Η Κουζίνα της Κυρατσώς

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα, Ταβέρνα, Μαγειρείο
ΔιεύθυνσηΧώρα, Σκόπελος
ΝομόςΜαγνησίας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2424023184
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεχειμώνα 2013
ΙδιοκτησίαΑρτέμιος Κοσμάς
Πρόσθετες πληροφορίες:
Η ίδια ιδιοκτησία είχε το Παλιό Καρνάγιο.

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούνιος 2019)

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
zaknafein
Καλό φαγητό, αν και αρκετά τσιμπημένο. Τα special πιάτα του μαγαζιού (Ροφός, κατσικάκι με δαμάσκηνα κλπ) έχουν 15+ ευρώ. Γενναία πάντως μερίδα και πολύ καλά μαγειρεμένη. Απλά τσιμπάει λίγο στην τιμή...
Vag
https://www.astratv.gr/2019/07/15/thrinos-sti-skopelo-skotothike-o-giorgos-kosmas-76-eton-se-trocheo-atychima/
Vag
Ανοιχτά από νωρίς το πρωί με πιάτα πρωινού και συνεχίζει ως το βράδι, συχνά-πυκνά με παρεΐστική ζωντανή μουσική. Πελάτες συνήθως περισσότεροι από τις υπόλοιπες ταβέρνες. Προσωπικό με στολή ποδιά κτλ που δεν παραπέμπει σε οικογενειακή ταβέρνα. Πολύ ενοχλητικές οι 2 (δύο) κράχτισσες που ολημερίς δεν αφήνουν σχεδόν κανέναν να περάσει από το σημείο χωρίς να του την πέσουν με φυλλάδια και μπλα μπλα. Επίσης αρνητικό το ταμπλό με τις ξεθωριασμένες φώτο διασημοτήτων. Να σημειώσω ότι έχει πάρει και τον παραδιπλανό αύλειο χώρο του πρώην «Εγγλέζου» όπου υπάρχουν τραπεζάκια. Άποψη δεν έχω, με απέτρεψαν οι κράχτισσες.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
pravinos
Το επισκεύθηκα για βραδινό φαγητό. Δοκίμασα μεταξύ άλλων Ροφό στιφάδο (14,5 ευρω)και το "Πιάτο του ψαρά (13,5 ευρω). Συμπαθητικά γενικότερα αλλά τιποτε ιδιαίτερο κατά τη γνώμη μου. Αρνητική εντύπωση μου έκανε η πυκνή διαμόρφωση των τραπεζιών που ειχε ως αποτέλεσμα να εισαι σχεδον κολλητα με το διπλανο τραπέζι.
Vag
Μετά την αλλαγή τοποθεσίας μετονομάστηκε σε «Η κουζίνα της Κυρατσώς». Στον χώρο πάνω από το εστιατόριο λειτουργεί μίνι λαογραφικό μουσείο με αντικείμενα από τη συλλογή της οικογένειας.