όπως παλιά... [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα, Ταβέρνα
ΔιεύθυνσηΥμηττού 25, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΔεκέμβριο 2013
ΈκλεισεΜάρτιο-Απρίλη 2023
ΙδιοκτησίαΙάκωβος Πανιόγλου
Το κατάστημα αυτό βρισκόταν στο παρελθόν σε άλλη τοποθεσία.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Το 2014 απέκτησε για πρώτη φορά όνομα "όπως παλιά...".

Στη θέση του υπήρχε το Νυχτολούλουδο. Στη θέση του άνοιξε το όπως παλιά... (από διαφορετική ιδιοκτησία).

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα 2014. Δυστυχώς ο χώρος σε σχέση με το παλιό μαγαζί δε με συγκινεί καθόλου και θυμίζει κλασική οικογενειακή ταβέρνα. Το μαγαζί πλέον το δουλεύει ο γιος και όχι ο Γιάννης. Το φαγητό αξιοπρεπές και τιμές φυσιολογικές. Αποδεκτή επιλογή, αλλά σίγουρα έπαψε να έχει την ευχάριστη λαϊκότητα του παλιού καφενείου.

Έκατσα ξανά Φλεβάρη 2017. Αρκετή κάπνα μέσα. Πήρα κρεατικά αυτήν τη φορά. Τα "σουτζουκάκια" που λέει (μπιφτεκάκια θα τα ονόμαζα) πολύ καλά, τα υπόλοιπα μέτρια ή οκ. Κρασί κόκκινο χύμα αποδεκτό. Τιμές πολύ καλές χωρίς απόδειξη (10€/άτομο). Συνεχίζω να το κατατάσσω στην κατηγορία "μέτριο αλλά αποδεκτό", και θα μπορούσα να ξαναπάω αν ήμουν στη γειτονιά.

Εικόνες (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Το εξωτερικό τραπεζάκι, όπου έχει μείνει το μάτι μου να έρθω
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιανουάριος 2020)
[εικόνα]
Ρεβανί (κερασμένο, μέτριο)
[εικόνα]
Μπιφτεκάκια (πολύ καλά, για κάποιο λόγο τα ονομάζει σουτζουκάκια)
[εικόνα]
Μπριζολάκια λαιμού (οκ προς καλά)
[εικόνα]
Λουκάνικο (μέτριο)
[εικόνα]
Βραστά λαχανικά (τα χόρτα ξεραμένα, το κουνουπίδι καλό, το μπρόκολο ξεραμένο)
[εικόνα]
Τυροκαυτερή (καλή, χειροποίητη)
[εικόνα]
Κόκκινο ξηρό (οκ, ήταν φανερά σπιτικό, αλλά αρκετά "ξυδάτο") & λευκό (οκ)

Σxόλια (10)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
thess80
Νέος ιδιοκτήτης Μιχάλης Γεμενετζης
dokimastis
Πέρασα και ήταν ανοιχτό, τραπέζια έξω κτλ

Λογικά υπό νέα διεύθυνση
Γαργαντούας
Αυτό είναι πολύ δυσάρεστο. Το φαγητό ήταν με μεράκι και αγάπη ετοιμασμενο και πάντα προσεγμένο. Θα είχαν τους λόγους τους για την κίνηση αυτή άλλωστε το πωλητήριο ήταν πολλά χρόνια εκεί
dokimastis
Με χαρτί που έχουν αναρτήσει στην πόρτα ευχαριστούν το κοινό τους τόσα χρόνια και δηλώνουν ότι το μαγαζί θα συνεχίσει σε λίγο καιρό με νέα διεύθυνση.
Γαργαντούας
Παρα πολυ καλό καφενείο. Πηγαίνω συχνά έχω δοκιμάσει τα πάντα, λίγες φορές έχει απογοητεύσει σε κρέας δε θυμάμαι ακριβώς τι γενικώς ειναι πιο μέτριο από ότι ψάρι, όμως σουτζουκάκια και λουκάνικο είναι πολύ καλά. Κατά τα άλλα πολύ καλές τιμές και όλα άριστα. Συγκινητική τηγανιτη πατάτα, πεντανοστιμη σπιτική τυροκαυτερη πολύ ωραίο μικρό ψάρι(σαρδελα κολιός κλπ) Τελευταία ευτυχώς λείπει η κάπνα γιατί ήταν αποπνικτικη ατμόσφαιρα
dokimastis
Μπορεί να έβαλε πωλητήριο, αλλά είναι ανοιχτό ακόμα
gyristroula
Έχει βγάλει πωλητήριο, οπότε νεκροταφείο μαλλον κι αυτό...
tipotapioeklekto
Πρόκειται για ένα λαικό ψαροταβερνάκι που θυμίζει καφενείο πάνω σε ένα στενό που πηγαίνω μία στο τόσο με φίλους από την γειτονιά. Έχει τις βασικές μερίδες κρέατος και ψαριού με τις συνηθισμένες γεύσεις. Οι μερίδες μια χαρά σε ποσότητα και οικονομικότατες και όλα μπορώ να πω οτι ήταν μια χαρά. Δεν θα βρείς εδώ το κάτι διαφορετικό που θα σου μείνει. Το προτείνω για χαλαρές βραδιές καθημερινών με καλή παρεά μιας και το μέρος ειναι ήσυχο.
kmaria
Πήγα πρόσφατα για πρώτη φορά και μου φάνηκε πολύ καλό ειδικά όσον αφορά τη σχέση ποιότητας-τιμής. Ο χώρος είναι καθαρός. Όλα όσα πήραμε φαίνονταν φρέσκα. Σκάσαμε στο φαγητό και με φυσιολογική ποσότητα ποτού πληρώσαμε 11 ευρώ/άτομο.
Nίκος©
Έχει τιμηθεί πολλές φορές, για ψαρικά μόνο μέχρι στιγμής και ήταν όλα αξιοπρεπή. Είναι από τις κλασσικές καταστάσεις που παίρνει ότι πιο φτηνό και φρέσκο βρει στην λαϊκή του στυλ θράψαλο baby, κουτσομούρα σε μέγεθος γαύρου, γοβιούς κτλ. Σε καλές τιμές βέβαια. Τελειώνουν γρήγορα βέβαια αυτά γιατί δεν παίρνει πολλά.