Καρατζοβίτισα

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα, Εστιατόριο
ΔιεύθυνσηΛουτράκι
ΝομόςΠέλλας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2384091640
Διαδίκτυο
Ωράριο10:00-03:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΣ. Λουκίδης & Υιός Ο.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Έχει ειδική τουαλέτα και ράμπα για ΑμΕΑ.

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Αγριάνθρωπος
Το δοκίμασα λίγο πριν την πρωτοχρονιά. Για να πω την αλήθεια θυμάμαι πολύ λίγα πιάτα ενώ είχαμε δοκιμάσει πάρα πολλά. Αυτά που συγκράτησα είναι το βραστό με κρέας το οποίο ήταν πάρα πολύ καλό και μπόλικο, τα χοιρινά σουβλάκια που ήταν μεγάλα και ζουμερά όπως πρέπει και τέλος το κοντοσούβλι κοτόπουλο που ήταν άπαιχτο. Επίσης οι τηγανητές πατάτες στο χέρι και χρυσές ενώ τα τηγανητά κολοκυθάκια καλά αλλά μετρημένα στα δάχτυλα. Ο αδερφός που δοκίμασε αρνίσια παϊδάκια δεν του άρεσαν επειδή δεν είχαν καθόλου κόκκαλο (είναι από αυτούς που του αρέσει να πιάνει και να τρώει).
Γενικά οι τιμές σε σχέση με τις ποσότητες ήταν καλές και παρόλο που για τέτοια τουριστικά μέρη έχω μια επιφύλαξη ως προς τις γαστρονομικές παροχές, ήταν πολύ καλό. Επίσης το προσωπικό φιλικό.
Ο χώρος δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο.
teohaik
Πήγαμε Οκτώβριο 2013. 2 άτομα. Ο διάκοσμος αποδεκτός, κλασικό μαγαζί της επαρχίας που οργανώνει δεξιώσεις. Μπαίνοντας σε υποδέχεται ένα χειροποίητο σιδερένιο τζάκι στη μέση του μαγαζιού, το οποίο όπως μάθαμε μετά, είναι πατέντα του ιδιοκτήτη. Το είχε μετατρέψει σε ενεργειακό με έναν τρόπο δικής του εμπνεύσεως. Ωραίος.

Πάμε στο "ψητό" τώρα.
Πήραμε 1 πατάτες, 1 καυτερή, 1 φέτα ψητή, 1 πικάντικη, 1 μπεκρή μεζέ, 1 χοιρινή μπριζόλα, 1 ψαρονέφρι.
Όλα ήταν πολύ καλά. Οι πατάτες κομμένες στο χέρι. Ο μπεκρή μεζές ήταν απο μοσχάρι και φτιαγμένος σαν κοκκινιστό. Ήταν πολύ νόστιμο, πολύ καλό κομμάτι μοσχάρι. Το ψαρονέφρι ψημένο όπως πρέπει, ζουμερό και ωραίο. Το ίδιο και η μπριζόλα.

Μαζί με 1/2 κιλό κρασί βγήκε 37 ευρώ. Θα ξαναπήγαινα.