ο Φάρος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΧανιώτη
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2374051276
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά

Εικόνες (11)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Πατάτες τηγανητές (οκ αποδεκτές)
[εικόνα]
Τυροκαυτερή
[εικόνα]
Χωριάτικη (απλή μερίδα!)
[εικόνα]
ΜΙΑ σαλάτα πράσινη. Θα πήγαινα μόνο και μόνο για αυτήν!
[εικόνα]
Καλαμάρι τηγανητό, λωρίδες το κάνει
[εικόνα]
Μύδια σαγανάκι τεράστια μερίδα, άρεσε σε αρκετούς της παρέας
[εικόνα]
Κολοκυθάκια τηγανητά
[εικόνα]
Καλαμάρι ψητό ολόκληρο
[εικόνα]
Χταπόδι
[εικόνα]
Μερίδα γαύρος τηγανητός
[εικόνα]
Σαρδέλες στη σχάρα (ονειρεμένες)

Σxόλια (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Akis
Επίσκεψη καλοκαίρι 2022. Δοκιμάσαμε θαλασσινά και ψιλό ψάρι. Μέτρια ποιότητα στα υλικά και στον τρόπο μαγειρέματος, παράλογα μεγάλες ποσότητες, τιμές οκ.
selanikli
Σε δύσκολο μέρος αλλά πάντα με πολύ καλό ψάρι και ποιοτικό ψήσιμο. Αξίζουν τον κόπο τα πέντε βήματα παραπάνω, αν και συμβουλεύω κράτηση. Δεν είναι φθηνός αλλά θα αισθανθείς οτι τα λεφτά έπιασαν τόπο.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
επίκουρος
Πολύ καλές εντυπώσεις. Καλύτερα να πάτε μεγάλη παρέα γιατί οι μερίδες είναι μεγάλες και δε μπορείτε να πάρετε πολλά. Ευγενέστατοι. Ο κύριος Ιορδάνης με τα παιδιά του φιλικοί και εξυπηρετικοί. Γρήγορο σέρβις φιλικές τιμές. Γίνεται χαμός όμως και κλείνουν τραπέζι μέχρι τις 8. Μύδια τηγανιτά, μύδια αχνιστά, γόνος, σαλατάρες, γαρίδες σαγανάκι (μας είπε ότι όλα που έχει είναι φρέσκα). Από αυτά μόνο οι γαρίδες δεν ήταν και τόσο καλές (σε μένα δε μου άρεσαν και τόσο). Αξίζει!!
Tsika Tsitsika
Αυτό το διαμάντι δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ! Μα τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Τα πάντα φρέσκα, λαχταριστά του ψάρια; Τις μεγάλες μερίδες; Ή μήπως το θεσπέσιο καλαμάρι σχάρας; Ο Φάρος είναι αναμφίβολα από τις καλύτερες επιλογές του πρώτου ποδιού!
βιβλιοφάγος
Δοκιμή Ιούλιο 2018. Σαρδέλα παντρεμένη εξαιρετική, καλαμάρι σχάρας λουκούμι, αλοιφες δικες του πολυ καλες, κολοκυθακι τηγανητο πολύ τραγανό κ γενικώς εξαιρετικοι σε όλα τους. Ο ηλικιωμένος κύριος (μάλλον ιδιοκτήτης) ευγενέστατος κ περνούσε απο ολα τα τραπέζια να ρωτήσει αν είχαμε καποιο παραπονο απ'το φαΐ. Συστήνεται ανεπιφύλακτα για το φαγητό του, παροτι η τοποθεσία δεν θυμιζει οτι είσαι σε παραθαλάσσιο μερος.
Χόρχε
Χάνει λίγο σαν τοποθεσία, χωμένη μέσα σε ένα μικρό στενάκι, αλλά τα φαγητά είναι πάντα εξαιρετικά. Μερίδες τεράστιες και τιμές φιλικότατες. Όπως επίσης και το σέρβις που είναι πολύ φιλικό και νοιώθεις πως πραγματικά νοιάζονται για σένα.
mike
Αυτή η ταβέρνα μπορεί να μη σε κερδίσει αισθητικά,
αλλά έχει πολύ φρέσκα ψάρια πάντα πολύ καλό σέρβις και νορμάλ τιμές.
Για ψάρι στη Χανιώτη μόνο αυτή είναι σοβαρή επιλογή.