Το Σουσάμι [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΚερασούντος 4, Καλαμαριά
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1995
Έκλεισε2009
Πρόσθετες πληροφορίες:
Ιδιοκτήτης και σεφ ο Γιάννης Γιαννακάρας (συνέχισε την πορεία του στην Μασσαλία).

Στη θέση του υπήρχε το La Pignata. Στη θέση του άνοιξε το Casablanca.

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Διαφημιστικό 2001
[εικόνα]

Σxόλια (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Σταύρος
Το καλύτερο στοιχείο που είχε αυτό το μαγαζί ήταν η cozy ατμόσφαιρά του. Το φαγητό ήταν αξιοπρεπές, ένα πιάτο του που μου έχει μείνει ήταν τα πιτάκια με πουρέ φακής.
gyroman
Τελικά πρόλαβα να πάω... ενδιαφέροντα πιάτα αν και μικρή ποικιλία, ωραίος χώρος αν και "κάτι" του έλειπε...τελοσπάντων
papinikos
Eκλεισε η επιχειριση
Ελένη
Συμφωνώ και με Γιώργο και με Μάρκο. Είναι τέλειο για οικογενειακά - φιλικά τραπέζια με παιδιά για Κυριακές μεσημέρι. Είναι λίγο φειδωλοί με τη θέρμανση, πολύ φιλικοί με παιδιά που μπλέκονται στα πόδια τους. Γιώργο εγώ είχα πάνω από πέντε χρόνια να πάω και μου άρεσε το νέο μενού τώρα που ξαναμπήκε στο χάρτη των εστιατορίων μας. Ελπίζω ν' αλλάξουν πιο σύντομα μενού αυτή τη φορά.
Μάρκος
Με διαφορά, το καλύτερο εστιατόριο τής πόλης. Προσοχή, λέω εστιατόριο! ...όχι ταβέρνα, ούτε trattoria, ούτε pizzeria, ούτε οτιδήποτε άλλο. Πολύ προσεγμένη και πεντακάθαρη κουζίνα, πολύ καλή ποικιλία, επιλεκτικός αλλά επαρκής κατάλογος οίνων. Αληθινά ποιοτικό φαγητό σε πραγματικά λογικές τιμές, που συμβαδίζουν απολύτως με την ποιότητα (θα ήταν λάθος να είναι φθηνό)
Γιωργος
Νομίζω, ότι θα πρέπει να ήταν από τα πρώτα στο στυλ του, όπως ήταν παλιά ο Αμανίτης (άλλα στο λίγο πιο κυριλέ)ή σήμερα ο Κάπελας το Χρυσόψαρο, η Παπαρούνα και άλλα. Έχει καλή κουζίνα (κυρίως ζυμαρικά ή μαγειρευτά κρέατα), ωστόσο τα τελευταία πέντε χρόνια δεν έχει αλλάξει πιάτο με συνέπεια με τον καιρό να το βαριέσαι