Ο Μπάμπης

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΚουμαριά
ΝομόςΗμαθίας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2331043998
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Τόλης
Όμορφος χώρος μέσα αλλά πολύ μεγάλος και άμα γεμίσει επικρατεί οχλοβοή για μένα ενοχλητική. Σέρβις γρήγορο ωστόσο. Δεν τρελάθηκα με τα κρεατικά. Οι σούβλες υπερβολικά λιπαρές και τα της ώρας στεγνά. Μεζεκλίκια μέτρια και μικρές μερίδες. Τιμές νορμάλ. Έχει και πάρκο να παίζουν τα παιδιά. Δε θα επιδιώξω να ξαναπάω.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
montechristos
Πολύ όμορφο μαγαζί (πέτρα κ ξύλο), με πολύ καλή εξυπηρέτηση ακόμα κ με το πανικό που είχε μ'όλο το κόσμο που κατέβαινε από το χιονοδρομικό!!!! Έχει σούβλες, αν κ δεν τις προλάβαμε, μεγάλες μερίδες κ φυσιολογικές τιμές. Το καλύτερο γι'αυτό το μαγαζί είναι ότι εφαρμόζει τον αντικαπνιστικό νόμο!!!!!
Θωμάς Τ
Το μαγαζί είναι μία κλασική χασαποταβέρνα. Χωρίς δήθεν και θεωρίες ότι βλέπεις παίρνεις. Την έχω επισκεφτεί 4-5 φορές τα τελευταία 4-5 χρόνια και η άποψη μου παραμένει σταθερή: πολύ καλή ποιότητα σε εντυπωσιακά χαμηλές τιμές. Έχει ένα τζάκι (για όσους ενδιαφέρονται) αλλά όταν ο καιρός είναι καλός έχει ένα πολύ χαλαρό μπαλκονάκι με θέα την τριγύρω φύση. Το μαγαζί είναι σταθερή επιλογή των ντόπιων άρα αυτοί κάτι ξέρουν.
Τελευταία επεξεργασία: από ταβερνοαλάνι