντυπώσεις. Ψιλό ψάρι κοτσομούρες, γαλαίος, σαρδέλλα, σαλλάτα πράσινη, χύμα λευκό κρασί-εύγεστο. Την σαρδέλλα δεν την χρέωσε από μόνος του ο ιδιοκτήτης επειδή παρατήρησε ότι δεν την φάγαμε. Όλα τα υπόλοιπα πολύ καλά και χορταστικά, γλυκό στο τέλος.
Rosstrobon
Το είχα μπανίσει από εδώ μέσα πολύ καιρό τώρα. Επίσκεψη τυχαία μες στον Σεπτέμβρη. Χώρος όντως υπερλαϊκός σε μια γειτονιά με όλη την σημασία της λέξης. Νομίζω έχουν μείνει ελάχιστες τέτοιες παλαιακές γειτονιές στην πόλη.

Η παρέα με την οποια το επισκέφτηκα ειναι θαμώνες και υποστήριξαν ότι έρχεται κόσμος από όλη την Θεσσαλονίκη για να φάει θράψαλο το οποίο ήταν νοστιμο και μαλακό. Επί του συνολου γευστικά μου άρεσε χωρίς να είναι το κάτι ιδιαίτερο. Εντύπωση μου έκανε που άκουσα από συζητήσεις του προσωπικού ότι το μαγαζί είναι σχεδόν όλο κλεισμένο για Κυριακή μεσημέρι, είχαμε πάει Σάββατο μεσημέρι.

Από τιμές δεν ξέρω, μου καναν το τραπέζι. Θα ξαναπήγαινα σιγουρα για την λαϊκότητα του.
Δειπνολάγνος
Γενικά συμφωνώ με τον dokimasti όσον αφορά την θέση του καταστήματος και την λαϊκότητα του,το έχω επισκεφθεί 2-3 φορές κυρίως για ψαρικά και μου φάνηκε αρκετά τίμιο και σε τιμές και σε ποσότητα.Προτείνω το θραψαλο του πολύ τραγανό και χωρίς λαδίλα.
Λεφτέρης
Γενικά καλός χώρος και εδέσματα περιποιημένα. Πηγαίνω αρκετά συχνά και έχω φάει τόσο ψαρικά όσο και κρεατικά. Τα κρεατικά του είναι λίγο καλύτερα από τα ψαρικά (ψιλό ψάρι) και μεγάλες χορταστικές μερίδες με συγκρατημένες τιμές. Κάποιες σαλάτες εποχής είναι καταπληκτικές.
Ο ιδιοκτήτης διατείνεται ότι έρχονται πελάτες από την άλλη άκρη της Θεσσαλονίκης. Δεν διατίθεται γλυκό στο τέλος.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
dokimastis
Υπέρ-Λαϊκό ουζερί σε πλεονεκτική θέση κολλητά με παιδική χαρά, για όσους έχουν παιδιά. Έχει πολύ ευχάριστα εξωτερικά τραπέζια: 4 κολλητά στην παιδική, και 3 στεγαζόμενα κάτω από ξύλινη σκεπή. Επίσης έχει έναν χώρο εξωτερικό καλυμμένο με ζελατίνα, Χ για μένα, και επίσης ο μέσα χώρος είναι χαμηλοτάβανος, σκοτεινός και καπνιζόντων φουλ, επίσης Χ.

Το δοκιμάσαμε μετά από σπόντα σε άλλα μαγαζιά δυτικά, για σουβλάκια μόνον. Σουτζουκάκια και Σουβλάκια μεγάλες μερίδες, τυποποιημένα και μέτρια. Σέρβις με ελλείψεις λόγω μεγάλης κίνησης. Θα ξαναπήγαινα μόνον για τα τραπεζάκια έξω και για να δοκιμάσω ψαρικά.


Κάθε Δευτέρα κλειστά.
Μας ανέφεραν ότι υπάρχουν από το 1988 περίπου.