Άκης bar

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαBar-Restaurant, Εστιατόριο
ΔιεύθυνσηΛάκκα, Παξοί
ΝομόςΚέρκυρας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2662031247,2662031665
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Akis Bar
Άνοιξε1996
ΙδιοκτησίαΘεόφραστος Πέτρου
Πρόσθετες πληροφορίες:
Chef ο Lorenzo Borselli (2018).

Εικόνες (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Απόδειξη
[εικόνα]
Μακαρονάδα του ψαρά, γαρίδες σαφράν κρέμα γάλακτος
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Κολοκυθόπιτα
[εικόνα]
Καβουρομακαρονάδα

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
maniac
Κάτσαμε 10/07/17. Πήγαμε αρκέτα με τα νέρα του αφεντικού και εξηγούμαι. Πήραμε μια κρεσπέλα (κρεπα) όπου είπε πως θα κάνει μια παραλλαγή απο του καταλόγου και ήταν όντως ωραια με σολωμό. Πήραμε μια μακαρονάδα με ποικιλία θαλλασινών (κατεψυγμενα)όπου πάλι είπε το αφεντικο πως θα την κάνει αυτός οπώς πιστεύει, οκ. Μισό λίτρο κράσι και ένα γλυκό. Νερό εμφιαλωμένο είχε μόνο ακουα πάνα και τις τιμές μπορείτε να τις δειτε στην φώτο. Ακόμα ένα ακριβό γεύμα σε ένα κατ'ομολογία ακριβό νησί.
λιγουρίτσα
Πιο πολύ νεανικό στέκι, σε μια εξέδρα με ξύλινο ντεκ που βγαίνει στη θάλασσα, στην άκρη της Λάκκας.
Παρόλαυτα πολύ ακριβό!!! Και δεν ξετρελαθήκαμε με το φαγητό. Σαλάτα μέτρια, ορεκτικό με τόνο καλούτσικο, ορεκτικό κολοκυθόπιτα καλούτσικο και καβουρομακαρονάδα απαράδεκτη!!! Για 4 άτομα είχε μόνο ένα πακέτο μακαρόνια μέσα (του το είπαμε στο τέλος) και δεν χώρταινες...ένα καβούρι κομμένο στα 4 και μερικά πόδια...μας χρέωσε το κιλό καβούρια 80 ευρώ και άλλα 30 ευρώ έχτρα τα μακαρόνια!!!!!!!!!!!! Έλεος!!!!! Για να μην αναφέρω πως ούτε γλυκό κέρασαν στο τέλος...Για 4 άτομα 2 ορεκτικά, μία σαλάτα και 2 κιλά χύμα κρασί 220 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα συνιστούσα να την αποφύγεται...Όπου ακούς πολλά κεράσια.....