Ο Μερακλής

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΚαφενείο, Ταβέρνα
ΔιεύθυνσηΕθνικής Αντιστάσεως 57, Ελευθέριο-Κορδελιό
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310766417
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΚωνσταντίνος Ηρακλής
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "καφέ ουζερί".

Εικόνες (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
O default τσιπουρομεζές (τίμιος, μαζί με το τσίπουρο 3€)
[εικόνα]
Τσίπουρο άνευ (μέτριο)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Αύγουστος 2020)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Αύγουστος 2020)
[εικόνα]
Μεζές τσίπουρου vfm
[εικόνα]
Πινακίδα εξωτερικά

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
alan
Πρόσφατη επίσκεψή. Χωρος παλαιακος, λαϊκό περιβάλλον.
Δοκιμάστηκαν πολλά, οι τιμές σε μεζεδάκια είναι καλές, τα ψάρια τσιμπάνε. Ωραία φρυγανισμενο ψωμί (2 ευρώ) , 2 τσίπουρα ηδωνικα άνευ χωρίς παρενέργειες (6,5 × 2) , σαλάτα με μπρόκολο χόρτα κόκκινη πιπεριά καλη (4) , σκουμπρί στεγνό (4) , πατάτες η πρώτη φουρνιά μέτρια, μάλλον ειχνα ξεμένει, η δεύτερη πολύ καλή πιο φρεσκια (2 ×3), Καλαμαρι κατ. Τηγανητό οκ (7), κουτσομουρες, 7 μέτριες σε μέγεθος, διπλά παναρισμενες καλές ( 10) και καλαμάρι ψητό, ελαφρώς παραψημενο, είχε στεγνώσει (10).
Κεραστηκαν δύο μπάλες παγωτό.
Σύνολο λογαριασμού 56,50.
Δεν έχω γενικά παράπονο όμως με λίγα παραπάνω χρήματα θα είχα φάει τα ίδια σε άλλο περιβάλλον. Ίσως ξανακαθομουν αν τυχαινε για τσίπουρο με μεζέ και κανένα ψιλό, όχι για κάτι περισσότερο.
κοκορετσακιας
Αρκετά καλό χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό. Τιμές στο μέσο όρο.
Λαϊκογκουρμές
Όπως έγραψε ο προηγούμενος: κλασικό παππουδοκαφενείο, αλλά με εξαιρετικό φαγητό! Μεγάλη ποικιλία σε ψάρια και θαλασσινά, φρέσκα και καλομαγειρεμένα. Τα κρέατά του επίσης εξαιρετικά. Τα χειροποίητα μπιφτέκια και οι πατάτες κομμένες στο χέρι είναι όνειρο!
Οι τιμές στο φαγητό είναι τιμές ταβέρνας, αλλά η ποιότητά του πολύ πάνω από τη μέση ταβέρνα! Οι τιμές σε καφέ, αλκοόλ και μεζέ είναι χαμηλές ακόμα και για δεδομένα καφενείου!
Γενικά αξίζει πολύ για το 1) εξαιρετικό φαγητό, 2) φτηνό ποτό, 3) λαϊκοcult σκηνικό. Κατά τα άλλα ο χώρος είναι μέτριος και η εξυπηρέτηση αργή.
JimAris
Κλασικό καφενείο με τα παππούδια, αλλά και με καλό φαγητό. Αν σας αρέσει αυτό το στυλ και δεν έχετε πρόβλημα με την εξυπηρέτηση τότε να πάτε γιατί το φαγητό είναι εξαιρετικό & οι τιμές χαμηλές. Δεν έχω φάει κρέας αλλά τα θαλασσινά είναι φρέσκα και καλομαγειρεμένα. Έχω πάει πάνω από 10 φορές και με διαφορετικές παρέες και όλοι έχουν ευχαριστηθεί το φαγητό...