Χίλτον

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΦούρνος-Ζαχαροπλαστείο
ΔιεύθυνσηΑλεξάνδρου Φλέμινγκ 18, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310821312
Διαδίκτυο
Ωράριο
Λέξεις κλειδιά
Hilton
ΙδιοκτησίαΑναστάσιος Παρισιάδης
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αναφέρει ότι υπάρχει από το 1965.

Εικόνες (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Σαραγλάκι (συμπαθητικό), μπακλαβαδάκι (μέτριο), σαραγλί (οκ)
[εικόνα]
Πάστα: σοκολατόπιτα (συμπαθητική)

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
dokimastis
Επιβεβαιώνω και γω το ρετρό και τον πλούτο των προϊόντων, αλλά με αναβαθμισμένο πρόσωπο. Ευχάριστη κοπέλα στο σέρβις, ουσιαστική.

Γαλακτομπούρεκο καλό, αλλά Σοκολατόπιτα με το κομμάτι τρελά λιγωτική, πέθαινες από την πολλή ζάχαρη. 2ε το κομμάτι όλα, όπως ανέφερε ο peaceofmind.
peaceofmind
Για μένα το καλύτερο γαλακτομπουρεκο και η καλύτερη σοκολατοπιτα από όσα έχω δοκιμάσει στην πόλη. Γενικά ότι έχει να κάνει με σιρόπιαστα - γλυκά ταψιού πολύ καλό. Οι πάστες απλά αποδέκτες όχι κάτι ιδιαίτερο. Το παγωτό καλό. Πέρασε μια κάμψη λόγω του covid ριχνωντας κάπως την ποιότητα αλλά επανήλθε δυναμικά τον τελευταίο καιρό. Πριν 2-3 χρόνια οι ποσότητες ήταν τεράστιες, οι τιμές πολύ χαμηλές (ένα μεγάλο κομμάτι γαλακτομπουρεκο στα 1.70 μόλις) Πλέον οι ποσότητες μικρυναν, η τιμή στα 2 ευρω πλέον το κομμάτι αλλά και πάλι αξίζει καθώς οι ποσότητες είναι εφάμιλλες με τον ανταγωνισμό, η τιμή λίγο χαμηλότερη και η ποιότητα πολύ καλή.
Vakilos
Ζαχαροπλαστειο με γλυκά...γλυκά όπως πρέπει. Σαντιγί και κρέμα πατισερι...όπως ήταν την εποχή 1970-80. Βάζει κάτω όλες τις φίρμες της Θεσσαλονίκης...δοκιμαστε
chrispis
Καλό συνοικιακό ζαχαροπλαστείο με μεγάλη ποικιλία και κίνηση. Φρέσκο πράμα, άριστα υλικά και καλές τιμές. Παγωτό παλιομοδίτικο εξαιρετικό 10€ το κιλό! Κουραμπιέδες άπαιχτοι, τους έχω κάνει εξαγωγή σε όλη την Ελλάδα, που μπροστά τους της Καρβάλης τρώνε χώμα κανονικά. Ό,τι έχω πάρει ήταν από καλό μέχρι άριστο.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
nazoraios
Σοκολατόπιτα από γλυκά του ταψιού. Όμοιά της δεν έχω ξαναφάει. Πιο γλυκιά από τις περισσότερες αντίστοιχες, αλλά λιγότερο λιγωτική, λόγω της προσθήκης (αν δε με απατά ο ουρανίσκος μου το λέω αυτό) λίγης καρύδας ή φοινικόλαδου, που δίνει μια παραπάνω διάσταση στα αρώματα. Δεν έχω πάρει κάτι άλλο από εκεί.