Μελί Μελί

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Μελί Μελί. Υπάρχουν 7 καταστήματα.
ΚατηγορίαΦούρνος-Ζαχαροπλαστείο
ΔιεύθυνσηΠροέκταση Στρατηγού Ιωάννη Μακρυγιάννη ? & Ιππολύτου ?, Εύοσμος
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310688595
Διαδίκτυο
Ωράριο06:00-22:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΒιολογικός Φούρνος Μ.Ε.Π.Ε.

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
mina
Είμαστε πελάτες χρόνια και παρόλο που δεν είναι κοντά μας το επιλέγαμε για τις αγορές μας. Κατά καιρούς έγιναν κάποια "ατοπήματα" αλλά όταν είσαι πελάτης σε ένα κατάστημα το συζητάς κατ΄ιδίαν και δεν γράφεις αρνητικές κριτικές. Το σημερινό όμως συμβάν με έκανε έξω φρενών. Μέσα στο κατάστημα υπήρχε πελάτης ΧΩΡΙΣ μάσκα ο οποίος με ΓΥΜΝΑ χέρια έπαιρνε μόνος του αρτοσκευάσματα χωρίς να χρησιμοποιεί τις λαβίδες σερβιρίσματος, μάλιστα δοκίμαζε και τα κουλούρια αν είναι μαλακά πιέζοντας τα με γυμνά χέρια. ΚΑΜΙΑ από τις υπαλλήλους δεν του είπε απολύτως τίποτα. Πλήρωσε κανονικά στο ταμείο και έφυγε χωρίς να του γίνει καμία επίπληξη. Ακόμα και αν δεν υπήρχε COVID είναι δυνατό να επιτρέπετε να πιάνουν τα προϊόντα με γυμνά χέρια ????? Όταν ο σύζυγος μου έκανε παράπονο στην υπάλληλο, του απάντησε απλά ότι δεν τον είδε και αδιαφόρησε τελείως ούτε να κάνει κίνηση να αποσύρει όσα έμειναν. Λυπάμαι πραγματικά αλλά αν αυτή είναι η πολιτική σας κρατήστε τους πελάτες Νεάτερνταλ για να μην τους πω ζώα και αδικήσω τα ζώα, και εμείς θα πάμε κάπου αλλού που μας σέβονται. Επίσης το προσωπικό να δει επειγόντως οφθαλμίατρο γιατί αν δεν μπορούν να δουν κάποιον ότι δεν φοράει μάσκα, έχουν σοβαρό πρόβλημα.
JohnJohn
Εξυπηρετικό προσωπικό, τιμές υψηλές, πρώτες ύλες καλές. Θα ξαναέπαιρνα.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Alexandros
Κρύο σάντουιτς μέτριο, με σκληρό ψωμί που δεν τρώγεται ευχάριστα.
Μικρά πεινιρλάκια με καλή γέμιση αλλά σκληρή ζύμη.
Οι καφέδες καλοί.
Λεφτέρης
Παλαιότερα είχε καλές τιμές με καφέδες κοντά στα 2ευρό και καλά γλυκά. Πουλάει και μαγειρευτά πακέτο αν είσαι απελπισμένος. Έκοψε τα έξτρα χορταστικά βουτήματα πλέον που έφερνε με τα ροφήματα και ανέβασε τις τιμές. Δεν το επιλέγω παρ'όλο που έχει αναπαυτικά καθίσματα και είναι ευρύχωρο.