Το Πικάντικο

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΓυράδικο, Ψητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΠοσειδώνος ?, Λίμνη
ΝομόςΕυβοίας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2227031300
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΝίκος Στέφος

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Τα εξωτερικά τραπέζια με πορτοκαλί χρώμα (Ιούνιος 2019)

Σxόλια (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Epicurean
Βρεθήκαμε στη Λίμνη της Εύβοιας για λίγες μέρες διακοπων, εντελώς εκτός της τουριστικής σεζόν, και κάναμε το λάθος να επισκεφθούμε το 'πικάντικο' στην παραλια. Το κατάστημα μοιαζει κλασικό συνοικιακο γυραδικο και κατι αντίστοιχο περιμέναμε σε τιμές και φαγητο. Ο γύρος ήταν λιγος (μια στενη λωριδα) οπότε προτιμήσαμε μεριδες.
Μια μεριδα χοιρινο κοντοσουβλι, μια μεριδα κεμπαπ και δυο κοκα κολες. Το κοντοσουβλι ηταν μαλλον στεγνο και αδιαφορο, οι δε προκατ πατάτες που συνόδευαν τη μερίδα θύμιζαν εκείνο το ανέκδοτο του Γούντι Άλεν : και κακες, και λιγες. Το κεμπάπ ήταν νοστιμουτσικο, αλλά όχι τίποτα εντυπωσιακό.
Πόσα πληρώσαμε γι'αυτο το... πλουσιο γευμα δυο μετριων-αδιαφορων μεριδων και δυο αναψυκτικων σε εναν χωρο κλασικου γυραδικου-τρυπας; 18.5 ευρω. Η συνοδός μου χρειαστηκε προσπάθεια για να την μεταπεισω απο το να καλεσει την... αμεση δραση για ληστεία. Μακρια, εννοείται.