Εικόνες (15)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Πέννες ολικής με κοτόπουλο
Πουγκί μελιτζάνας γεμιστό με βουβαλίσια μοτσαρέλα στο φούρνο
Καρπάτσιο μόσχου (θαυμάσιο)
Αστακομακαρονάδα (πολύ καλή)
Fiocchi γεμιστό με αχλάδι και σάλτσα από γκοργκοντζόλα και φυστίκι αιγίνης
Μους μασκαρπόνε με φραούλες
Σολομός στον ατμό με βραστά λαχανικά
Fagottini με αχλάδι, φυστίκι και gorgonzola
Καρπάτσιο από φιλέτο μοσχάρι με βινεγκρέτ παρμεζάνας και ρόκα baby
Άγρια ρόκα με scamorza, προσούτο Crudo, κουκουνάρι και κρέμα βαλσάμικο
Σxόλια (9)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Σχόλια (9)
tavern_comments#13881#0#0
Μέχρι τέλη Ιούνη θα λειτουργεί μόνο καθημερινές , μιας κ ο mimmo ανέλαβε μια κουζίνα στη χαλκιδικουλ απ'
Είναι πραγματικά καλή η κουζίνα του πάντως
Σαλάτα ρούκολα καλή
Τορτελίνι μπολονίεζ πολύ καλό
Σκαλοπίνια με σοσ λεμονιού πολύ καλά
Μους Μασκαρπόνε με φράουλες πολύ καλό
35 ευρώ, λιγο τσιμπημένο, αλλά ειναι καλά για μια στο τόσο
Σαλάτες rucola και pollo mesclan καλές, ταιριαστοί συνδυασμοί των επιμέρους υλικών. Για ορεκτικό μελιτζάνα οκ και πουγκιά σολωμού με κρέμα τυριού και μυρωδικά καλό και δροσιστικό. Σαλάτες κι ορεκτικά (αυτά που δοκίμασα εγώ τουλάχιστον) αξιοπρεπή και χωρίς γευστικές αστοχίες.
Δοκίμασα σκαλοπίνι με κρέμα λεμονιού και ψητά λαχανικά, πολύ ενδιαφέρον και εύγευστο πιάτο, αλλά δυστυχώς έχει μόνο 3 κομματάκια κρέας. Ταλιάτα μόσχου εξαιρετική, σωστό ψήσιμο, ωραία μυρωδικά-μπαχαρικά κτλ για μαρινάρισμα-νοστιμιά στο κρέας, εντυπωσιακά νόστιμο. Τορτελίνι γεμιστά με προσούτο, κρέμα γαλακτός, γκοργκοντζόλα και μορταδέλα, καλό, αλλά μου φάνηκε λίγο μπουκωτικό, υποθέτω λόγω της έντονης γεύσης που έχουν όλα τα υλικά, χωρίς ωστόσο να είναι κακό πιάτο.
Τιραμισόυ νόστιμη κι ελαφριά, κερασμένο λικέρ για τη χώνεψη στο τέλος, κατάλογος κρασιών που συμφέρει στο μπουκάλι, κι όχι στα 5ευρώ/ποτήρι. Κάθε Πέμπτη έχει προσφορά αστακομακαρονάδα και 1 μπουκάλι pinot grigio για 2 άτομα=35 ευρώ. Βγαίνει ~20/άτομο έως και 30 με πιο ακριβές επιλογές.
Ό,
Σαλάτα με σπανάκι και γκοργκονζόλα πολύ καλή
Πίτσα καπρτσιοζα πολύ καλή
Ραβιολια με σπανάκι, ρικότα και σάλτσα βουτύρου και φασκόμηλου, καλή
Ταλιάτα (medium rare) φανταστική. Ακομα και οι φιλοι που τρώνε το κρεας medium ή well done έπαθαν πλάκα
Σουφλέ σοκολάτας και τιραμισού πολύ καλά και τα 2
Αυτά και 1 μπουκάλι μοσχοφιλερο Μπουτάρη
77 ευρώ
Ιταλική κουζίνα απο άνθρωπο που γνωρίζει τι μαγειρεύει με τις γεύσεις να είναι διακριτές , απόρροια των καλών πρώτων υλών .
Και τις δύο φορές δοκίμασα ζυμαρικά και μου άρεσαν . Ταλλιατέλες ραγού αλα μπολονέζ και μπουκατίνι αματριτσιάνα με καπνιστή παντσέτα . Οι σαλάτες του καλές αλλά όχι πολύ καλές . Δεν ξέρω αν αξίζουν τα 7,
Ριζότο θαλλασινών πολύ καλό αλλά επίσης δεν ξέρω αν αξίζουν τα 13 ευρώ .
Σέρβις πολύ καλό και επαγγελματικό .
Το μόνο αρνητικό που αφαιρεί σημαντικά credit το γεγονός ότι τη δεύτερη φορά επιλέξαμε να πιούμε κρασί και παραγγείλαμε chianti clasico που είναι Ο.
Για τους μη μυημένους είναι σαν να πληρώνεις φυστίκι Αιγίνης ή Ντοματάκι Σαντορίνης και να σου δίνουν κάτι άλλο...