Duck Private Cheffing

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΧάλκης 3, Πυλαία
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2315519333
Διαδίκτυο
Ωράριο13:00-23:00, Κυ 13:00-18:00, Δε κλειστά. Την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου κλειστά.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Dack, Ντακ, #business, #private dining
Άνοιξε8 Μαρτίου 2014
Πρόσθετες πληροφορίες:
Chef patron η Ιωάννα Θεοδωρακάκη.

Από το 2023, το καλοκαίρι μεταφέρεται στη Σχοινούσα.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Ιούνιο 2014 & Μάιο 2016.
  • Εστιατόριο κρυμμένο σε σημείο που δεν το περιμένεις. Ωραίος ευάερος εσωτερικός χώρος με ανοιχτή κουζίνα και εξωτερικός χώρος με γρασίδι. Το χειμώνα μέσα είναι πιο στριμωγμένα. Λόγω εγγύτητας σε γραφεία και επιχειρήσεις, μαζεύει αρκετά επαγγελματικά τραπέζια και κόσμο από το Πανόραμα. Προτείνεται η κράτηση γιατί γεμίζει εύκολα.
  • Την πρώτη φορά που πήγα το σέρβις ήταν ενοχλητικό (με έναν πολύ αδιάκριτο υπεύθυνο και έναν εξαφανισμένο σερβιτόρο). Τη δεύτερη φορά η εμπειρία ήταν πολύ διαφορετική, με το ζευγάρι των ευγενικών ιδιοκτητών να υποδέχεται και η σαφώς μεγαλύτερη ομάδα του σέρβις να είναι αποτελεσματική.
  • Στο φαγητό έχει λίγα πιάτα ημέρας σε κρεατικά και θαλασσινά. Μικρός εποχικός κατάλογος, όπως πρέπει. Την πρώτη φορά κάποια πιάτα καλά, κάποια μέτρια, γενικά οι προσδοκίες και οι περιγραφές των πιάτων μας προετοίμασαν για πολλά περισσότερα. Πάντως όχι κακό. Τη δεύτερη φορά ενθουσιάστηκα, μιας και έφαγα πολύ καλά.
  • Τιμές ακριβές, αλλά οι αναμενόμενες για αυτού του στυλ εστιατόριο.
Θα ξαναπήγαινα, περισσότερο για επαγγελματικό παρά για παρεΐστικο φαγητό.

Εικόνες (213)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Μοσχαρίσια ουρά με φρέσκα μανιτάρια γιουβέτσι (πολύ νόστιμο)
[εικόνα]
Αχινός, ταραμάς, γαρίδες (όλα πολύ καλά)
[εικόνα]
Tiramisu (εξαιρετική)
[εικόνα]
Σουφλέ σοκολάτας (πολύ δυνατό)
[εικόνα]
Μους λεμόνι με μαρέγκα (υπερβολικά γλυκό)
[εικόνα]
Ποικιλία τυριών (τα ελληνικά καλά)
[εικόνα]
Τσιγεροσαρμάς (έκτακτος)
[εικόνα]
Χτένι (μέτριο)
[εικόνα]
Κατσίκι με πατάτα (μέτριο)
[εικόνα]
Τσιγεροσαρμάς (έκτακτος)
[εικόνα]
Στείρα και σφυρίδα (πολύ καλές)
[εικόνα]
Στείρα (πολύ καλό)
[εικόνα]
Καραβίδα (καλή)
[εικόνα]
Σούπα σελινόριζας με γαρίδα (οκ)
[εικόνα]
[εικόνα]
Ταλιάτα μόσχου
[εικόνα]
Μανιταρόσουπα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Σαλάτα "Γη" (πολύ καλή)
[εικόνα]
Μαγιονέζα
[εικόνα]
Γιακάδες από φαγκρί αχνιστοί (εξαιρετικό)
[εικόνα]
Vinno Di Sasso, Sclavos wines (μπράβο για την πολύ λογική κοστολόγηση, 16 ευρώ αγορά, 28 ευρώ στον κατάλογο)
[εικόνα]
Αυγά αχινού (καταπληκτικά & φρεσκότατα από Βουρβουρού Χαλκιδικής)
[εικόνα]
Ταραμάς και καρπάτσιο σφυρίδας (υπέροχα)
[εικόνα]
Ganache με σύκο
[εικόνα]
Μάγουλα μόσχου με πουρέ μελιτζάνας (καλό)
[εικόνα]
Φιλέτο πάπιας με πουρέ καρότου και σάλτσα σύκου
[εικόνα]
Ριζότο με μανιτάρια πορτσίνι και λάδι τρούφας (επικό αλλά φρικτά θερμιδοφόρο)
[εικόνα]
Αγουρέλαιο
[εικόνα]
Μοτσαρέλα burata (πολύ καλή)
[εικόνα]
Στείρα αυγολέμονο (καταπληκτική)
[εικόνα]
[εικόνα]
Κράσαρος
[εικόνα]
Κουζίνα
[εικόνα]
Αστακός με κοφτό μακαρονάκι (καθόλου καλό)
[εικόνα]
Στείρα αυγολέμονο (καταπλητική)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Φεβρουάριος 2020)
[εικόνα]
Κρασί (καλό)
[εικόνα]
Αστακός με κοφτό μακαρονάκι (πολύ μέτριο)
[εικόνα]
Γαρίδες (οκ)
[εικόνα]
Βλήτα (πολύ σωστά βρασμένα)
[εικόνα]
Ψητή στήρα (φρέσκια, ψήσιμο οκ)
[εικόνα]
Κριθαράκι με γαρίδες (πολύ καλό)
[εικόνα]
Ψαρόσουπα (νόστιμη)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Σαλάτα Duck (όπως μας ενημέρωσαν είναι η μοναδική σαλάτα που δεν έχει αλλάξει από την αρχή της λειτουργίας)
[εικόνα]
Καραβίδες ωμές (πολύ καλές)
[εικόνα]
Γλώσσα μοσχαρίσια (πολύ καλή)
[εικόνα]
Παπαρδέλες ζαρκάδι
[εικόνα]
Τυριά Ελληνικά
[εικόνα]
Καραβίδες κριθαράκι (καλό)
[εικόνα]
Γαλακτομπούρεκο
[εικόνα]
Τυριά
[εικόνα]
Γαρίδες (καλές)
[εικόνα]
Γαρίδες (καλές)
[εικόνα]
Παπαρδέλες με φρέσκο ζαρκάδι από Ξάνθη (ενδιαφέρον)
[εικόνα]
Carpaccio συναγρίδας (καλό)
[εικόνα]
Σαλάτα
[εικόνα]
Φοβερό κρασί σε καλή τιμή
[εικόνα]
Γαρίδες (καλές)
[εικόνα]
[εικόνα]
Ντολμαδάκια (πολύ καλά)
[εικόνα]
Ψαρόσουπα

Κατάλογος (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2020: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2020: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2014: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2014: σελίδα 1/2

Σxόλια (30)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
AG
Κλείνει από Ιούνη και μεταφέρεται στην Σχοινούσα μέχρι τον Σεπτέμβρη
guru
Χθεσινή, πρώτη, επίσκεψη 2 ατόμων στις 6μμ γιατί έπρεπε να κοιμήσουμε και το παιδί στις 8.30μμ.
Καλωσόρισμα μια δική τους μαγιονεζοτυροσαλατα, οκ ενδιαφέρουσα. Ωραία ψωμάκια,
Μανιταροσουπα καπουτσίνο, νόστιμη
Σαλάτα Γη με τρία είδη παντζάρι σως γιαουρτιού και λεπτοκομμενο σαλάμι Λευκάδας (σε πάχος προσουτο) πολύ ενδιαφέρουσα, νόστιμη
Ριζότο μανιταριών πολύ καλό (τρίτο στη σειρά των ριζοτι για τη γυναίκα μου, μετά του "Αθηναϊκόν", και του σπιτιού μας 😁) .
Ταλιατα μόσχου σωστά ψημένη, ίσως ένα κλικ πιο lean από όσο θα την ήθελα κάτι που μείωνε την τρυφερότητα
Κερασμένη γκαναζ, νόστιμη (εμένα με λιγωνει η γκαναζ γενικά)
1 μπουκάλι μαλαγουζια Γεροβασιλειου
Όλα νόστιμα και πολύ χορταστικές μερίδες, είχαμε σκάσει πριν έρθει η ταλιατα. Ευγενικό σέρβις 100 ευρώ.
Θα ξαναπάω με μεγαλύτερη παρέα για να δοκιμάσω διάφορα άλλα από το μενού
Γιαντράνκα
Να πω και γω ότι ξαναπήγα μετά από πολύ καιρό. Ίσως γιατί δεν ήμασταν γνωστές μούρες στο μαγαζί, μας έβαλαν στο χειρότερο τραπέζι, εκεί που χτυπούσε ο ήλιος (καυσωνιάτικα), γεγονός που έκανε κατά τι δυσάρεστη την εμπειρία. Το σέρβις πάντως αεικίνητο και αεί να σπρώξει πιάτα. Πήραμε: μια πολύ καλή μοτσαρέλα μπουράτα, το σταθερά πεντανόστιμο και θερμιδοφόρο ριζότο με μανιτάρια πορτσίνι, τα μάγουλα μόσχου έλιωναν στο στόμα και ήσαν πολύ τρυφερά, ο πουρές μελιτζάνας όμως πολύ αδιάφορος, το φιλέτο πάπιας με πουρέ καρότου καλό αλλά όχι εξαιρετικό, κερασμένη ωραία γκανάς. Βγήκε περί τα 50€/άτομο με ένα ποτήρι κρασί, που τα θεωρώ αρκετά για αυτά που φάγαμε (όχι ποσοτικώς).
Τελική παρατήρηση ότι η ατμόσφαιρα στο μαγαζί, ένεκα που συναγελάζονται πελούσιοι Θεσσαλονικείς συχνά μετά των ανήλικων (i-phone-οφόρων τέκνων), είναι μοναδική για ανθρωπολογική μελέτη. Τώρα δεν ξέρω αν ήταν ο συνδυασμός καύσωνος και φαγητού ή η μελέτη, πάντως έφυγα τρεκλίζοντας με πονοκέφαλο.
mrlolen
Πλ καλό μαγαζί τα έχουμε πει με δυνατές κοπές στα μοσχάρια. Φτάνει όμως 6 χρόνια ίδιο μενού χωρίς καμία αλλαγή. Πλ καλή η καπνιστή μελιτζανοσαλατα και το καμεμπερ αλλά για 6 χρόνια το ίδιο πράγμα έχει κουράσει και ας πηγαίνεις 1-2 φορές το χρόνο.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
AG
Επίσκεψη πριν 1.5 μήνα, και τα πράγματα ηταν λίγο hit&miss....τόσο στο σέρβις όσο και στο φαγητό.
Αυτό μπορώ να το δικαιολογήσω σαν μια κακή μέρα - ελπίζω την επόμενη φορά που θα ξανα πάω, να έχουν διορθωθει.
Εξακολουθεί να είναι από τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης που έχεις πολύ καλές επιλογές τόσο σε ψάρι όσο και σε κρέας.
Jørgen
Επαναληπτική επίσκεψη, μετά απο κάποια χρόνια, με λίγο πιο αδύναμες εντυπώσεις απ' ότι παλιότερα. Μεσημέρι Σαββάτου, και σαφώς το μαγαζί ήταν γεμάτο, και είχε τρομερή φασαρία (λίγη ηχομόνωση θα βοηθούσε). Το σέρβις σε μικρό πανικό, μικρή καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση, αλλά γενικά νορμάλ. Καλοσώρισμα με ντίπ γιαουρτιού-αβοκάντο και κοτοσαλάτας, με το κλασικό νόστιμο ψωμάκι, προς 3 ευρώ το άτομο βέβαια, ήτοι σχεδόν διπλασιασμός απ'την προηγούμενη επίσκεψη. Νόστιμα γενικά, αλλά μεγάλη ποσότητα, για να δικαιολογηθεί η τιμολόγηση. Σαλάτα με πάπια και βαλεριάνα οκ, ελαφρώς πικρή για τα γούστα μου. Γενικά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Καμαμπέρ με μαρμελάδα αχλάδι, προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου, το συγκεκριμένο ορεκτικό είναι πολύ ιδιαίτερο γευστικά. Ριζότο με μανιτάρι πολύ νόστιμο, ταλιατέλες με ζαρκάδι νόστιμες, αλλά αρκετά λιγωτική η κρέμα τους, ταλιάτα μόσχου με πουρέ μπλέ πατάτας όπως και την άλλη φορά πολύ καλό, με σωστό ψήσιμο. Στο τέλος, το κλασικό επιδόρπιο με κρέμα λεμονιού (καλό), και γκαναζ (λίγο βαρύ). Συνολικά γύρω στα 100 ευρώ. Είναι φανερό πως τα υλικά είναι πολύ καλά, το αποτέλεσμα προσεγμένο κτλ, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μοιάζει κάπως υπερτιμημένο, ειδικά αναλογιζόμενοι την άνοδο στις τιμές. Περίμενα κάτι λίγο καλύτερο :).
lazialos
Είμαστε στο 2019 και ορισμένα μαγαζιά επιμένουν να συμπεριλαμβάνουν στο μενού τους φουά γκρα. Όλοι μας ξέρουμε πως φτιάχνεται το συγκεκριμένο πιάτο. Δε χρειάζεται να επιμένουμε σε πιάτα τα οποία απαιτούν ακραία κακοποίηση ζώων για την παρασκευή τους. Κρίμα.

Θα ήσασταν ένα εξαιρετικό εστιατόριο και χωρίς αυτό το πιάτο. Ίδια η άποψη μου και για το Clochard. Ίδια η άποψη μου και για όσα μαγαζιά επιλέγουν να σερβίρουν γόνο ψαριού και θαλασσινών, καθώς και απαγορευμένα ψάρια και όστρακα.

Οριστικό Χ σε τέτοια μέρη από εμένα.
loukoulos
Πολύ καιρό θέλαμε να επισκεφθούμε το εν λόγω μαγαζί και επιτέλους στα μέσα του Γενάρη '19 ήρθε η ώρα!!
Στο δια ταύτα και για να μην κουράσω και επαναλαμβάνω σχόλια των προηγούμενων, κορυφαία επιλογή που αξίζει τα λεφτά της (περίπου 50€/κεφαλι με κρασι).
Ο χώρος διακριτικός, όμορφος με την ανοιχτή κουζίνα να κλέβει την παράσταση.
Το μόνο που μου φάνηκε υπερκοστολογημενο είναι τα 70€/kg(αν θυμάμαι καλα) για τo T-bone που τελικά δεν είχε το αντίστοιχο γευστικό αποτέλεσμα. Πολύ καλό ψήσιμο στο medium range.
Συνολικά το φαγητό ήταν από καλό σε ορισμένα πιάτα έως εξαιρετικό σε άλλα.
Κλείνοντας να πω ότι οι τιμές των κρασιών είναι πολύ καλές για τέτοιου είδους μαγαζί και θα μπορούσαν να είναι 10-20% αυξημένες χωρίς κανείς να πει τίποτα. Ενδεικτικά, ήπιαμε Κτήμα Άλφα Ξυνομαυρο στα 29€!
AG
Συνεχίζει να είναι μια από τις τοπ επιλογές μου στην πόλη που προσφέρει both ψάρι και κρέας.

Μου αρέσει επίσης που παρά την νεο-πλουτίστικη πελατεία, οι ιδιοκτήτες δεν την έχουν ψωνίσει/ακούσει.
kmaria
Το επισκεφτήκαμε Κυριακή μεσημέρι (έπειτα από κράτηση) και ήταν γεμάτο. Ο εξωτερικός χώρος είναι σαφέστατα πιο ευχάριστος, ενώ ο εσωτερικός πολύ γεμάτος και με πολύ φασαρία. Αυτό είναι σίγουρα ένα αρνητικό σε ένα τέτοιο μαγαζί. Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή. Το φαγητό επίσης είναι αρκετά καλό αλλά λίγο υπερτιμημένο. Τα πιάτα που δοκιμάσαμε: σαλάτα duck καλή, camembert ψημένο με μαρμελάδα δε μας ενθουσίασε, το chateaubriand πολύ καλό. Θα ξαναπήγαινα να δοκιμάσω και τα θαλασσινά του αλλά μόνο καθημερινή.
AG
Η ψαρόσουπα τους τείνει να γίνει το signature πιάτο για μένα σε αυτό το μέρος.

Κρατάει την ποιότητα στα υλικά (λαχανικά, ψάρια, κρέατα), και την εξυπηρέτηση (οι στραβωμένοι, αντι-επαγγελματίες σερβιτόροι παίρνουν το μπ... κάθε φορά που το ξανα επισκέπτομαι).

Εύχομαι να συνεχίσει έτσι...
Veyron
Επίσκεψη μετά από πολύ καιρό.

Στα καλά το κριθαρώτο με τις γαρίδες, ένα κλικ κάτω απο του λαζάρου και του clochard αλλά πολύ καλό. Το chateaubriand που ήταν πεντανόστιμο, πολύ καλής ποιότητας κρέας και εξαιρετικό ψήσιμο, σε τσουχτερή τιμή 120ευρώ/κιλό. Η σαλάτα ντοματίνια -φρέσκια μοτσαρέλα τέλεια.

Στα μέτρια, οι τηγανιτές πατάτες και οι παπαρδέλες με ζαρκάδι και τρούφα.

Όταν σου διαφημίζουν ότι το πιάτο έχει "πολύ καλής ποιότητας τρούφα με πολύ άρωμα" και σου το φέρνουν με 2-3 αδύναμα κομματάκια και αρκετό λάδι τρούφας για την μυρωδιά, ε δεν.

Αυτά με δυο ποτήρια κρασί και ένα αναψυκτικό στα 140 ευρώ περίπου.
timos zisis
πηγαμε κι εμεις στο περιβοητο αυτο μαγαζι. πολυ ομορφος χωρος στο πουθενα, και καλο σερβις, επαγγελματικο. στα του φαγητου: πολυ καλο φουα γκρα στο οποιο ομως δεν πηγαινε και τοσο η μαρμελαδα αχλαδι, καμαμπερ με μαρμελαδα φραουλα καλο, μελιτζανα καπνιστη καλη, σαλατα με παντζαρι πολυ καλη, ριζοτο μανιταριων εξαιρετικο, οσομπουκο καλο, ραβιολια με κιμα και γκοργκοντζολα μετριο, φτωχο σε γεμιση, και γκοργκοντζολα δεν αισθανθηκαμε. μαζι με λιγο αλκοολ 130€. σε γενικες γραμμες ειναι αρκετα καλο και με λογικες για το υφος του τιμες, απλα δεν ειδαμε αυτο το κατι παραπανω που περιμεναμε. θα μπορουσα να το επισκεφτω ξανα αλλα δεν θα το επεδιωκα.
Panos
Εξαιρετικη ατμοσφαιρα και περιβαλλον. Σχεδον παντα θα συναντησουμε καποιο ανθυπο-σελεμπριτι της πολης. Παραμενει χοτ σποτ, ακομη και μετα απο τοσα χρονια λειτουργιας. Τους αξιζει μπραβο που συνεχιζουν και κραταν το επιπεδο τους σε υψηλα επιπεδα.

Στην τελευταια μας επισκεψη πηραμε τα εξης:
-Φαβα σαντορινης, εξαιρετικη, σε γευση και υφη. Το πιο φθηνο τους ορεκτικο, στα 5€.
-Κριθαροτο με γαριδες. Για ακομη μια φορα πολυ καλο. Χορταστικη μεριδα.
-2 χ Ribeye, ψημενα οπως ζητηθηκαν (medium). Εξαιρετικο το ψησιμο, εξαιρετικη η γευση. Ζουμερο, νοστιμοτατο, χορταστικοτατο. Εχω ενθουσιαστει με το εν λογω πιατο, σε αυτο το μαγαζι.
-1 μπουκαλι λευκο κρασι Γεροβασιλειου.

Μας εφεραν πολυ καλα φρεσκοψημενα ψωμακια. Επισης στην αρχη ειχαμε κερασμα υποδοχης με νοστιμη κοτοσαλατα.
Στο τελος μας κερασανε και 1 lemonpie παρα πολυ καλο και φρεσκοτατο.

Λογαριασμος κατι παραπανω απο 100€. Αλλα πραγματικα αξιζει για μια στις τοσες.
Μακαρι να ειχαμε την δυνατοτητα για πιο συχνες επισκεψεις!
Βικτωρ Τ.
Ωραιο και ηρεμο περιβαλλον.Σαλατα με φρεσκο αρακα,ροκα προσιουτο και κατσικισιο τυρι καλη,φουα γκρα με σος φραουλας πολυ καλο,καμαμπερ με σος φραουλας πολυ καλο,αργεντικο rib eye πολυ καλο,μοσαχαρισια μαγουλα με πατατες πολυ καλα,μοσχαρισια ταλιατα με πουρε περουβιανης πατατας πολυ καλο +2 μπουκαλια pinot noir Βιβλια χωρα+κερασμενα γλυκα=170 ευρω
Panos
Αλλη μια επισκεψη στο ομορφο αυτο μαγαζι.
Τα ψωμακια του εξαιρετικα. Το αρχικο κερασμα επισης απολαυστικο.
Φαβα καλη.
Κριθαροτο με γαριδες πολυ νοστιμο.
Σαλατα βαλεριανα με πατζαρι, παρα πολυ καλη. Δροσιστικη και μεγαλη.
Ταλιατα μοσχου εξαιρετικο. Μεγαλη μεριδα.
Beef Wellington πολυ καλο. Δεν ειχα ξαναδοκιμασει. Ουσιαστικα ειναι ενα κομματι μοσχαρι μαγειρεμενο σε σφολιατα. Τεραστιο σε μεγεθος και δυστυχως ειχα χορτασει απο ολα τα προηγουμενα και αυτο εμεινε μισοφαγωμενο. Στα 35€ το πιατο! Πραγματικα αξιζει μια δοκιμη.
Ολα αυτα μαζι με ενα μπουκαλι λευκο μαλαγουζια, στα 110€.
Στο τελος κερασμενο γλυκο συμπαθητικο.
Δεχεται και πληρωμη με POS

Διαμαντακι και αξιζει.
Panos
Ξεχασα να πω το πιο σημαντικο.
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ καντε κρατηση, τουλαχιστον μια εβδομαδα πριν. Και μιλαμε παντα για πριν τις 21:00 το βραδυ.
Εαν θελετε τραπεζι για πιο αργα, μαλλον πρεπει να χετε μπαρμπα τον ιβαν σαββιδη!
Panos
Ζεστος, Ομορφος και ιδιαιτερος (exclusive) χωρος σε ασυνηθιστα μοναχικο και ξεμπαρκο σημειο!
Προτιμαται απο αρκετους "σημαντικους" κ "σελεμπριτις", λογω και του απομονωμενου σημειου.
Μικρος καταλογος. Οτι πηραμε ηταν πολυ νοστιμο και ποιοτικο.

Καλοσωρισμα με εξαιρετικη σπιτικη μαγιονεζα και πολυ νοστιμα ψωμακια.
-Φαβα σαντορινης, καλη.
-Καβουρμας με αυγα κ λαδι τρουφας, απ τους καλυτερους που εχω δοκιμασει.
-Κριθαροτο με γαριδες, αρκετα νοστιμο. Οι γαριδες ωραια ψημενες. Καλη ποσοτητα.
-2x rib eye. Πεντανοστιμο ζουμερο κρεας, μαστορικα ψημενο. Σιγουρα το καλυτερο που χω δοκιμασει εως τωρα. Μεγαλο, χορταστικο κομματι. Συνοδευοταν απο εξισου νοστιμα και σωστα ψημενα λαχανικα.
-2 ποτηρια λευκο κρασι ασυρτικο, πολυ καλο.

Στο τελος μας κερασαν τσιζκεικ μανταρινι. Η κρεμα πολυ καλη. Το μανταρινι υπερβολικο και λιγο εκτος γουστων μου. Εκτιμηθηκε ωστοσο αρκετα, σαν κινηση.

Για ολα αυτα, κατι παραπανω απο 100€.
Κατ εμε αξιζει πολυ, αλλα περισσοτερο για καποιες πιο ιδιαιτερες περιστασεις, κυριως λογω κοστους.
Γιαντράνκα
Το χειμώνα ο χώρος είναι πράγματι ελαφρώς πνιγηρός και βαβουρικός. Πήγαμε κατά την περίοδο "Παγετός 2017" και στις τουαλέτες δεν υπήρχε νερό(!), κακό ε; Θέλω να ελπίζω ότι από τους θαμώνες του κατάμεστου μαγαζιού ουδείς θα αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει χρήση τουαλέτας, αλλιώς θα βρισκόταν εμπρός σε δυσάρεστες κατάστασεις, δράστης ή αποπειρώμενος.

Εν πάση περιπτώσει, ως προς το φαγητό η σαλάτα ήταν οκ-τίποτα ιδιαίτερο(7€), το ριζότο μανιταριών (το οποίο σημειωτέον ο μαιτρ μας απέτρεψε εντόνως από το να το πάρουμε με το κουφό αιτιολογικό ότι κατόπιν τα ψάρια που παραγγείλαμε θα μας φαίνονταν αδιάφορα!) ήταν ονειρικό και ασυζητητί το καλύτερο πο' φάγαμε έβερ (18€), το κριθαρότο γαρίδας πολύ καλό και η γαρίδα τρυφερούλα (19€), η συναγρίδα καλοψημένη (22,75€ με 65 €/κιλό) και τέλος τα χαλάσαμε άσχημα στην προταθείσα, αδικαιολόγητα ακριβή γλώσσα αχνιστή, αγιορείτικη λέει συνταγή με λαδολέμονο μάλλον ήταν ευλογημένη από τον ίδιο τον Πατριάρχη, αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι την πληρώσαμε 42,25 ευρώ (και αυτή με 65€/κιλό, ήτοι όσο και η συναγρίδα!) και δεν ήταν καν και τρέλα.

Ο άρτος 2€/άτομο αλλά τουλάχιστον αυτό άξιζε μαζί με τη σως που μας έφεραν, τα κερασμένα γλυκά (ganache και κρέμα λεμονιού πολύ καλά και τα δύο) και ο Σιγάλας με ασύρτικο/αθήρι στα 24€ μας άρεσε πολύ. Με αυτά και με εκείνα μας βγήκε 47€/άτομο με κρασί. Για το σέρβις όπως καταλαβαίνετε δεν θα είμαι ευμενής, αφενός γιατί μας απέτρεψε από το καλυτερότερο πιάτο, αφετέου λόγω της φάσης γλώσσα.

Θα ξαναπήγαινα μεν, πολύ καλό το φαγητό αλλά next time θα πρόσεχα περισσότερο για κακοτοπιές και μπανανόφλουδες.
AG
Τελευταία επίσκεψη Σεπτέμβριος 2016

Πλέον, έχει καταχωρηθεί στην προσωπική λίστα εστιατορίων της Θεσσαλονίκης, όπου ξέρω πώς όταν βρεθω στο μαγαζί θα φάω καλά, ποιοτικά και γενναία! Πολύ καλά θαλασσινά και κρεατικά, έμφαση στην πρωτη ύλη και σωστά ψησίματα σε ψάρι/κρέας. Πήρα τρυφερή ταλιάτα με μωβ πουρε, καταπληκτική αχνιστή σφυρίδα με λαδολέμονο, φρεσκότατες γαρίδες, σαλάτες με μυρωδάτα λαχανικά κτλ...

Το service παραμένει σε καλά επίπεδα. Οι ιδιοκτήτες φαίνεται πώς δεν επαναπαύθηκαν στην επιτυχία τους και προσπαθούν να κρατήσουν τα καλά standards.

Τιμές, γύρω στο 50ρι το άτομο με κρασί.
Jørgen
Μια πολύ καλή επιλογή, αν αποφασίσετε οτι δεν σας απασχολεί τόσο η υψηλή τιμή. Ο χώρος συμπαθητικός, αν και η πόρτα δίπλα στην κουζίνα με έκανε αρχικά να νομίζω οτι πήγα σε λάθος μέρος. Το σέρβις μερικές φορές έπασχε, αλλά σε γενικές γραμμές αποδεκτό. Καλοσώρισμα με ψωμάκια και ντιπ βουτύρου, νόστιμο, αλλά το 1,7/άτομο δεν το αξίζει, και συνέχεια με ταλαγάνι, που ήταν καλό. Σαλάτα σπανάκι προσούτο επίσης καλή, αν και το προσούτο ίσως ήταν παραπάνω ψημένο απ' οσο έπρεπε. Ταλιάτα μόσχου με πουρέ μπλέ πατάτας, εξαιρετικό πιάτο, πολύ καλά υλικά και σωστά ψημένο κρέας, rib-eye καλο, αλλά κάπως αδύναμο για να σταθεί μόνο του. Ριζότο με μανιτάρια πορτσίνι επίσης καλό, και πολυ διαφορετικό απο τα συνηθισμένα. Τέλος, ραβιόλια με τρούφα, όχι κάτι το ιδιαίτερο, και μερίδα γελοιωδώς μικρή (5 ραβιόλια μετρημένα). Ευχάριστη έκπληξη το επιδόρπιο, με κρέμα λεμονιού και γκανάζ σοκολάτας, και τα δύο καλά. Μαζί με κρασί και νερό στα 110 ευρώ. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος, και το συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά για το κρέας του.
Stilianos
Ενας ιδιαίτερος και πρωτότυπος χώρος, με 'σπιτική' αισθητική. Πολύ ζεστό περιβάλλον, με πολύ φιλικό σέρβις, προθυμότατο για εξηγήσεις και προτάσεις.
Κάποια απο τα πιάτα, μέτρια, πχ σαλάτες, ριζότο, μανιτάρια. Το κρέας όμως ήταν το καλύτερο που εχουμε φάει εντός Ελλάδας. Rib eye, και σταβλίσιες μπριζόλες, που παρά το οτι ζυγίζονται με το (τεράστιο) κόκαλο, είναι πλήρη γεύματα 2-4 ατόμων.
Ο κατάλογος κρασιών ικανοποιητικός, και βρίσκεις ετικέτες απο best of ελληνικά κρασιά. - Στα πολύ συν το οτι όταν ανοίξαμε το πρώτο κρασί, και ήταν αρπαγμένο, το πήρανε πίσω αμέσως, χωρίς συζήτηση.
Συνολικά, πολύ καλή εντύπωση, για την προσεγμένη γενική εικόναι και ποιότητα εξυπηρέτησης. Ακριβό, (80€ το ζευγάρι) αλλα το διακαιολογεί, και δεν αισθάνεσαι οτι έδωσες τζάμπα λεφτά.
AG
Τελευταία πρόσφατη επίσκεψη, έφαγα καταπληκτικά αυγά αχινού, πολύ νόστιμη και απλή ντομάτα, και γενικά καταλαβαίνει κανείς πώς το μαγαζί δεν έχει γίνει αντικείμενο συζητήσεων σε κάθε παρέα για τυχαίο λόγο.

Το service συνεχίζει να είναι σε καλά επίπεδα, έχουν δώσει έμφαση στην ποιότητα υλικών και πιστεύω πώς ο κόσμος το βλέπει, το εκτιμάει και το έχει αγκαλιάσει(και ας δίνει κάποια ευρώ παραπάνω).

Θα συνεχίσω να το τιμώ όταν ευκαιρώ, αν συνεχίσει έτσι.
Βικτωρ Τ.
Σερβις ευγενικο και αποτελεσματικο.Μουσικη σε καλη ενταση αν και οταν γεμισε η σαλα υπηρχε λιγη βαβουρα.Σαλατα ροκα,αχλαδι γκοργκοντζολα πολυ καλη,σαλατα ροκα και ψητες πιπεριες οκ,ψητη μελιτζανα καλη,ριζοτο με μανιταρια πορτσινι πολυ καλο,μοσχαρι κοκκινιστο με πουρε καλο,μπιστεκα πολυ καλη+1 κρασι λευκο κτημα Κατσαρου+κερασμενα ωραια γλυκακια=122 ευρω.
niramis
Δεύτερη επίσκεψη μετά από 2 μήνες, το μαγαζί τίγκα από κόσμο στις 9 το βράδυ, πάλι καλά που είχαμε κάνει κράτηση. Καλοσώρισμα με ψωμάκια και 3 μπολάκια με σως (κλασσικό λαδι-μπαλσάμικο, κάτι με γιαούρτι και λεμόνι φοβερά δροσιστικό και κάτι που μου έκανε σαν χούμους).
Σαλάτα με μαρούλια, ντοματίνια, φέτα, σουσάμι οκ, όχι κάτι το ιδιαίτερο, κριθαρότο καραβίδας τεράστια μερίδα καλό, αλλά κάτι μου έλειπε, κόκκορας με χυλοπίτες καλό, σαν το κλασσικό πιάτο, δεν εντόπισα διαφορές, και το καλύτερο ήταν το rib eye, φιλέτο χωρίς κόκκαλο, μαλακό σε σημείο να λιώνει, ακόμα και καλομαγειρεμένο, φοβερό. 2 ποτήρια κρασί και 2 γλυκά κερασμένα στο τέλος 73 ευρώ.
Το σέρβις απίστευτα εξυπηρετικό, μας εξήγησε κάθε πιάτο, και τι διαφορά έχει το ένα κρέας απ'το άλλο, κι είχε την υπομονή να μας προτείνει λύσεις και ν'αλλάξει σ'ορισμένα σημεία το μενού, ούτως ώστε να μπορέσει να φάει κι η μάνα μου, που έχει αλλεργία στα πάντα (βότανα, μυρωδικά, ρόκες κλπ), κάτι που εκτίμησα δεόντως.
Συνολική εντύπωση θετική, δεν έφαγα κάτι που δε μ'άρεσε, αλλά ούτε και κάτι που να πω ότι είναι απίστευτα διαφορετικό, με την έννοια ότι μου έχουν δημιουργηθεί προσδοκίες υψηλότερες απ'αυτό που τελικά έρχεται μπροστά μου, που το ξαναλέω είναι όμως νόστιμο. Θα ξαναπήγαινα, αλλά μάλλον για κρεατικό, που μέχρι στιγμής έχω διαπιστώσει ότι είναι το δυνατό του σημείο (εξαιρετικό ψήσιμο, ποιότητα και ποικιλία).
λιγουρίτσα
Φανταστικό περιβάλλον!!! Φανταστικό Φαγητό!!! ΑΠλά δεν υπάρχει!!! Τέλειο Τέλειο Τέλειο!!
niramis
Πήγαμε την προηγούμενη βδομάδα για πρώτη φορά και μας πήρε λίγη ώρα να το βρούμε, αλλά ο χώρος μέσα ωραίος και μου άρεσε πολύ το μεγάλο τραπέζι με τα υλικά και τις ετοιμασίες σε κοινή θέα.
Σέρβις οκ, μπιστέκα πολύ καλή, μάγουλα μόσχου με τραχανά ωραία, σαλάτα με μπλε τυρι, ρόκα κι αχλάδι απρόσμενα γευστική, τυρί καμαμπέρ με μαρμελάδα βατόμουρο δε μ'άρεσε. Γλυκό κερασμένο στο τέλος και 2 ποτήρια κρασί κοντά 68.
Σύνολο γευστικά θετικό με αναμενόμενες τιμές, θα ξαναπήγαινα, αλλά μάλλον για ειδικές περιστάσεις.
AG
Επίσκεψη μετά από ένα 6μηνο περίπου:

Το μαγαζί έχει πάρει τα πάνω του και πλέον δουλεύει ρολόι! Ανανεώνεται συνεχώς ο κατόγος με νέα πιάτα, η λίστα κρασιών θα ευχαριστήσει με το παραπάνω τον μέσο όρο και το service έχει φθάσει σε καλά επίπεδα.

ό,τι φάγαμε ήταν πολύ καλό και σε γενναιόδωρη ποσότητα(κορυφαία τα μάγουλα μόσχου, και η ταλιάτα πολύ καλή).

Μακάρι να συνεχίσουν έτσι!
teris3
Περίεργο μαγαζί...Ξεκίνησε πέρσυ Ανοιξη κυριολεκτικά στο πουθενά σε έναν παράδρομο του δρόμου της Χαλκιδικής,που αν δεν σου δώσουν οδηγίες δεν θα το βρεις εύκολα.Σκοτάδι και κάτι σκυλιά να ακούγονται καικάπου εκεί βλέπεις ένα όμορφο μαγαζί που λέει Duck.
Και ξαφνικά το εστιατόριο αυτό έχει γίνει το πιο συζητημένο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη και από τα ελάχιστα που πλέον χρειάζεται να κάνεις κράτηση αν θες να βρεις τραπέζι το βράδυ.
Ο χώρος είναι όμορφος με ανοιχτή κουζίνα και μία μικρή σάλα με απαλό φωτισμό και ευχάριστη διακόσμηση με χαλαρές μουσικές και γενικά νιώθεις πολύ οικεία.

Οτι πηραμε μας άρεσε (δεν θα προχωρήσω τώρα σε πιο βαθιά κριτική πιάτων),τα πιάτα ελαφρώς "γκουρμεδίζουν", το μόνο μελανό σημείο είναι οι λίγο τσιμπημένες τιμές σε σχέση με τον μέσο όρο και ο "δήθεν" κόσμος που το άκουσε και άρχισε να μαζεύεται από παντού.

Σίγουρα μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση που αξίζει επίσκεψης!
AG
Ωραίος χώρος, πολύ περίεργο το location, φρέσκο concept γενικά.

Φαγητό: κάποια πιάτα είναι πολύ καλά όπως η σταβλίσια μπριζόλα, το rib eye.
Στην pasta δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Από τα θαλασσινα, έχει φρέσκο πράμα, και ξέρει να το ψήνει καλά.

Στο σύνολο πιστεύω πώς θα το ξανα προτιμούσα πιό πολύ για το rib eye και την σταβλίσια μπριζόλα του.

Έχει θέμα με το service.

Οι τιμές είναι τσιμπημένες (30+ ευρώ/άτομο).