Κιούπια

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΗπείρου 1, Δράμα
ΝομόςΔράμας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2521045015
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΒασίλειος Ζεφαλής

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
vegan g
Φασολάκια οκέι, πατάτες φούρνου λίγο λαδερές. Τα γεμιστά είναι τα αγαπημένα μου.

Μια ανακαίνιση το μαγαζί την τραβάει. Τιμές ίδιες με τα υπόλοιπα και οι συσκευασίας στο ντιλίβερι δεν είναι πολύ πρακτικές.
Αγριάνθρωπος
Δεύτερη δοκιμή ξανά τα ίδια (πακέτο όμως) και αυτή τη φορά ήταν κλάσεις ανώτερα. Ο μπακαλιάρος στεγνός όσο πρέπει, το κουρκούτι τέλειο και η σκορδαλιά κανονική. Την πρώτη φορά μάλλον θα έφταιγε η μέρα, μιας και 25η Μαρτίου γινόταν ο χαμός. Ωστόσο τώρα περιμένω πως και πως πότε θα αποφασίσει η παρέα για να ξανακανονίσουμε.
Αγριάνθρωπος
Λόγω ημέρας δοκιμάσαμε μπακαλιάρο σκορδαλιά. Υπερτίμια ποσότητα και λαϊκές τιμές αφού είχε 3 μεγάλα τεμάχια μπακαλιάρου στα 6 ευρώ μαζί με σκορδαλιά και λίγη σαλάτα μαρούλι. Έσκασα και δεν άντεξα να το φάω όλο. Ωστόσο μιας και συνήθισα στον μπακαλιάρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα από τα "Κουμπαράκια", μου φάνηκε κάπως μέτρια φριτεζαρισμένος. Αν και ήταν ζουμερός όπως πρέπει, το κουρκούτι βγήκε σκληρό και χαλούσε το πιάτο. Επίσης η σκορδαλιά πιο πολύ σαν πατατοσαλάτα έμοιαζε. Ευτυχώς δεν πήραμε πολλά εξτραδάκια επειδή η μερίδα μόνο με τουμπάνιασε. Στο τέλος κερασμένος σιμιγδαλένιος χαλβάς ο οποίος ήταν πολύ καλός.