Clochard [μεταφέρθηκε]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό μεταφέρθηκε σε άλλη τοποθεσία.
ΚατηγορίαΕστιατόριο, Bar-Restaurant
ΔιεύθυνσηΠροξένου Κορομηλά 4, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Λέξεις κλειδιά
Κλοσάρ, Chlochard, Closhard, #upscale, #fine dining
Άνοιξε13 Φλεβάρη 1978
Έκλεισε2021
Πρόσθετες πληροφορίες:
Clochard στα γαλλικά σημαίνει "άστεγος" ή "αλήτης, αυτός που περιφέρεται χωρίς μόνιμη κατοικία και χωρίς δουλειά" (πηγή).

Chef ο Κωνσταντίνος Φούρναρης (2018). Chef ο Δημήτρης Τράκας (2009).

Στη θέση του άνοιξε το Zendaya.

Εικόνες (37)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
Σούπα καλωσόρισμα (οκ)
[εικόνα]
Λευκή σοκολάτα, φρούτα του δάσους, μάνγκο
[εικόνα]
Στήθος πάπιας, κυδώνι, μωβ πατάτες, πράσο
[εικόνα]
Ραβιόλι με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι, μανιτάρια σιτάκε, μπρόκολο, πέστο μυρωδικών, chips από προσούτο
[εικόνα]
Φιλέτο φαγκρί, baby λαχανικά, λεμονάτη σάλτσα, αυγά βασιλικής ρέγγας
[εικόνα]
Γκραντέν θαλασσινών, σαλικόρνια, ζωμός ψαριού
[εικόνα]
Ταρτάρ από πετρόψαρα, κρέμα πράσινων λαχανικών, μπρικ
[εικόνα]
Φιλέτο από πετρόψαρα, χτένια, baby λαχανικά, αυγά βασιλικής ρέγγας
[εικόνα]
Σουπιά, χταπόδι, μύδια και γαρίδες, πικάντικο λαδολέμονο, λευκός ταραμάς (πολύ καλό)
[εικόνα]
Σιμιγδαλένιος χαλβάς, μαύρη σοκολάτα, μους ταχίνι
[εικόνα]
Ραβιόλι με βασιλικό καβούρι, μπισκ γαρίδας, λευκή τρούφα
[εικόνα]
Καραβίδες φρικασέ, ανοιξιάτικα χόρτα, κρέμα λεμονιού (εξαιρετικό!)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Πάπια με αγκινάρα Ιερουσαλήμ και σάλτσα από madeira
[εικόνα]
Μηλοκόπι φρικασέ
[εικόνα]
Κριθαρώτο με μπισκ γαρίδας-καραβίδας
[εικόνα]
Γκασπάτσο αγγουριού με πετρόψαρα
[εικόνα]
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2014)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2014)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2014)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2014)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2014)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2014)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Νοέμβριος 2014)
[εικόνα]
Αρμενοβίλ (καλό)
[εικόνα]
Φιλέτο μπακαλιάρου (οκ)
[εικόνα]
Σαλάτα (αδιάφορη)
[εικόνα]
Παϊδάκια (οκ)
[εικόνα]
Γαρίδες σχάρας (καλές)
[εικόνα]
Γαρίδα cocktail (πολύ καλή αλλά στα 33€, τιμή Φεβρουαρίου 2014)
[εικόνα]
Mille-feuilles φράουλα (ενδιαφέρον)
[εικόνα]
Καλωσόρισμα

Κατάλογος (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Διαφημιστικό 2001

Σxόλια (24)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Ακάλυπτος
Ακούστηκε ότι θα μεταφερθεί στο ισόγειο του ξενοδοχείου Exelsior (πρώην Charlie D. )
Στέλιος
Αρχικά, η μετάφραση δεν είναι είναι μόνο αυτή. Δεν σημαίνει αυστηρά "άστεγος" στα γαλλικά. Η λέξη αναφέρεται σε μία τυπολογία ανθρώπων της τότε εποχής, που ήταν περιπλανώμενοι και στο περιθώριο.

Η έννοια του "clochard" πήρε και μία άλλη διάσταση τον προηγούμενο αιώνα. Στην γαλλική λογοτεχνία υπήρξε μία τάση ρομαντικοποίησής της. Οι "clochards" περιγράφονταν με συμπάθεια και ως ένα από τα στοιχεία που χαρακτήριζαν το Παρίσι και την τότε κουλτούρα του. Πέρασε περισσότερο ως οι "γοητευτικοί αλήτες/χαμίνια" της εποχής.

Το συγκεκριμένο κατάστημα από εκεί έχει εμπνευστεί το όνομά του. Επιπλέον, έχει ενδιαφέρον να αναφερθεί εδώ, ότι η Θεσσαλονίκη στα μεταπολεμικά/μετεμφυλιακά χρόνια είχε μία κάστα ανθρώπων με χαρακτηριστικά κοντινά με αυτά των "clochards" του Παρισιού.

Πηγή: Πολύχρονη φιλία του πατέρα μου με τον ιδιοκτήτη που πάει πολύ πίσω, πριν το άνοιγμα του μαγαζιού.
ταβερνοαλάνι
Θεωρώ πιο πιθανό να είναι αθώα η επιλογή του ονόματος και χωρίς αρνητική διάθεση εις βάρος κανενός, π.χ. αναφορά σε λογοτεχνικό βιβλίο, σε κάποιο άλλο γαλλικό μαγαζί της εποχής. Δεν αποκλείεται και η δική σου ερμηνεία, αλλά αν τελικά έπεσες μέσα, ας λάβουμε υπόψη ότι το μαγαζί είναι του 1978, και ότι η έννοια της πολιτικής ορθότητας έχει αλλάξει έντονα τα λίγα τελευταία χρόνια.

Για να δούμε αν ξέρει κανείς την πραγματική ιστορία πίσω από το όνομα!
Smirnoff
Απορία προς γνώστες (πείτε την "ηθικολογική" ή "ιδεολογική", δεν με πειράζει). Να ονοματίζεις το ακριβό σου gourmet εστιατόριο κλοσάρ είναι κάποιου είδους μεταμοντέρνο χιούμορ; Και σε βάρος ποιού; Περιμένω την "soup kitchen" με σαλάτες των 30 ευρώ.
lazialos
Άλλο ένα μαγαζί που σερβίρει φουά γκρα. Βρισκόμαστε πλέον αισίως στο 2019 και όλοι ξέρουμε την ακραία μορφή κακοποίησης στην οποία υποβάλλονται τα πουλιά για την παρασκευή αυτου του εδέσματος. Κάποιοι επιλέγουν να αδιαφορούν. Δικαίωμα τους. Δικαίωμα μας όμως και το να σας κρίνουμε για τους επιλογές σας.

Ανάλογα την ημέρα, το συγκεκριμένο κατάστημα θα το πετύχετε να σερβίρει και απαγορευμένα όστρακα. Ντροπή.

Θα ήσασταν ένα εξαιρετικό εστιατόριο και χωρίς αυτά τα πιάτα. Κρίμα.

Εν συντομία, γευστικά πιάτα, παντελώς απαράδεκτο σέρβις. Στα όρια της αγένειας. Επίσης, δεν τηρούν την απαγόρευση καπνίσματος. Απαράδεκτοι σε όλα με εξαίρεση τη γευστική αρτιότητα των πιάτων.
Jørgen
Πρώτη επίσκεψη, με μέτριες εντυπώσεις. Ο χώρος είναι πολύ όμορφος, ωραία στολισμένος και ζεστός. Ο κατάλογος προσεγμένος, αλλά ελαφρώς αδιάφορος με αρκετά ψάρια και κάπως περιορισμένες προτάσεις.
Στα του φαγητού, καλοσώρισμα με ψωμάκι και σούπα λαχανικών, καλό το ψωμάκι, η σούπα είχε λίγο παραπάνω ελαιόλαδο απ' ότι θα ήθελα. Σαλάτα με καρύδι, μαρούλι και αχλάδι αρκετά καλή. Rib eye αρκετά καλό, όχι όμως σαν του Duck. Ραβιόλι με μοσχαράκι, μανιτάρια και μπρόκολο, αρκετά καλό, χωρίς εξάρσεις όμως, και με λίγο παραπάνω σως απ'οτι θα ήθελα.
Το σέρβις όμως είναι αδύναμο. Βγάζει έντονα μια ψυχρότητα, και ο μέτρ είναι στα όρια της αγένειας, υποθέτω ανάλογα με το πόσο επώνυμος είναι ο πελάτης.
Άλλωστε, μπροστά μας ο σερβιτόρος μάλωνε με μία κυρία που ''δεν θα ξανάρθει γιατι την έβαλαν στα πίσω τραπέζια, όχι σαν τις επώνυμες''.
Τιμή στα 70 ευρώ, μαζί με νερό και ένα ποτήρι κρασί.
Γενικά μου δόθηκε η αίσθηση αλαζονείας και επιτήδευσης, γεγονός που βρίσκω εξαιρετικά ενοχλητικό, συναρτήσει του γευστικού αποτελέσματος και των τιμών, που δεν είναι και τόσο vfm. Μάλλον Χ.
Panucci
Για το φαγητό δεν έχω να πω πολλά. Ό,τι φάγαμε ήταν καλό.
Ούτε για το σέρβις. Απρόσιτο και ψυχρό στα όρια της αμηχανίας. Θέλω να σταθώ σ'ένα πολύ συγκεκριμένο γεγονός όμως. Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός να επιτρέπεται το κάπνισμα εντός ενος εστιατορίου, πόσο μάλλον σ'ένα εστιατόριο τέτοιων προδιαγραφών. Μόλις έχουμε κάτσει για φαγητό και το δίπλα τραπέζι μόλις έχει ανάψει τα τσιγαράκια του...Φωνάζω τον υπεύθυνο-μαιτρ-σερβιτόρο και τον ρωτώ γιατί επιτρέπουν το κάπνισμα εντός του εστιατορίου ενώ κανονικά θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο. Απάντησε με ερώτηση λέγοντας μου: Σας ενοχλεί τόσο πολύ;
Του απαντω: Προφανώς!
Πηγαίνει στο δίπλα τραπέζι και κάτι τους ψιθυρίζει στο αυτί. Απο τις κινήσεις των χεριών του κατάλαβα πως παρουσίασε την παρατήρηση για το τσιγάρο σαν κάτι πρωτάκουστο και αδιανόητο!
Τι να σχολιάσω για τη συγκεκριμένη αντιμετώπιση...Το παραθέτω σαν γεγονός κι ας βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα...Στη δική μου λογική πάντως δεν δικαιολογείται κάποιος να προσπαθεί να φάει και να του έρχονται ντουμάνια καπνού μέσα στα μούτρα...Μόνο εδώ...
Veyron
Πηγαμε στα πλαισια του μενου για τον φετινο χρυσο σκουφο. 5 πιατα συν γλυκο στα 40 ευρω ή στα 60 με wine pairing.

Ολα ήταν πολύ καλα. Τα πετροψαρα σε ταρταρ με γκασπατσο αγγουριου οτι πρεπει για να μας ανοιξει η ορεξη. Το κριθαρωτο παρα πολύ καλό με την καραβιδα κ την γαριδα ψημένα στην εντελεια. Το ψαρι με το φρικασσε επισης τελειο (ειδικά τα λίγο πικρα χορτα). Τα ραβιολια με μοσχάρι κ πέστο, πολύ καλό. Μονο το κυρίως, η παπια δεν αρεσε σε κανεναν, ήταν παραψημένο κ σκληρο, το κρεας αγευστο, αν κ τα συνοδευτικα ήταν καλα.

Το γλυκό ήταν απιστευτο. Η κρεμα απο φασολια τόνκα πολύ ιδιαιτερη.

Σε γενικές γραμμες αξιζε τα λεφτά του, τα κρασια σε μπουκάλι ειναι σε καλές τιμες. Πλεον επιτρεπεται βεβαια το καπνισμα μέσα.

Πριν λιγους μηνες που το ειχαμε επισκεφθει a la carte δεν ειχαμε μεινει το ιδιο ικανοποιημένοι. Οποτε ελπιζω να ξαναβαλουν set menus.
AG
Βρέθηκα λόγω παρέας προχθές ξανά στο εστιατόριο μετά από ένα χρόνο, και ξανά επιβεβαιώθηκε το περσινό μου σχόλιο. 5 τεμάχια παϊδάκια με τηγανητή πατάτα στα 24 ευρώ, 6 γαρίδες στα 33 ευρώ κτλ... οι τύποι μάλλον ζουν ακόμη στην Ελλάδα του '06/'07...

Βέβαια, πρός τιμήν τους, δεν επιτρέπουν το κάπνισμα εντός.

Αν έριχναν κανένα 10ευρω την τιμή σε όλα τους τα πιάτα, ίσως να επεδίωκα να ξανα πάω.
AG
Χθεσινή-1η για μένα επίσκεψη:

Ο χώρος: είναι μικρός αλλά δεν σου δίνει την κλειστοφοβική αίσθηση μιας&είναι ψιλοτάβανος.
Τα τραπέζια (ειδικά τα 2πλά) είναι πολύ κολλητά το ένα στο άλλο με αποτέλεσμα θέλοντας ή όχι να ακούς/να σε ακούν σε βαθμό υπερβολικό. Σε γενικές γραμμές δεν με τρέλανε..

Φαγητό: Σαλάτα ρόκα, παρμεζάνα, καπνιστό χοιρινό-οκ.
Ρολλά μελιτζάνας με ανθότυρο, καλά.
Φιλέτο μοσχαρίσιο με fois gras, το φιλέτο πολύ καλό στο ψήσιμο και στο μέγεθος, το fois gras το κατέστρεψαν αφού το είχαν παρα ψήσει! (το αντίστοιχο πιάτο στο "Β" για παράδειγμα το κάνουν πολύ καλύτερα και το χρεώνουν λιγότερο από 35euros που το είχαν εδώ.
Στήθος κοτόπουλο-οκ.
Γενικά, το φαγητό του είναι καλό-χωρίς βέβαια να απογειώνει όπως διαβάζω σε κάποια σχόλια παρακάτω..

ΑΛΛΑ, τιμολογιακά, το μαγαζί βρίσκεται σε άλλο πλανήτη!! Ενδεικτικά, οι γαρίδες cocktail π.χ. από τα ορεκτικά έχουν 35ευρώ (!), τα περισσότερα κυρίως στα 30+ ευρω κτλ. Η παρουσίαση των πιάτων, το service κτλ σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν είναι αντάξια σε αυτό που πληρώνεις.
Με φιάλη κρασί, βγαίνει πάνω από 50αρι το άτομο

Ενστερνίζομαι κ εγώ το σχόλιο από το "μαύρο πιρούνι"... πουλάει φεά ουσία και νεοπλουτισμό. Δύσκολα θα ξαναπήγαινα...
Γιαντράνκα
Ξεκίνησε να λειτουργεί ξανά τέλη Σεπτεμβρίου.
Μαύρο Πιρούνι
Συνεχίζω και εγώ.. ΚΟΡΥΦΑΙΟ ?? Χμμ. Χώρος μινιμαλιστικός τα τελευταία χρόνια, αν και εγώ το προτιμούσα ντυμένο στα πράσινα. Βέβαια φαντάζομαι δεν ήταν τόσο λειτουργικό για το προσωπικό, εξού και οι ριζικές αλλαγές στην ανακαίνιση - και για κάποιους ρομαντικούς πριν 20 χρόνια περίπου στα μπορντό με το μπάρ μπροστά και δεξιά- . Ο κύριος Βασίλογλου, γιατί περι Κυρίου μιλάμε, άριστος επαγγελματίας, ίσως ο καλύτερος εργοδότης σε χώρο εστίασης ..και γιατί το τονίζω αυτό? Γιατί στο Clochard ότι φας θα είναι πάντα φρέσκο και ποιοτικό στο έπακρο. Κουζίνα Ελληνική και Διεθνής με πολλά μαγειρευτά φαγητά που μπορείς να πάρεις πακέτο. Το σέρβις εξαιρετικό, οι μουσική που αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ ότι ήταν κάκιστη, σίγουρα θα ήταν ένα μεμονωμένο και ατυχέστατο γεγονός. Στο λοιπόν ..οι τιμές έχουν ξεφύγει σε τεράστιο βαθμό και άσχετα απο την ποιότητα το Clochard πουλάει επιπλέον φεά ουσία και νεοπλουτισμό. Είναι απαράδεκτο ταίζεις 2 άτομα χωρίς ψάρι και χωρίς κρασί -μπουκάλι- στα 100 ευρώ. Ο κατάλογος μίκρυνε πολύ τα τελευταία χρόνια και οι γεύσεις έχασαν. Ναι ..το φιλέτο σου θα είναι άψογης ποιότητας αλλά πέρα απο αυτό ..... . Οι επιλογές των Σεφ μάλλον δεν είναι η καλύτερες όσον αφορά.. φαντασία και επίτευξη γεύσεων. Όλα τα παραπάνω το καθιστούν 30 χρόνια μαγαζί με αξιώσεις ..αλλά με τεράστια μύωση στο κοινό του λόγο των τιμών του και της αλλαγής στην κουζίνα. Επομένως πήγαινε μιας και δεν θα σου λείψει το 100ρικάκι, θα φάς σίγουρα άριστα και ποιοτικά χωρίς καμία έκπληξη στον ουρανίσκο σου. Στραγάλι: Το passat της volkswagen και το Α3 της Audi είναι το ίδιο αμάξι..και έχουν κοντά 10000+ διαφορά. Όποιος κατάλαβε..κατάλαβε.
Τίμος
Πήγαμε χθες με την κοπέλα μου

παραγγείλαμε 2 ορεκτικά, 2 κύριος, 2 γλυκα, 2 ποτήρια κρασί. 95E

αν και ευχάριστο το μαγαζί και πολύ καλο service

στο θέμα φαγητού:

ορεκτικά:
με την καμια δεν ταίριαζε το καπνιστό κρέας στην σαλάτα σπανάκι, ενώ είναι νόστιμα το κάθε ένα από μονο του, μαζί τα χάλασαν.

και τα μανιτάρια στην σχάρα ήταν επιπεδου όπως τα φτιάχνουν σε οποιαδήποτε ταβέρνα

κυρίως:

το ψαρονέφρι ήταν αρκετά καλο αλλα κάπως flat η γεύση του και πολύ έντονη η μουστάρδα(προσωπικά γούστα βεβαια)

το άλλο κυρίως, φιλέτο μοσχαρίσιο, ενώ το φιλέτο ήταν πολύ καλο, τα μανιτάρια που χρησιμοποίησαν ήταν αυτά τα κινεζικα που τα περνούν αποξηραμένα και έχουν μια γεύση που θυμίζει αμμωνία.

και τα δυο πιάτα συνοδευόντουσαν από french fries.

επιδόρπιο:

η πανακότα με σύκο και η κρέπα με grand marnier ήταν απλά καλα.

στα αρνητικά του εστιατορίου, Είχαμε ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ, απλές ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ :( τις οποιες ούτε καν μας φέρναν καινούργιες ανά σερβίρισμα.

η μοσική ήταν τελείως άκυρη, ραδιοφωνου. εστο και να παίζαν ένα lounge cd σε λούπα, θα κολλούσε περισσότερο.

γενικά το φαΐ ήταν καλο αλλα όχι τόσο όσο παραπέμπει το site τους, και κατά την γνώμη μου το άξιζε 65-70E max, και όχι 95E
AG
κλειστό για το καλοκαίρι-έχει ταμπέλα
"καλές διακοπές"
sonaki_p
Ξανά εγώ...Ότι καλύτερο στην πόλη...Με διαφορά. Προσφέρει φαγητό και όχι φύκια για μεταξωτές κορδέλες όπως η πλειοψηφία.
Συμφωνώ για το φαγητό της μαμάς...στην πιο καλή του εκδοχή.
Πως μπορεί μια απλή πατάτα φούρνου να είναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ νόστιμη. Καθαρή γεύση και απλότητα υλικών χωρίς υπερβολές ή προσπάθειες επίδειξης.
Αγαπάμε Clochard!!!!
Κύριε Βασίλογλου...Τα σέβη μας.

Και για να μιλάμε με ακρίβεια:
Σχέση τιμής - απόδοσης...ΑΡΙΣΤΗ. Ένα άθλιο burger στις αμερικανιές κοστίζει 15 ευρώ. Μην το ξεχνάμε αυτό
AG
Ας περιορίσει πρώτα το κάπνισμα εντός του μικροσκοπικού χώρου του και μετά θα τα ξαναπούμε.

Δεν δικαιολογείται σε τόσο μικρό χώρο από την μια να επιτρέπεις το κάπνισμα, και από την άλλη να βαράς 40 και 50 ευρώ το κεφάλι και να το παίζεις και gourmet restaurant! Στο κάτω κάτω,ούτε θέα έχει ούτε κανέναν φοβερό χώρο...γιατί να κάνεις τα πράγματα χειρότερα με την τσιγαρίλα??!! Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται παίδες και σε κάτι τριτοκοσμικά κράτη..δεν υπάρχει λόγος να στριμοχτώ μέσα σε μαγαζί, χωρίς θέα, και να φύγω και καπνιστός στο τέλος..

Κρίμα, και ήθελα να το δοκιμάσω!
Δημητρης
Πιστευω πως τα φαγητα τους ειναι μαμα!
Σιγουρα θυμιζει διεθνη με κυρος εστιατορια και εχει περιβαλον ζεστο και αρκετα φιλικο απ το προσωπικο που διαθετει αυτο λειπει απ τη πολη μας.
Και οσο για τις τιμες που επικρατουν στα ειδη τους ειναι προσιτες γιατι οπως διαβασα παρα πανω ειναι λιγο παρεξηγημενο το θεμα.
Το προτινω ανεπιφιλακτα σε ολους!
mike
Αν απολαμβάνεις να ναι κάποιος από πάνω και να σου γεμίζει διαρκώς το ποτύρι με νερό και κρασί μπορείς να πας. Αλλιώς όχι. και για να μην παρεξηγηθώ, όλα όσα πήραμε ήταν πολύ καλά πιάτα πράγματι, όπως λένε και όλοι άλλοι. απλά δεν ειναι για όλα τα γούστα και σίγουρα όχι για όλα τα πορτοφόλια.
εγώ δε θα ξαναπάω ...προτιμώ χύμα ρετσίνα στο πήρε και βραδιάζει.
giannis7310
Πηγα πρόσφατα.Τι να πω? εχουν δίκιο οι συναγωνιστές που γράφουν ΚΟΡΥΦΑΙΟ... και όντως είναι... Μπορεί να είναι λίγο ακριβούτσικο αλλά η ποιότητα και τα πιάτα του είναι μοναδικα!!!!
xondroulis
Το καλυτερο με διαφορα στην πολη!
sonaki_p
Ότι καλύτερο στην πόλη...
Εκτιμώ το ότι αν αγαπάς κάποια από τις γεύσεις του....όσες φορές και να τη φας θα μένεις πάντα ικανοποιημένος.
Δηλαδή όσες φορές και αν έχω φάει συγκεκριμένα πιάτα είναι πάντα το ίδιο νόστιμα....πράγμα σπάνιο σε πολλά μαγαζιά...
Σταθερή αξία...Ακριβούτσικο μεν αλλά και τίμιο νομίζω...Παίρνεις ότι πληρώνεις...Ποιότητα στη γεύση και στις υπηρεσίες.
Και τέλος....ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ
Antonis
Πεντανόστιμο φαγητό
SOLEGA
Μακαρι να υπηρχαν κι αλλα τετοια μαγαζια στην πολη μας.Εξαιρετικο φαγητο ξεκαθαρα υλικα και ποτε δηθεν. Αισθανεσαι οτι τρως στο σπιτι σου !!!
Απονάλ
Πηγαίνω στο Κλοσάρ πολλά χρόνια. Από το 78 που άνοιξε, στη δεύτερη ήδη ανακαίνιση,δεν το παιξε κάτι άλλο από αυτό που είναι: Ένα μαγαζί με πολύ καλή κουζίνα, καθαρό, με άριστα υλικά, που πληρώνεις ακριβώς αυτό που σου προσφέρει, όχι φτηνό και προπαντός ποτέ δήθεν. Γι' αυτό κρατιέται μέχρι σήμερα με την ίδια συνταγή. Συγχαρητηρια για την ιστοσελίδα.