Σαρίκας

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο, Ψαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΛεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 58, Αλεξανδρούπολη
ΝομόςΈβρου
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2551034111
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΝοέμβριο 2014
ΙδιοκτησίαΚωνσταντίνος Σαρίκας
Το κατάστημα αυτό βρισκόταν στο παρελθόν σε άλλη τοποθεσία.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά ο Πέτρος και ο Διόνυσος.

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
los ampeles
Τελευταία επίσκεψη λίγο διόρθωσε την εικόνα που είχα δημιουργήσει γι αυτό. Ίσως βοήθησε ότι ήμασταν και η μοναδική παρέα της βραδιάς. Παραγγελία λίγο δύσκολο να πάρεις. Σου φέρνει το αφεντικό το στάνταρ σετ σαλάτες μιξ- ψαράκια μιξ + μυδοπίλαφο (ή κάτι παρεμφερές). Οκ ήταν, και η τιμή καλή.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
los ampeles
σου φέρνει μια φιξαρισμένη ποικιλία αγνώστου προέλευσης...το ένα χειρότερο απο το άλλο... αφεντικό αμίλητο-αγέλαστο. απλά φτηνό
stevaras
Είπα να του δώσω ευκαιρίες, αλλά όλες τις τελευταίες φορές που πήγαμε το φαγητό από το κακό στο χειρότερο. Η ποικιλία ψαριών που συνήθως παίρνουμε άγευστη και μέσα στην τηγανίλα. Εντάξει είναι φτηνά αλλά έριξε πολύ την ποιότητα. Κρίμα...δεν νομίζω να ξαναπάω.
stevaras
Άλλαξε τοποθεσία, πήγε παραλία Μεγάλου Αλεξάνδρου εδώ και 2 εβδομάδες. Ωραίος χώρος άνετος, δεν μυρίζεις πια ψαρίλα και η ποιότητα και οι τιμές ίδιες. Πήγαμε 2 άτομα φάγαμε την ποικιλία με τα ψάρια που δεν τελειώνει ποτέ, σαλάτες κρασί,10Ε το άτομο όπως πάντα.