Μακ Nτάνας

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΓυράδικο
ΔιεύθυνσηΕλλησπόντου 2, Σταυρός
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2397065400
Διαδίκτυο
Ωράριο17:00-24:00, Κυριακή κλειστά.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Μακντάνας
ΙδιοκτησίαΔημήτρης Κιντσάκης

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
IoliAt
Τίμιο γυράδικο το οποίο εκτιμούν σταθερά οι ντόπιοι. Έχει ωραίο (μικρό) χώρο έξω κάτω από κληματαριά και είναι μια χαρούλα για βράδυ. Έχει καλά χοιρινά (γενικώς η περιοχή έχει καλά χοιρινά) και προσωπικά ενώ δεν τρώω γενικώς πολύ χοιρινό διότι μου μυρίζει, εδώ με κάποιον τρόπο δεν μυρίζει καθόλου!! Το σουβλάκι του είναι μικρό και άλιπο, έχει μόνο ένα κομματάκι λίπους στο τέλος, καλοψημένο, προσωπικά μου αρέσει πολύ. Μπιφτεκάκι - σουτζουκάκι μαλακό, χειροποίητο. Γύρος χοιρινός καλός, χωρίς λίπος, κάπως 'σκέτος' και απλός, επίσης μου αρέσει. Γύρος κοτόπουλο επίσης προς το σκέτο, εδώ έχει αρκετή κοτοπουλίλα λογω έλλειψης μπαχαρικών. Πατάτες προκάτ. Αλοιφές αξιοπρεπείς. Σαλάτα αγγουροντομάτα που δοκιμάστηκε πολλές φορές είναι σταθερά καλή (γενικώς το χωριό έχει καλά αγγούρια-ντομάτες). Δοκιμάστηκε και κότσι το οποίο για όσους τρώνε ήταν καλό. Τα πάντα έχουν δοκιμαστεί και σε σάντουιτς και σε μερίδες, γενικώς είναι καλά, με καλή ποιότητα στο κρέας και στα ζαρζαβατικά, απλά πράγματα, δεν βαραίνεις πολύ. Σέρβις ΤΑΧΥΣΤΟ, οικογενειακή επιχείρηση, η κοπέλα τρέχει απίστευτα. Τιμές εννοείται στα τάρταρα. Γενικώς σταθερή αξία, τίμιο και αξιοπρεπές όπως λεει και ο Neverich είναι οι λέξεις που το χαρακτηρίζουν.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Neverich
Κάτσαμε για ένα σάντουιτς αφού αποκλείσαμε κατά την σύντομη βόλτα μας όλα τα υπόλοιπα γυράδικα της πιάτσας.
Τίμιο και αξιοπρεπές το σάντουιτς του και πολύ ωραία τα εξωτερικά τραπεζάκια.
Όταν ζητήσαμε σάντουιτς με πανσέτα μας είπε ότι θα περιμέναμε λίγο γιατί δεν την είχε έτοιμη αλλά το αποτέλεσμα άξιζε την αναμονή. Και ο γύρος αρκετά καλός χωρίς πολύ αλάτι και μπαχαρικά. Στα θετικά επίσης είναι ότι το επισκέπτονταν και πολλοί ντόπιοι.