L'Atelier de Joël Robuchon Etoile

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Joël Robuchon. Υπάρχουν 2 καταστήματα.
ΚατηγορίαΕστιατόριο
Διεύθυνση30 Rue Vernet, Paris
Νομός[εξωτερικό]
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας+33 (0) 1 47 23 75 75
Διαδίκτυο
Ωράριο
Λέξεις κλειδιά
Πρόσθετες πληροφορίες:
Η διεύθυνση αναφέρεται και ως "133 Avenue des Champs Elysées".

Εικόνες (21)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Επιδόρπιο με βάση βερίκοκο (οκ)
[εικόνα]
Επιδόρπιο ανανά (οκ)
[εικόνα]
Magdalenes (κερασμένες)
[εικόνα]
Χτένι με τρούφα (καλό)
[εικόνα]
[εικόνα]
Συνοδευτικός πουρές για το ορτύκι (κορυφαίος)
[εικόνα]
Σούπα με μανιτάρι και σβώλο καραβίδας-αστακού (τέλειο)
[εικόνα]
Ορτύκι με foie gras (πολύ καλό)
[εικόνα]
Μπακαλιάρος Αλάσκας (οκ)
[εικόνα]
Αυγό ποσέ με τρούφα (πολύ καλό)
[εικόνα]
Αρνίσια παϊδάκια (οκ)
[εικόνα]
Φρεσκοψημένα σπιτικά ψωμάκια (πολύ καλά)
[εικόνα]
Amuse bouche (super)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιανουάριος 2014)
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Κάρτα (Ιανουαρίου 2014)

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2014: κρασιά
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2014: μενού

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
los ampeles
το επισκέφτηκα μετά της γυναικός πριν απο 1,5 χρόνο. μεσημέρι, και επιλέξαμε μενού με ορεκτικό, κυρίως και γλυκό στα 60 ευρώ. καλή τιμή, υπολογίζοντας τα 2 αστέρια, αλλά και το πόσες φορές έχουμε δώσει αλλού και αλλού 30-40-50 ευρώ...
γενικά κινείται σε λιγότερο δημιουργικά πιάτα σε σχέση με άλλα. εδώ μιλάμε για τις αρχές της Γαλλικής κουζίνας σε 1ο πλάνο. το highlight (που έδωσε και τα αστέρια στον σεφ...) είναι ο συνοδευτικός πουρές που έρχεται με κάθε κυρίως πιάτο...βελούδινος, βουτυράτος και πεντανόστιμος. ειδικά αν κάθεσαι στο μπαρ με την κουζίνα ανοιχτή μπορστά σου, βλέπεις τα πιάτα να ετοιμάζονται και να σου σερβίρονται. γενικά καλή, κλασσική επιλογή.
AG
Δυνατό εστιατόριο, από δυνατό chef-επιχειρηματία.

O χώρος είναι λίγο σκοτεινός καθώς όλο το εστιατόριο βρίσκεται σε "υπόγειο" χωρίς παράθυρα, ο κύριος χώρος καλύπτεται από το bar όπου κάθονται οι θαμώνες και οι chefs τους ετοιμάζουν τα πιάτα μπροστά τους. Έχει και ένα μικρό χώρο όπου υπάρχουν τραπέζια-πιό ήσυχο (εκεί επιλέξαμε να καθήσουμε).

Φαγητό: όλα τα πιάτα 1&1, πολύ καλή παρουσίαση, ακόμη καλύτερο το γευστικό αποτέλεσμα. Η κουζίνα είναι κυρίως γαλλική με διάφορες όμως μοντέρνες/διεθνής πινελιές. Και εκτός από τα gourmet πιάτα είδα σε διπλανούς να παίζουν ζουμερότατα steaks και T-bones.

Η κάρτα κρασιών έχει επιλογές για όλα τα γούστα&βαλάντια, με γαλλικές κυρίως ετικέτες.
Το service είναι επαγγελματικό αλλά ταυτόχρονα "χαλαρό" με χαμόγελο και ευγένεια.

Από τιμές βγαίνει λίγο ακριβό, υπάρχει menu με 175ευρώ/άτομο, αν υπολογίσετε και λίγο κρασί, το 200ευρω δεν φθάνει (!)...

All in all, μας άρεσε πολύ - για κάποια ειδική περίπτωση και αν αποφασίσετε να δώσετε κάτι παραπάνω για φαγητό, το συστήνω άνετα!

Υ.Γ. Στο τέλος μας πήγαν να μας συστήσουν και έναν sous chef από Ελλάδα, τον Θανάση, που ήταν πολύ οκ τύπος και χαρήκαμε που δουλεύει και Ελληνικό στοιχείο σε ένα τόσο επιτυχημένο εστιατόριο.