Ονομαστά το καλύτερο τηγάνι της Καβάλας, σε ψάρια.
Η ποικιλία είναι μικρή στα πιάτα, είναι παραδοσιακή ταβέρνα με έμφαση το ψάρι, μη περιμένετε τίποτα εξωπραγματικό.
Ίσως οι καλύτερες τιμές της πόλης σε αυτά που παίρνουμε συνήθως: σαρδέλες, χταπόδι, γυαλιστερές και μπαρμπουνάκια.
Συνεστήθη ως αξιόπιστη επιλογή για ψαροφαγία στην Καβάλα. Μικρός και κάπως πνιγηρός χώρος εσωτερικά με 6-7 τραπέζια, βιτρίνα με τις ψαρο-προμήθειες της ημέρας και πραγματικά πολύ καλό φαγητό (ειδικά το λιαστό χταπόδι τοπ), τιμές περί τα 20€/άτομο με το τσίπουρο. Το προτείνω και θα ξαναπήγαινα.
- λαχανίδα βραστή
- σταμναγκάθι
- ταραμάς λευκός
- χταπόδι βραστό ( υπάρχει και η δυνατότητα ψησίματος στο μαντέμι αλλα σε πιο χαλαρές ημέρες)
- βάτος αχνιστός
- μπαρμπούνια τηγάνι
- γλώσσες τηγάνι
- μπακαλιαράκια - τηγάνι
- φρέσκο καλαμάρι - τηγάνι
Όλα εξαιρετικά και ολόφρεσκα, θα συμφωνήσω με Agouri, το πιο καλό τηγάνι στην πόλη.
Η ποικιλία είναι μικρή στα πιάτα, είναι παραδοσιακή ταβέρνα με έμφαση το ψάρι, μη περιμένετε τίποτα εξωπραγματικό.
Ίσως οι καλύτερες τιμές της πόλης σε αυτά που παίρνουμε συνήθως: σαρδέλες, χταπόδι, γυαλιστερές και μπαρμπουνάκια.