Πρόκειται για καφε-μπαρ που το 2012 έβαλε πολλές ετικέτες σε μπύρες (μπουκάλι και βαρέλι) και σερβίρει και πιάτα συνοδευτικά της μπύρας, λειτουργεί δηλαδή και σαν μπυραρία.
Δοκιμάσαμε την πιατέλα λουκάνικων με 10ε. Τίποτα το ιδιαίτερο, μόνο το μοσχαρίσιο ήταν καλό.
Πολύ μεγάλη ποικιλία σε μπύρες και με νορμάλ τιμές, όρεξη να έχετε να διαβάζετε τον μεγάλο τους κατάλογο.
ΥΓ τους έχω πετύχει κάποιες φορές προς το κλείσιμο και το σέρβις ήταν πάρα πολύ αργό
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Ειναι απο τις περιπτωσεις που σκεφτεσαι τι ωρα να πας ωστε και να πιεις και να φας αλλα να μην πληρωσεις και τα κερατα σου. Μια βασικη λεπτομερεια λοιπον καθως μπορεις να χρησιμοποιησεις το happy hour καθως το βαρελι η βεργινα τα 500 ml εδω κοστιζουν 2,5 ευρω μεχρι τις 18.00 και εκεινη την ωρα ακριβως ανοιγει η κουζινα και ετσι τσιμπας και μια καταπληκτικη καπνιστη μπριζολα στα 6 ευρω αν θυμαμαι καλα.
Οι βαρελίσιες μπύρες ήταν μια χαρά, το ίδιο και η περιποιημένη ποικιλία από λουκάνικα. Το περιβάλλον είναι ατμοσφαιρικό. Τη "μουσική" όμως (μπιτ , μπιτ και ξανά μπιτ) δεν την αντέχω με τίποτα: οπότε όσα καλά έχει το μαγαζί πάνε χαμένα όταν ταλαιπωρούνται τα αυτιά μου και χαλάει η διάθεσή μου. Δε θα ξαναπάω αν δεν αλλάξουν τη μουσική τους.
Πολύ μεγάλη ποικιλία σε μπύρες και με νορμάλ τιμές, όρεξη να έχετε να διαβάζετε τον μεγάλο τους κατάλογο.
ΥΓ τους έχω πετύχει κάποιες φορές προς το κλείσιμο και το σέρβις ήταν πάρα πολύ αργό