Ο Κώστας

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα, Ψαροταβέρνα, Εστιατόριο
ΔιεύθυνσηΨακούδια
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2371051296
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-00:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Kostas
Άνοιξε1977
Πρόσθετες πληροφορίες:
Με υπότιτλο "Comfort Food".

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μπλε στρειδι
Στον Κώστα πηγαίνω 1-2 φορές κάθε καλοκαίρι από παραδοση. Το περιβαλλον πολυ καλο, ωραιο ανακαινισμένο μαγαζί με απαλά χρώματα και φιλικό κλίμα.
Σαν experience πάντα ήταν λίγο πιο πανω απο τον ταβερνιακο μέσο όρο της Χαλκιδικής. Πρόσφατα που πηγα τον ξεπέρασε κατά πολυ.
Πολυ ποιοτικές πρωτες υλες και νορμάλ τιμές. Ξεκάθαρα Value for money.
Πήραμε: σαλάτα, ντομάτα κριταμο γαλοτυρι (επιτέλους φάγαμε μια ντομάτα από κηπο)
Μυδια κέλυφος αχνιστα (μεγάλα, φρέσκα, νόστιμα)
Γαυρο τηγανιτό
Καλαμαράκια
Μελιτζανοσαλάτα (δικια του, μια χαρά)
Φρυγανισμενο ψωμί με ελιές (για το "καλωσόρισμα ")
Στο τέλος κερασε και γλυκο.
Συνολο 42 ευρώ για 2 άτομα.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
aethra
Παλιό οικογενειακό μαγαζί στα Ψακούδια..Το γνωρίσαμε όταν στην κουζίνα ήταν ο Κώστας Χαριζάνος ο οποίος μαγείρευε μαζί με την γυναίκα του την Κορτέσα και την μαμά του.. Ανοιχτό καλοκαίρι αλλά και χειμώνα με υπέροχα εποχιακά μαγειρευτά, ποιοτικά κρεατικά και ψαρικά. Τώρα ανέλαβε το μαγαζί ο γιός τους ο Δημήτρης και πρόσθεσε νέο αέρα στην κουζίνα κρατώντας όμως την οικογενειακή παράδοση.. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το κοκκινιστό μοσχαράκι με τηγανητές πατάτες ή πιλάφι, το παστίτσιο, το ιμάμ, τον μουσακά και τους γίγανες..
konad
Θέλω καιρό να γράψω για το συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά δε ξέρω τι να πρωτογράψω.
Απλά αξίζει να πάτε.
Για τα ψαρικά, για τα μαγειρευτά, για τους μεζέδες, για τα για τις τιμές για την εξυπηρέτηση, για όλα.
Μόνο κρέας δεν έχω δοκιμάσει, αλλά είμαι σίγουρος ότι κι αυτό θα είναι πολύ καλό.
Ακούγεται σαν διαφήμιση, αλλά δεν είναι. Έτυχα μια φορά χειμώνα στην περιοχή και ήταν το μόνο ανοιχτό από τότε πάω συχνά, πολλές φορές πάω μέχρι εκεί μόνο για φαγητό.
λιγότερο από 1 ώρα δρόμος χωρίς κίνηση)
Την επόμενη φορά θα γράψω και λεπτομέρειες