Μπουλούκος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα, Ξένο
ΔιεύθυνσηΛεβρεχιό, Παξοί
ΝομόςΚέρκυρας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2662031336
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-01:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΣπύρος Ανεμογιάννης

Εικόνες (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κολοχτύπα μετά
[εικόνα]
Κολοχτύπα τομή
[εικόνα]
Κολοχτύπα με linguini
[εικόνα]
Κρίταμα με σκορδαλιά
[εικόνα]
Αυλή του Μπουλούκου

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2021: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2021: σελίδα 1/2

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γιαντράνκα
Χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στην ωραία αυλή του Μπουλούκου στην μικρή βοτσαλωτή παραλία Λεβρεχιό. Το σέρβις νεανικό και πολύ μπριόζικο. Παίξαμε σεμνά με λιγκουίνι (τα καλύτερα από το Gragnano της Ιταλίας, sic) με κολοχτύπα που το μεσημέρι περπατούσε (sic) και αρμυρίκια με σκορδαλιά, και ποτήρι κρασί και μας βγήκε περί τα 45€/άτομο εύκολα και γρήγορα. Η πάστα όντως απίθανη ωστόσο η μακαρονάδα αν και πολύ καλή όχι τοπ, τα αρμυρίκια (κρίταμα) σούπερ, κερασμένο λιμοντσέλο. Ενδιαφέρον το ότι ψήνει το δικό του (πολύ καλό) προζυμένιο ψωμί. Θα ξαναπήγαινα, τιμές για το μέγεθος των πιάτων προς το τσιμπημέ (ήτοι όπως στο νησί).
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
λιγουρίτσα
Βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε μια πολύ όμορφη παραλία. Πρόκειται για ένα μείγμα από μια παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα με mainstream ιταλική κουζίνα.
Η εξυπηρέτηση είναι εξαιρετική.
Φανταστική μακαρονάδα με θαλασσινά (αλ ντέντε), καταπληκτικό ριζότο με θαλασσινά, ωραία σαλάτα, φανταστικά μύδια αχνιστά (αφού μετά το γλύκο ξαναπαραγγείλαμε να φάμε μύδια), ωραία ορεκτικά, ωραίο φρέσκο ψαράκι!!! Οι μερίδες κανονικές. Το μόνο που δε μας άρεσε ήταν το χούμους του. Το συστήνω ανεπιφύλακτα...
Τιμές καλούτσικες...4 άτομα πήραμε 1 μακαρονάδα με θαλασσινά, 1 ριζότο με θαλασσινά, μία μερίδα μαρίδες, 1 χωριάτικη, 1 χούμους, 1 χταπόδι, 2 μερίδες μύδια αχνιστά, 1 μερίδα τυρί σαγανάκι, 3 τσίπουρα και 4 κοκα κόλες 120 ευρώ. Κερνάει και ωραίο γλυκάκι στο τέλος!