[Χωρίς Όνομα]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΛοιπά
ΔιεύθυνσηΠανεπιστήμιο "Α.Π.Θ.", Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Πρόσθετες πληροφορίες:
Το κυλικείο της Πολυτεχνικής Σχολής.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έχει πολύ λαό και εξωτερικά τραπεζάκια, ότι πρέπει για να κόψεις κίνηση. Σημείωση: δεν έχω φάει ποτέ, έχω κάτσει μόνο για καφέ και τέτοια.

Σxόλια (13)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
irisx
Οι τιμές είναι σίγουρα εξωφρενικές, αλλά για φαγητό νομίζω ότι εύκολα θα βρεις χειρότερα (έως πολύ χειρότερα) σε γειτονικά κυλικεία, εντός και εκτός πανεπιστημιούπολης. BTW, έχω καιρό να δω την αγενέστατη τύπισσα, μάλλον τη στείλανε.

Θα συμφωνήσω επίσης στο ότι για καφέ και κουλούρι/σταφιδόψωμο/κρουασάν(καλό) οι αυτοδιαχειριζόμενοι ακριβώς από πάνω είναι προτιμότερη λύση.
Τελευταία επεξεργασία: από ταβερνοαλάνι
kos87
Το προσωπικό είναι απο μεσαίο ως αγενές,ο καφές καλούτσικος,οι τιμές τσιμπημένες,τα φαγητά σκουπίδιααααα!Ζεστά σκουπίδια,κρύα σκουπίδια, διαλέγεις κ παίρνεις
alex
Επιχειρηματικά μυαλά. Πουλάνε το μισόλιτρο νεράκι 40 λεπτά και το ενός λίτρου 1 ευρό. Που και πού παίζει να σου δώσουν και 1.5 λιτρο πάλι ένα ευρώ. Α, και το νερό είναι το μόνο που αξίζει να αγοράσεις από κει.

Για φαγητό προτείνω λέσχη στα 500μ. Μαγειρευτή και τζάμπα. Για νερό προτείνω το σούπερ περίπτερο απέναντι από το ΑΧΕΠΑ, αν περνάει από κει ο δρόμος σας, το 1.5lt κάνει 90 λεπτά.
deathnote
Μία από τις τύπισσες που δουλεύει εκεί είναι αγενέστατη (μερικές φορές όταν είναι στα καλά της είναι λίγο καλύτερη). Σαν χώρος είναι τραγικός - θα μπορούσαν να τον βελτιώσουν λίγο. Των ΤΕΙ το κυλικείο (παλιά γιατί τώρα μου είπαν ότι τον άλλαξαν) ήταν πολύ καλύτερος. Η ζεστή σοκολάτα που έχει είναι πολύ καλή για το είδος της.
E2tava
Ο γαλλικός είναι ο καλύτερος που έχω πιει (μετά από αυτόν που κάνω σπίτι μου :P ). Δε ξινίζει (όπως αυτός του κυλικείου της βιβλιοθήκης) και ανανεώνουν πολύ συχνά την σκόνη καφέ.
RZ (ex microzet)
Συμφωνώ με όλα τα παρακάτω σχόλια. Πραγματικά δεν αξίζει να αφήσεις ούτε ευρώ. Έχει τόσα πολλά είδη "τέτοιας" τροφής που δεν ξέρεις τι να πρωτοπάρεις. Και τελικά ο,τι και να πάρεις είναι μούφα + το οτι κλαίς τα (πολλά) λεφτά που έδωσες. Συμφέρει για νερό, άντε και για κανα καφέ να τον πιείς έξω που είναι πολύ όμορφα (ειδικά στις αρχές της άνοιξης).
mxkrtg
Κ μόνο που απτην συμπεριφορά τον ατόμων που δουλεύουν εκεί τρώει Χ.Λες και είναι πρόεδροι σε πολυεθνική στο παρίσι...
Μάνος
Απαράδεκτες τυρόπιτες και χάλια καφές
theokaraman
οι τιμές πλέον έχουν απογειωθεί!!

μποϋκοτάζ!
(πικρόχολος)'
Ακριβώς πάνω από το κυλικείο, οι αναρχικοί δίνουν κουλούρι με σταφίδα (ολόφρεσκο + νόστιμο) με 0,5 ευρώπουλα. Πολύ πιο συμφέρουσα λύση από το ...Φαρμακείο του Πολυτεχνείου. Άσε που μια χοντρή υπάλληλο στο Κυλικείο σου έρχεται να την πλακώσεις στα μπουκέτα με την συμπεριφορά της.
πικροχολος
Οι αναρχοκομμουνιστές φτιάχνουν καφέ στον πάνω όροφο με 50 λεπτά.Αν θέλει κανείς να φάει θα του συστήσω να παίρνει κανένα ταπεράκι,γιατί οι τιμές είναι φαρμακείο.
theokaraman
Το καλύτερο κυλικείο από άποψη τοποθεσίας, αλλά πολύ ακριβό!
manos
από τότε που έφυγε ο Σιδέρης έχει ανέβει κάπως η ποιότητα,όπως βέβαια και οι τιμές