Cookoovaya

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΜέξη Χατζηγιάννη 2Α, Ιλίσια, Αθήνα
ΝομόςΑττικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2107235005
Διαδίκτυο
Ωράριο13:00-01:00, Κυ 13:00-00:15, Δε κλειστά
Λέξεις κλειδιά
Κουκουβάγια, Coocoovaya
Άνοιξε4 Δεκεμβρίου 2014
Πρόσθετες πληροφορίες:
Με υπότιτλο "wise cuisine".

Chef ο Κλεομένης Ζουρνατζής.

Ιδιοκτήτες οι Σπύρος & Βαγγέλης Λιάκος (γνωστοί από το Basegrill), Περικλής Κοσκινάς, Νίκος Καραθάνος και Μάνος Ζουρνατζής.

Εικόνες (11)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Όλα τα επιδόρπια
[εικόνα]
Κανταΐφι με φυστίκι και σορμπέ βατόμουρο
[εικόνα]
Χορτόπιτα στον ξυλόφουρνο (πολύ καλή)
[εικόνα]
Πατάτες οφτές με ψητά φασολάκια αυγό βραστό και ντομάτα (πολύ καλό)
[εικόνα]
Καρπάτσιο κοιλιάς τόνου με srirracha αβοκάντο και τσιπς γαρίδας (πάρα πολύ καλό)
[εικόνα]
"Διάφραγμα με πουρέ από μανιτάρια και άγριο μαύρο ρύζι"
[εικόνα]
"Ανοιχτή πίτα με τρούφα, μανιτάρια με κρέμα, βοδινό φιλέτο στη σχάρα και τραγανά κρεμμύδια"
[εικόνα]
"Ταρτάρ από βοδινό φιλέτο, κρέμα από γραβιέρα Κρήτης, culis ντομάτα και παστός κρόκος αυγού"
[εικόνα]
Βούτυρο με αυγοτάραχο
[εικόνα]
Παστιτσάδα με κόκκορα (εξαιρετική)
[εικόνα]
Ρεβύθια με μεδούλι (πάρα πολύ νόστιμο)

Κατάλογος (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2019: σελίδα 4/5
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2019: σελίδα 5/5
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2019: σελίδα 1/5
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2019: σελίδα 2/5
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2019: σελίδα 3/5

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Rat Pack
Επίσκεψη Πέμπτη βράδυ 2 ατόμων.
Παρακολουθώ τον σεφ Κλεομένη Ζουρνατζή που γνώρισα από παλιότερη δραστηριότητα του στο Cucina Povera, και πλέον ένας εκ των συνιδιοκτητών του Cookoovaya.

Μικρότερος ο κατάλογος σε σχέση με προ 2 ετών, μάλλον προσαρμοσμένος στην μετά καραντίνας εποχή και με πολλές επιλογές σε ψάρι.

Εξαιρετικό Service, δοκιμάστηκαν 2 φιλέτα, 2 σαλάτες, μια ανοιχτή κρεατόπιτα με τρούφα και σουφλέ σοκολάτας για γλυκό, κρασί Μegas Oinos Σκούρα, σύνολο 165 ευρώ.
Προτείνεται.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
varethika ton prologo
4 άτομα με πολύ φαγητό, επιδόρπια και 2 μπουκάλια κρασί (ενότρια γη/Δούλουφακής) 160 ευρώ πάρα πολύ καλό VFM τα 40/ατομο για Αθήνα,τα φαγητά όλα καλόμαγειρεμένα
.. πολύ καλό το σέρβις στο τέλος κεραστηκαν κάποια έξτρα επιδόρπια και παλαιωμένη γραπα
Γιαντράνκα
Επίσκεψη Σάββατο βράδυ, εξαιρετικά πολύβουη η σάλα σε ενοχλητικό βαθμό, μεγάλος χώρος και όχι ιδιαίτερα ζεστός, δεν αποπνέει αίσθηση άνεσης και ιδιωτικότητας. Ταρτάρ με βοδινό φιλέτο (19€) ωραίο, ανοιχτή πίτα με τρούφα, μανιτάρια κρέμα, βοδινό φιλέτο, τραγανά κρεμμύδια (17,5€) νόστιμη, χωρίς όμως να δίνει την εντύπωση ενός πολύ "τεχνικού" πιάτου που θα έβρισκες μόνο σε χάη κλας εστιατόριο, διάφραγμα με πουρέ μανιταριών και άγριο μαύρο ρύζι (25€) ωραίο ψήσιμο αλλά το κρέας ελαφρώς λαστιχωτό, τέλειος ο πουρές. Αυτά με μπουκάλι κρασί περί τα 50€/άτομο. Σέρβις ευγενικό, χρειάστηκε όμως να ζητήσουμε 2 φορές να μας αλλάξουν τραπέζι (δίπλα από παρέα φωνακλάδων). Ωραίο φαγητό είχε, μην λέμε τρέλες, αλλά ενόψει τιμών θα έλεγα ότι ίσως πράγματι να μην ανταποκρίνεται.
varethika ton prologo
Είναι ένα μαγαζί που έχω επισκεφθεί πολλές φορές και τις περισσότερες έφυγα απόλυτα ευχαριστημένος μου αρέσει το κλίμα στο μαγαζί. Θα δεις τους σεφ να μιλάνε με τον κόσμο, μου θυμίζει αρκετά εστιατόρια στο εξωτερικό.
Καθαρά μαγειρικά έχω δει και αστοχίες αλλά για μένα πάντα μετράει η συνολική εμπειρία αν ξέρεις τι να πάρεις τρως πάντα καλά. Γενικά αποφεύγω ψάρια και θαλασσινά και προτιμώ κρέατα και ορεκτικά.
Πολύ καλή λίστα κρασιών, καλό το σέρβις, τιμές περίπου 40 ευρώ το άτομο με το κρασί. Μία ασφαλής επιλογή για Αθήνα.
los ampeles
όχι, όχι, όχι! τεράστιος, απρόσωπος χώρος, μενού γεμάτο φανφάρες και δηθενιές (χωρίς να ανταποκρίνονται σε αυτό που εν τέλει δοκιμάζεις). και τιμές πολύ εύκολα ξεπερνάνε τα 45 ευρώ το άτομο... πολυδιαφημισμένο αδίκως, κατ'εμέ