Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Fabrika
Συμβουλές:
Τα πολύ μεγάλα σχόλια κουράζουν και τα πολύ μικρά δεν συνεισφέρουν σε τίποτα.
Όταν πρόκειται για αρνητικό σχόλιο, απόφυγε το λαϊκιστικό καταγγελτικό ύφος.
Δεν έχει σημασία τι γράφεις, αλλά πώς το γράφεις. Διάλεξε πιο κομψές εκφράσεις
χωρίς όμως να αλλάζει η ουσία του σχολίου. Απόφυγε μη κόσμιους χαρακτηρισμούς
(π.χ. αίσχος, άθλιο, λαμόγια, εγκληματίες), όλοι τους μπορούν να
αντικατασταθούν από χαρακτηρισμούς που αποδίδουν το νόημα αλλά χωρίς να προκαλούν.
Μην ξεχνάς ότι το σχόλιό σου είναι δημόσιο και γραπτό, το διαβάζουν πολλοί άνθρωποι
διαφορετικών νοοτροπιών και δεν πρόκειται για σχολιασμό μεταξύ δύο φίλων. Αφιέρωσε
1 λεπτό σκέψης πριν το υποβάλεις και φρόντισε να είναι εποικοδομητικό για τους
υπόλοιπους χρήστες του ταβερνοχώρου!
Δες περισσότερα στους κανόνες σχολιασμού.
Δέν φαινόταν ἀρνίσιο κρέας στόν κιμά πάντως.
Μέτριο στά 5€. Ἀκριβό γι αὐτό πού εἶναι.
Ἡ ἔκπληξη ὅμως ἦταν στό "
Ἐνῶ ντονέρ εἶναι ὁ γύρος στά τούρκικα -ἀπό τό ρῆμα dönmek πού θά πεῖ γυρίζω- στό μαγαζί αὐτό ντονέρ λένε πολύ λεπτές φέτες μοσχαρίσιου κιμᾶ ψημένου σάν νά ἔχει κοπεῖ ἀπό γύρο κιμαδένιο.
Πρίν τρία χρόνια στό ἴδιο μαγαζί εἶχα φάει γῦρο μοσχαρίσιο κατακόρυφο κανονικά, ἐξαιρετικό.
Τόν κατήργησε ὄμως καί φέτος βρήκα αὐτό.
Σάντουιτς λοιπόν μέ ντονέρ, πολύ νόστιμο -τό προτείνω- στά 4,