Καρνάγιο

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΑκριτών 15, Αμπελόκηποι
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310809120
Διαδίκτυο
Ωράριο11:30-00:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2014
ΙδιοκτησίαΔ. Δημητριάδης & Σία Ε.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "πρότυπο ουζερί".

Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά οι Διπλοπιρουνιές και τα Πυροφάνια.

Σxόλια (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
stefos
Εχει αλλαξει ιδιοκτησία σε σχέση με τα σχόλια μου. Το ονομα παραμενει το ιδιο.
Nic
Επίσκεψη Μ. Σάββατο μεσημέρι, 4 άτομα, κάτσαμε στον εσωτερικό αλλά διαμπερή χώρο, μιας και επειδή είχαμε μωρό στην παρέα, μας το πρότειναν ώστε να είμαστε πιο άνετοι.
Σβέλτο σέρβις, δεν είχε πολύ κόσμο άλλωστε.
Δοκιμάσαμε αγγουροντομάτα (οκ), κολοκυθάκια τηγανητά x2 (μια χαρά, έπαιρναν λίγο στράγγισμα παραπάνω), πατάτες τηγανητές x2 (οκ), τζατζίκι (οκ, λίγο παραπάνω αλμυρό για τα γούστα μου), σκουμπρί καπνιστό (μια χαρά), χταπόδι ξυδάτο (καλό, λουκούμι), καλαμαράκια τηγανητά (μια χαρά), γαρίδες σαγανάκι (πολύ καλές, υπέροχα δεμένη η σάλτσα).
Μαζί με τσίπουρο (μια χαρά), μια Βασιλική, 3 μπύρες και ψωμί x2, πληρώσαμε γύρω στα 20€/άτομο. Θα το ήθελα ένα κλικ φθηνότερο, αλλά δεν το απορρίπτω.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
stevaras
Επίσκεψη για μεσημεριανό τσίπουρο, είπαμε να δοκιμάσουμε κι αυτή την ταβέρνα της περιοχής. Οι εντυπώσεις φαγητού καλές έως πολύ καλές. Καλαμαράκι τηγανητό καλό, μύδια αχνιστά πολύ καλά, μπουγιουρντί πολύ καλό, σαλάτα Καρνάγιο πολύ καλή, μανιτάρια μέτρια, ταλαγάνι πολύ καλό, τσίπουρο χύμα πολύ καλό δεν έκανε καθόλου κεφάλι. Κερασμένο γλυκάκι 40€ απόδειξη κανονικά, πληρωμή με κάρτα ευγενικό σέρβις. Μόνο μειονέκτημα ότι ήταν λίγο κρύο το μαγαζί, από κάπου έμπαζε και δεν είχαν αρκετή θέρμανση να το καλύψει.
stefos
Πολυ καλο τσιπουρο , το παραγει ο ιδιοκτητης. Ωραια τα μεζεδακια σε βολιωτικο στυλ. Απο τα πιατα του εxω ξεχωρισει μπακαλιαρο σκορδαλια, μυδια αχνιστα και σαρδελα σχαρας. Φιλικες τιμες.
Αξιζει.
Seventh
Μεσημέρι καθημερινής και είχε πολύ κόσμο. Λέει για τέτοια ώρα/μέρα και τη φάση βολιώτικου μεζέ.
Mikey
Μέτριοι-κακοί μεζέδες και το τσίπουρο τίποτα το ξεχωριστό. Η εξυπηρέτηση ευγενική όχι όμως γρήγορη και τις τιμές δε τις λες και καλές (19€ το άτομο χωρίς ψάρι, μεζέδες μόνο και 2 σαλάτες, 2 πατάτες και 2 καλαμαράκια). Περιβάλλον αδιάφορο. Δε βρίσκω το λόγο να ξαναπάω
pravinos
Να συμπληρώσω ότι έχει 4 ευρώ το άτομο με πενηνταράκι τσιπουρο και μεζέδες!
pravinos
Το επισκεύθηκα πριν λίγες μέρες 2 φιλους. Σαν χώρος δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, καθήσαμε έξω βέβαια. Το μαγαζί προσφέρει και αυτό που λέμε "βολιώτικο" στυλ. Μπορείς να παραγγείλεις απλά τσιπουρο και να σου φέρει μεζέδες. Η ποσότητα καλή χωρίς βέβαια να ειναι κάτι το εξηζητημένο και οι τιμές τους πολύ καλές. Θα το ξαναεπισκευθώ γιατί είχαμε μείνει στις 2 γύρες!